- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
- #9.921
hoşgeldiniiii
hadise basmış yine sayfayı sabah sabah sinirlerimi oynattı bu karı yne yaaa....hiç sevmiyom bu karıyııı kaldırsınlar şunuu![]()
Ay evet yaa sinir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniiii
hadise basmış yine sayfayı sabah sabah sinirlerimi oynattı bu karı yne yaaa....hiç sevmiyom bu karıyııı kaldırsınlar şunuu![]()
kötü bigün bugün yaa daha kmsecikler gelmedi. sabahda babamızı gönderdik konyaya haftasonuna kadar yok yanımızda. bu seyahatler çok zoruma gitmeye başladı artık yaa...
günaydınnnnn......................
biri şu hadise yi kaldırsın![]()
Canım ya allah kavuştursun,
Sen yanlız korkmuyomusun ben olsam korkarım annen aynı şehirdemi onda kal bari ..
Günaydın canım,
ben şimdi kökten kaldıracam koca bacaklı şey nolcak
zor da kalkar bu :)
günaydın kızlar
hülyaa seninde oğluşun gelecek demekBu ne yaa erkek nufusunda patlama yapıyoruz
Tansel melek greenmoon hadi kızlar sizin bari kızınız olsun oğlanlar evde kalacak
lugesmaaaa hayatım işler yoğun okuyorum da yazamıyorum pek kusura bakmayın![]()
canım kormuyorumda yalnız bırakmıyolar sağolsunlar. Annemle çok yakın evlerimiz sorun olmuyo ama kocasız olmak zor oluyo valla uyuyamıyom, yatamıyom, kalkamıyom yokken yanımda.:)
serpill nasılsın...
günaydın kızlar
hülyaa seninde oğluşun gelecek demekbu ne yaa erkek nufusunda patlama yapıyoruz
tansel melek greenmoon hadi kızlar sizin bari kızınız olsun oğlanlar evde kalacak
lugesmaaaa hayatım işler yoğun okuyorum da yazamıyorum pek kusura bakmayın![]()
deryacım esmacım nasılsınız canlarım, ben bugün daha iyiyim toparlıyorum kendimi,
mutlu olabileceğim şeyler yapmaya çalışıyorum beynimi boşaltmam lazım çünkü
eşimle karar aldık ocak ayına kadar bekleyeceğiz eğer olmazsa doktora gidip takibe başlayacağız
eğer doktor laf ederse bir sene beklenecek diye dotor değiştireceğim kusura bakmasın böyle işte kızlar...
rose iyi olduğuna sevindim bitanem ben dün karaları bağladım ama bugün iyiyim , doğru söylüyorsun sen en kötüsünü yaşadın,
Rabbim bir daha yaşatmasın senin haberini duyunca ağzımı açmayacağım dedim ama dayanamdım insan oğlu işte nankör![]()
Canım ya seninki hala göstermiyor muuu merak ettik valla artık
Erkek doldu topicc kız dediğin gibi evde kalacaklar yoksa istiyoruz bi taneeeeee :)
Canım, iyiyim bitki çaylarına sarıldım içip içip duruyorum ilerlemesin diye,
Seninde iyi olmana sevindim,
ilk gün öyle oluyor insan ama toparlanıyoruz zamanla,
Herşeyin hayırlısı demekki biraz daha bekliycez bu sıpalar çetin ceviz çıktı sepilllllll![]()
canım mfalcon un da oğlu olacak kaçırdın sanırım:):)
ocaktan sonra doktora gidip tedavi isteyeceğim ya da takip her ne ise işte , ocağa kadar da çalışma yapmayacağım gerekmedikçe:):) bu çocuklar bu inatla gelmemeye devam ederlerse doğduklarında nasıl inatçı olacakları şimdiden belli ,
işimiz var yokhh:)
canım kormuyorumda yalnız bırakmıyolar sağolsunlar. annemle çok yakın evlerimiz sorun olmuyo ama kocasız olmak zor oluyo valla uyuyamıyom, yatamıyom, kalkamıyom yokken yanımda.:)
serpill nasılsın...
günaydın canım nasılsın
toparlıyorum kendimi canım , iyiyim , iyi olacağım başka çarem yok
serfık doktor degiştircem diyince aklıma geldi devlette aynı şikayetten 10 gün içerisinde farklı bir doktora gidersen 5 tl fark ödücekmişin çok saçma tamam abartanlar olabilirde özellikle hamilelerde bu uygulamanın yanlış oldugunu düşünüyorum.![]()
serpilcim iyi olmana sevndim. şöle işte güzel kararlar almışsın bence. bekledikce gelmiyo bu veletler...
mfalcon iyi ol oku çık cnm ama arada yaz ya. insan eksiklik hissediyor.
erenaye nerelerdeki oda görünmedi. zuhalde yok.
haticee nerdesin....
Aaaaaaaaaaa nasıl kaçırmışım ben bunuuuuuuuuuu inanmıyorum
Mfalcon tatlım hayırlı olsun seninde oğluşunnnnn :)
Sorma ben kendime inat derdim benden beter olacak veledim, işimiz zorrrrrrrrrr serpilim :)
İyi bari canım ya annenin yakın olması süper,
ama dediğin gibi geceleri koca yatakta tek başına kocanın yerini bişey tutmaz ki :)
iyiyim hayatım seni de toparlanmış gördüm sevindim
ilk aylar ben de senin gibiydim insan bir anda hiç olmayacak psikolojisine kapılıyor
diğer ay dedim çok dua edicem ve beklicem üzülmeyeceğim hemen olmaması normal
hatta hatırlarsın ben hamile olduğum ay hiç umutlu değildim sizin zorunuzla test yapmıştım bütün belirtilerimi başka şeylere yoruyordum
ama o ay geldi işte oğlum
rahat ol bunu bi şekilde başar herşey daha iyi gidecek ve sende göreceksin bunu
evet canım duydum o haberi ne kadar saçma, nasıl para alacaklarını şaşırdılar insanalrdan...ben özele gidiyorum canım doktorumdan memnunum o şimdi bana kızacak bir sene bekle diye ama zaten 6 ay sonunda gideceğim olmazsa yok bekle derse halen başkadoktora giderim bende:)
Ooooooooooofffffffffffff
Çok sıkııldım çok işim var hiçbirini yapasım yok müdür tepemde noldu ne bitti diye sorup duruyo
işler .ombok
eve gidip kafama yastıkı basıp uyumak istiyorum
hamilelik arifesinde olan bi insana bu kdr yüklenilmezki canım aaaaaaaaaaaaa![]()
sorma benim doktorda tıpkı seninkisi gibi ilk gittim paniklemek için erken bekle dedi sonra hsg çektirdi 6 daha bekle dedi bende 2 yıldır beklemedeyim canım ne klomen ne başka bişe vermedi anca bekletti dur bakalım ne olcak![]()