• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam şekerim teşekkür ederim hemen bakıyım çok zevkli olacak:48:

Kesinlikle zevkli oluyo canım ama stres yapmak yok böyle oyun oynar gibi takip etçezz :)
Kendini bilceksin en azından noldu ne bitti fikir yürütücez inş uğurlu gelir :nazar:

Kesinlikle zevkli oluyo canım ama stres yapmak yok böyle oyun oynar gibi takip etçezz :)
Kendini bilceksin en azından noldu ne bitti fikir yürütücez inş uğurlu gelir :nazar:

sende bana yorum yaparsın artıkın :):) amann ne stresi adet bitti bak hiç yumurtlama takibi yapmıyoru tarihi bile bilmiyorum bakmadım netten ateşe de zevkli oluyor bakıyorum:):)

günaydın arkadaşlar benimkiler bugun teşrif ettiler sabah sabah görmek isticem en son seylerdi hayırlısı vakti zamanı gelince olacak yalnız artık benim yumurtlama dönemlerimide otomatik hesaplayıcılar hesaplamıyo onlarda yıldı tabi :)

sende bana yorum yaparsın artıkın :):) amann ne stresi adet bitti bak hiç yumurtlama takibi yapmıyoru tarihi bile bilmiyorum bakmadım netten ateşe de zevkli oluyor bakıyorum:):)

anladığım kadarıyla yaparım canım tabi,
boşver bakma onlara doğru çıkmıyo zaten.

günaydın arkadaşlar benimkiler bugun teşrif ettiler sabah sabah görmek isticem en son seylerdi hayırlısı vakti zamanı gelince olacak yalnız artık benim yumurtlama dönemlerimide otomatik hesaplayıcılar hesaplamıyo onlarda yıldı tabi :)

Sağlık olsun canım, üzülme bu körolasıcalar gelmeseler olmaz,
Yeni ay yeni umut yılbaşı bebeği gelir bize de ne yapalım..

evet canım rabbim en iyisini bilir mutlaka vardır bundada bir hayır.:40:

hayırlısı canım yaa demek daha vakti gelmemiş sıpanın inşallah aralık ayında müjdeyi verirsin :)

bakmıyorum artık yaaa canı cehenneme o hesapların bakmıyorum bakmayacağım:)

amannn ramazan şekeri dedim gelmedi, kurban olur dedim yine gelmedi, yılbaşında da bacadan düşer mi acaba:):):):)

hayırlısı canım yaa demek daha vakti gelmemiş sıpanın inşallah aralık ayında müjdeyi verirsin :)

amannn ramazan şekeri dedim gelmedi, kurban olur dedim yine gelmedi, yılbaşında da bacadan düşer mi acaba:):):):)

hahaha
Noel baboooooo getirir kız belki öyle deme :)

heee bide kırmızı t(d)on giyerler saat 12 yi vurunca :60:
neyse ki benim adet o güne denk gelmiyor tam kırmızı olurduk o zaman:60:

Heea valla,
don giyip donancaz hesabı :)
neyseki bnmde denk gelmicek bütün kırmızıları bi arada kaldıramıcam yoksa :60:

belki bu ayda gelmeyecek şeker ne bileyonnnnnnnnnnnnnnn:124:

ayy aman inş
iyice sabırsızlandım ztn akşam eczaneye uğramamak için zor tutuyorum kendimi
yine aynı hataya düşcem salak gibi test yapıp ertesi gün kırmızıları karşılarsam atıcam kendimi en yakın köprüden :)))

ayy aman inş
iyice sabırsızlandım ztn akşam eczaneye uğramamak için zor tutuyorum kendimi
yine aynı hataya düşcem salak gibi test yapıp ertesi gün kırmızıları karşılarsam atıcam kendimi en yakın köprüden :)))

saçmalama yaaa ben senden 3 ay ilerideyim daha köprüden atlamayı düşünmedim valla hatce duymasın iyice bi dayak atar sana kendini hatırlamazsın:1::1:

saçmalama yaaa ben senden 3 ay ilerideyim daha köprüden atlamayı düşünmedim valla hatce duymasın iyice bi dayak atar sana kendini hatırlamazsın:1::1:

yok ben saalaklığımdan atliycam yani bekleyemeyip teste koşuyorum ondan,
bekleyebilsem şöyle adam akıllı geliyolar zaten :)

bak ben hedef koydum kendime 2 ay, yılbaşından sonra doktora koşacağım takp zamanı yaklaşıyor ohh iki ay rahatım kafamda rahat :21:

Bu ayda olmadıysa bende öyle yapıcam hiç kafa yormicam artıkınnnnnnnnn
saldım çayıra mevlam kayıra :)

Bu ayda olmadıysa bende öyle yapıcam hiç kafa yormicam artıkınnnnnnnnn
saldım çayıra mevlam kayıra :)

yorma kızım boşver yaaa amannn burnumuzdan getirdiler ne kadar mutlu bir insandım ben 5 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi , doktor bi kolaçan etsin beni bi sorunum varsa üzülürüm şimdi hiç bişeyi dert edemem , 2 ay rahatım ben ovulasyonu da bilmiyorum ohh be ne rahat:51:

yorma kızım boşver yaaa amannn burnumuzdan getirdiler ne kadar mutlu bir insandım ben 5 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi , doktor bi kolaçan etsin beni bi sorunum varsa üzülürüm şimdi hiç bişeyi dert edemem , 2 ay rahatım ben ovulasyonu da bilmiyorum ohh be ne rahat:51:

Ver banada bi sakız orti :51:

Back
X