- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
- #10.681
Anne olsunnnnnnnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bnm sırf senn için gelcem valla.:) bahaneyle görüşmüş oluruz... Akşam 7,30da evdeym ben. Hazırlanır çıkarım 8 gibi hastanede olurum yakınım zaten oraya. Dur teli atım sana özelden haberleşiriz bahaneylede görüşürüz....
çatlayın kızlarr haticeylee görüşcezz bizzzzz![]()
cnm bnm sırf senn için gelcem valla.:) bahaneyle görüşmüş oluruz... Akşam 7,30da evdeym ben. Hazırlanır çıkarım 8 gibi hastanede olurum yakınım zaten oraya. Dur teli atım sana özelden haberleşiriz bahaneylede görüşürüz....
çatlayın kızlarr haticeylee görüşcezz bizzzzz![]()
ayy haticem düşünsene hamiş olduğunu öğrenirmişizz ayyy ne güzell olurr...
esma seni aradım o benim 544 lü ayy süper olucak benim gelmem 8 geçer ben hastaneye gelince seni ararım tabi inş o saate kadar hastalanmazsam tabii
dırırım dırı rırımmmmm dırırım dırı rırım
Haticem bu arada duaya 200 ekler misinnnnn
kızlar yokmu okuyan bitmicek yoksa bu dua![]()
yokh benim ateş çakıldı kaldı yaww hiç akıntı felanda yok yani gerçi takip etmiyorum ama wc ye gidince de elinde olmadan görüyorsun:):) bu ayda yumurtlamazmışım![]()
Arkadaşlar dün resglimin 30.günüydü kan testim negatif çıktı (<0.100) geçen ay 31.günümde regl olmustum ondan öncede 33.günde bu iki aydan once hep 28 gunde bir oluyordum. acaba dün kan testi yaptırmakla acelemi ettim? yorumlarda bat'tan 4-5 güm önce kan da çıkar deniliyor.bu arada reglimin 21. günü sol yumurtalığımda aşırı ağrı vardı gün boyu sızı gibi o gunu yumurtlama gunu sayarsak suan gözükmemiş olabilir mi?
yumurtlama zamanı regli olcakmş gibi sancılarda olur ara ara serpilcim buda aklında olsun
yokh benim ateş çakıldı kaldı yaww hiç akıntı felanda yok yani gerçi takip etmiyorum ama wc ye gidince de elinde olmadan görüyorsun:):) bu ayda yumurtlamazmışım![]()
allah kabul etsin ay bende 2 gündür okumadım hiç kızlar hadii katılan yokmu duaya
geçen aylarda karın ağrım oluyordu regl bittikten sonra bide yapışkanlık başlıyordu 9. gün maşallah bu ay o da yok![]()
kıscelerım gunaydınlar
hatıcem duygularını ne guzel yazmıssın aglattın benı rabbım tez zamanda kucagını doldursun ıns bende bugun sabırsızlıkla haberını beklıyorum allahım ıns hamılesındır
yokh sanırım sende hala olmamıssın masllah kızlar sıze yaaa ıns olmazsınızda kasımda ask baskadır lafını bır kere daha dogrulamıs olursunuz
serfıkım naber tatlım baslamıssın yıne akıntılar yumurtlamar falam senın bu her ay bıttı dıyen ve asla bıtmeyen enerjıne bayılıyorum
zuzum hosgeldın yogunmussun konuısuruz
melek kocaman olmussun masallah 8 haftalık allah hepte boyle gotursun ben senın kadarken kusmaktan kendımı sasırmıstım
esmamm naber kuzum hatıceye arkadasmı olcaksın sen bugun afferım kıs sana
ayyy cok konustum
Hoşgeldin kuzum, heyecanla bekliyoruz canım haticeyi, inş hayırlı haberle gelecek
benim pek umudum yok kendim için dünkü testte tek çizgiydi :)
batım bugün zaten belli olur gün içinde bakalım..
aaa tatlım test yaptıgını okumamısım kusura bakma umudunu yıtırme ama cokta umutlanma olsa cıkıyor benımde cıkmıstı hayırlısı tatlım kısmet daha yolun basındasınız sende serfıkte oyuzden yılmak yok hatıcem neler yasadı bılıyosunuz ben ayylardır bekledım 15 ay o kırmızılar geldıkce cıltırıp delı gıbı aglıyor kocamında kendımınde burnumdan getırırdım
kısmet cnm bu ısler hayırlı vaktı beklıyor veletler rabbım cok bekletmesın ıns tez zamanda kucagınızı doldursun hepımızın kucagını doldursun ıns