• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahhh şekerim beste yapmaz mıyım hiç yeter ki sen iste , biraz havaya gireyim bekleyin beni anacımmmmmmm:24::24::24::24:

kuzucum yaaa sen yine de çok kaptırma kendini anladığım kadarıyla çok üzüleceksin inş hamilesindir kuzum ama biliyorsun benim de 36.5 son güne kadar sonra birden düştü kızma bana sakın bunu dedim diye üzülmeni istemiyorum ama bence sen hamilesin bunu da demeden geçemiyorum:emir_bebek::)

Canım gerçek bu zaten bak bi kız var 36,8 den bugün hooop 36,3 e inmiş geliyo kırmızılar bariz,
son gün bile düşebiliyo bu ateş işi böyle
şimdi bizimkisi bi umut işte bakalım ne olacak, kızarmıyım saçmalama
ben her sonuca hazırlıklıyım ama üzülmem de diyemiyorum, olmazsa da yapacak bişey yok
kalan sağlarla devam edecez :)

Canım gerçek bu zaten bak bi kız var 36,8 den bugün hooop 36,3 e inmiş geliyo kırmızılar bariz,
son gün bile düşebiliyo bu ateş işi böyle
şimdi bizimkisi bi umut işte bakalım ne olacak, kızarmıyım saçmalama
ben her sonuca hazırlıklıyım ama üzülmem de diyemiyorum, olmazsa da yapacak bişey yok
kalan sağlarla devam edecez :)

veletlerin dalga geçtiği yetmiyormuş gibi ateş de dalga geçiyor baksana , hakkında hayırlısı bitanem
Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin hep böyle dua et kuzum tamam biz hep yanındayız:48:

bu arada sen şu tabloyu nasıl yapıyorsun yaaa ben onu oluşturamadım bi türlü beceremedim

veletlerin dalga geçtiği yetmiyormuş gibi ateş de dalga geçiyor baksana , hakkında hayırlısı bitanem
Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin hep böyle dua et kuzum tamam biz hep yanındayız:48:

bu arada sen şu tabloyu nasıl yapıyorsun yaaa ben onu oluşturamadım bi türlü beceremedim

Banada birisi davet yollamıştı o göstermişti bi kurcaliyim canım söyliyim sana nasıl olduugunu

slm canlarım gunaydın evıme geldım ama hala durumum berbat hala cok kusuyorum suanda ogure ogure kahvaltı yapmaya alısıyorum ama mumkun deıl

günaydınnnn canlarımm benim nasılsınız
kk bayansu nerelerdesin kız sen uğramaz oldun buralara topiğimizin ilk kız haberini almışız maşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı göstersin :nazar:

bebeim nisan anneleri topiğine takılıyorum da zaten bu aralar internet sorunumda vardı hallettik...neysee beni kimse özlememiş zatennn:27::27:
ben çıkıyorum kızlar akşam doktora gidicem,o zaman:3:a kadar gezeyim biras oğluşla hade byeee:3:

günaydınnnn canlarımm benim nasılsınız
kk bayansu nerelerdesin kız sen uğramaz oldun buralara topiğimizin ilk kız haberini almışız maşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı göstersin :nazar:

Hoşgeldin Haticemm, naberr bakalım tencereleri boşalttınız mı :)
sizden özendim akşam pırasa yaptım 2 gün idare eder o şimdi bizi :60:

bende istiyorum kuzum yaa hadi bi bakta anlat bana

Tmm bitanem öğrenip göstercem sana

slm canlarım gunaydın evıme geldım ama hala durumum berbat hala cok kusuyorum suanda ogure ogure kahvaltı yapmaya alısıyorum ama mumkun deıl

Tanselim günaydın, ah yavrum helak oldun sen yaa
yat dinlen zayıflıcan iyice valla

az kaldı cnm ya biraz daha sabret. aç karnına bal yemeyi denedinmi o birazda olsa rahatlatıyo en azından kahvaltını rahat yaparsın.
bnmkilerde geri geldi tanselim 1 haftadır bulanıyo midem 2kere çıkardım 1 haftada. yapacak bişimz yok sabretcez.

günaydın bitanem yaaa halen düzelemedin öffff , doktor bişey demiyor mu canım benim geçse de bi tadını çıkarsan hamileliğinin geç geldi ama annesini de bayağı zorladı bu velet...

Hoşgeldin Haticemm, naberr bakalım tencereleri boşalttınız mı :)
sizden özendim akşam pırasa yaptım 2 gün idare eder o şimdi bizi :60:

Tmm bitanem öğrenip göstercem sana

Tanselim günaydın, ah yavrum helak oldun sen yaa
yat dinlen zayıflıcan iyice valla

ayy pırasayıda çok severim ama eşim sevmez o yüzden pişirmem.şöyle bol limonlu ohh afiyet olsun

iyidir hayatım ne olsun yuvarlanıp duruyoruz işte:):):

mesaj atıyorum kuzum

amannn gelmesinler haticem , bomba olur varyaa gelmezlerse:21:

yolladım canım mailine bak kabul et bakalım link fln gelcek onlara tıkla
çıkan sayfalarda beceremezsen yine bakarız şmdi bi görüşmeye giricem gelirim brzdan

Back
X