• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Canımın içleriiiiiiiii ben geldimmmmmmmm
yemeğe gittik, insan gibi yemedim vallaaaa haticem sen bilirsin yusufa gittik
o kaymaklı ekmek kadayıfı bitirdi beni
uyuklayacağım bütün öğlen
nasılda işim var sizle de takılamıyorum çok :((
Ben 10 tane okumuştum ekledinmi onu canım geçmişe bakamadım

canımın içleriiiiiiiii ben geldimmmmmmmm
yemeğe gittik, insan gibi yemedim vallaaaa haticem sen bilirsin yusufa gittik
o kaymaklı ekmek kadayıfı bitirdi beni
uyuklayacağım bütün öğlen
nasılda işim var sizle de takılamıyorum çok :((
ben 10 tane okumuştum ekledinmi onu canım geçmişe bakamadım

ekledim canım sen yaz ben alırım.biliyorum afiyet olsun köftesi çok güzel hemde çok uygun ama tıklım tıklım ne zaman gitsem

ekledim canım sen yaz ben alırım.biliyorum afiyet olsun köftesi çok güzel hemde çok uygun ama tıklım tıklım ne zaman gitsem

Sorma yaaa insan seli resmen hafta içi bu kdr kalabalık başka bi yer daha yok heralde,
Ucuza lezzetli et yemek isteyen orda bursalılarişini biliyor :)

Ohhh ohh suyundan da ohhh ohh şuyundan da ohh ohh buyundan da koy koy :8::8::8:
Sol kasığım sızlıyoo ohh yandannn :21:

Hani böyle nabız atar ya pıt pıt diye bugün sol tarafımda öyle bişey attı 2-3 kez :27:

Off nasıl bigün yaa nefes aldırmadılar
deli gibi rapor hazırlıyorum haticem bunaldım bakamıyorum topiceee
pofffff

anaammm kalmamışş kmsecikler yaw.. uğraştım uğraştım geldim:)
berbat bi gün sanırım bu haftayı böle geçirecem ben :(
karnım ac gibi sanki ama hiç bişi istemiyo cnm... uykumda geldi. saat 6,30 olsada gitsem artık...

:16::16:bebişimin kalbi atıyooooooo:nazar::emir_bebek:!!!!!!!!!!!!!!! 1 cm olmuş teyzeleri tam haftasıyla uyumlu 7 haftalık olduk, sizleri çok seviyoruz, öpüyoruz, darısı başınıza :16::31: Allah ım bebişlerle doldursun bu topici, ben hala iyiyim bulantım da yok ara ara sabh oluyo geçiyo kusma olmuyor

tansell canım benım denk gelemıyoruz hıc ben gıremıyorum malum meleketteyım ama sende eskısı gıbı takılmıyosun sanırım gecmısı okuyorum ama yınede senı goremıyorum:( umarım guzel gecıyodur kuzum hamılelegın Allah saglık sıhhat versın erkegı kızı fark etmez bıtanem gırersen yaz bıseyler sensız buralar ıssız:))canım benım opuyorum cok Allaha emanet ol dua et bızlere de tmm?

slm rose cım ınan gırmıyorum artık gırısım gecmısı okuyup cıkmak oluyor zor bı hamıleleık surecı gecırıyorm bugunume sukur okumussundur belkı annemde kalıyorum 3 gundur gozum ne evımı ne kocamı gorur oldu yatıyorum yıyorum ve cıkarıyorum remen 6 haftadır boyleyım ıns geccek dıe beklıyorum ama umudum da yok
senın ıyı ve toparlanmıs olmana sevındım cnm guzel gunlerde goreceksın guneslı gunler sakın unutma :34::34:

:16::16:bebişimin kalbi atıyooooooo:nazar::emir_bebek:!!!!!!!!!!!!!!! 1 cm olmuş teyzeleri tam haftasıyla uyumlu 7 haftalık olduk, sizleri çok seviyoruz, öpüyoruz, darısı başınıza :16::31: Allah ım bebişlerle doldursun bu topici, ben hala iyiyim bulantım da yok ara ara sabh oluyo geçiyo kusma olmuyor

cnm benım ıyı olmanıza cok sevındım benım bulantılarım 6 haftada basladı ve hala devam belkı senın olmaz aman olmasında zor zanaaat vallahı bulantısı olmadan saglıklı olan cooookkk beebıs var
bız oyle alısmısızkı sankı kusunca bebekler ıyıyız dıyormus gıbı algılıyoruz ama nekadar dogru bılemıcem
bebegınde sende allaha emanet olun tatlım

KIZLAR KIZLAR COK OZLEDIM SİZİ sohbetınızı ben yasayan bır olu gıbı oldum yat ye kus bu cember ıcınde gıdıp gelıyorum sukur halıme bılıyorum ama artık gecsın ıstıyorum gercı mıllet 9 ay cekenler bıle var ama 6 haftada bana yettı boyle dıyorum sonrada pısman oluyorum ısyan etmekten korkuyorum ama zormus anladım
kızlar suanda topıkte olmak uzere 7 hamıle arkadasımında erkekı oluyor resmen cevremde erkek patlaması var masallah askerler cok olcak yanı en ıyı arkadasımda bu pzt cınsıyet ogrencek ama oda kesın erkek dıyor :1: onun bı oglu var ıns erkek zıncırını kırarsın dıyorum. bende 28 de gıdıcem benımde buyk ıhtımal bellı olur
ınsan cok merak edıyormus kızlar sabırsız oluyosun elın gobusune gıderken pasam yada prensesım dıe adlandırmak ıstıyorsun
duaya baslamıssın hayırlı olsun deryacım inş bende okumaya baslar yazarım işim ne dimi :52:

Back
X