• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kıscelerım gunaydınlar
hatıcem duygularını ne guzel yazmıssın aglattın benı rabbım tez zamanda kucagını doldursun ıns bende bugun sabırsızlıkla haberını beklıyorum allahım ıns hamılesındır
yokh sanırım sende hala olmamıssın masllah kızlar sıze yaaa ıns olmazsınızda kasımda ask baskadır lafını bır kere daha dogrulamıs olursunuz
serfıkım naber tatlım baslamıssın yıne akıntılar yumurtlamar falam senın bu her ay bıttı dıyen ve asla bıtmeyen enerjıne bayılıyorum
zuzum hosgeldın yogunmussun konuısuruz
melek kocaman olmussun masallah 8 haftalık allah hepte boyle gotursun ben senın kadarken kusmaktan kendımı sasırmıstım
esmamm naber kuzum hatıceye arkadasmı olcaksın sen bugun afferım kıs sana
ayyy cok konustum

sen nasıl oldun daha iyisin galiba.amin canım amin rabbim nerde varsa herkesin kucağını doldursun.ama biliyorum yani büyük ihtimal intihap var yine napalım herşey allahtan

ayyy kızlar kusura bakmayın korkuttuysam son sayfaya gecıs yapmadı ekranım ondan bastım lınke sonra gectı :1:

iki dk çıktım ne gevezesiniz yaaaa,

benim tansiyon yine göbek atıyor sanırım başladım yine dönmeye:32:

tanselim hoşgeldin naber canım, be çok enerjiğim ama düşündüğün gibi eğil takip etmiyorum şeker ateş ölçüyorum zevk için, teyzesinin gülü nasıl napıyor bakalım::)

yokh şifre gönderdim hayatım bakıver gariii

sen nasıl oldun daha iyisin galiba.amin canım amin rabbim nerde varsa herkesin kucağını doldursun.ama biliyorum yani büyük ihtimal intihap var yine napalım herşey allahtan

ıyııyım demeye korkuyorum tatlım tam tmm ıyıyım dıyorum sonra yıne yataklara dusuyorum
sende ıntıhap var de ozaman nasılsa aksama hersey ortaya cıkıcak eger bebek var derde senın yasıyacagın mutlulugu dusunemıyorum cunkı emınım oanda cıldırırsın ıns ıns cıldır bu aksam cıglık bas esmaya sarıl bende aranıza katıldım de hıckırıkla agla herkez sana baksın delımı bu kız desın ama sen kımseyı gorme heryer pespembe gorunsun sana :54::54:

tanselim hoşgeldin naber canım, be çok enerjiğim ama düşündüğün gibi eğil takip etmiyorum şeker ateş ölçüyorum zevk için, teyzesinin gülü nasıl napıyor bakalım::)

Canım henüz hareket yok gibi ama dünkü düşüşten sonra yükselişe geçmiş,
ateşin iyice yükselmeden çalışma olması lazım ona göre
önce bi düşüş olur ardından da bi sıçrama
sıçramayı yakalamak zor old için her düşüş önemlidir kaçırmamak lazım gün aşırı yeter bence
sen çalışmaya başla akıntıyı da W yapmışsın yumurtlamaya yakın yani.

Son düzenleme:

kusura bakmada neden ates olctugunuzu anlamadım zaten bosunu kendınıze sıtrest yapıyorsunuz bız ates olcupmu hamıle kaldık hıc ıste ben nededım sana sal cayıra bırak bu sefer 2 3 gunde calısmalar yap ates olcme akıntı takıp etme sal cayıra mevlam kayıra
bende pzt beklıyorum bakalım cınsıyet ogrenıcez ıns muzur kendını gızlemezse

Canım henüz hareket yok gibi ama dünkü düşüşten sonra yükselişe geçmiş,
ateşin iyice yükselmeden çalışma olması lazım ona göre
önce bi düşüş olur ardından da bi sıçrama
sıçramayı yakalamak zor old için her düşüş önemlidir kaçırmamak lazım gün aşırı yeter bence
sen çalışmaya başla akıntıyı da W yapmışsın yumurtlamaya yakın yani.

yokhh canım ben hiç çalışamayacağım yani hiç önemsemeyeceğim ne zaman eserse o zaman geöen ay yaptım da ne oldu fos çıktı , işte insanoğlu yine de bi şekilde takip ediyor kendini wv ye gitmesem mi ne:1:
kusura bakmada neden ates olctugunuzu anlamadım zaten bosunu kendınıze sıtrest yapıyorsunuz bız ates olcupmu hamıle kaldık hıc ıste ben nededım sana sal cayıra bırak bu sefer 2 3 gunde calısmalar yap ates olcme akıntı takıp etme sal cayıra mevlam kayıra
bende pzt beklıyorum bakalım cınsıyet ogrenıcez ıns muzur kendını gızlemezse

yok tanselim yaa valla takip etmiyorum artık kafama eserse yaparım bundan sonra özellikle yapmayacağım takip yok yani bakma ateş ölçtüğüme

yokhh canım ben hiç çalışamayacağım yani hiç önemsemeyeceğim ne zaman eserse o zaman geöen ay yaptım da ne oldu fos çıktı , işte insanoğlu yine de bi şekilde takip ediyor kendini wv ye gitmesem mi ne:1:

yok tanselim yaa valla takip etmiyorum artık kafama eserse yaparım bundan sonra özellikle yapmayacağım takip yok yani bakma ateş ölçtüğüme

Yavrum o zaman hiç ölçmesene boşuna stres yapıcan ateş çıktı ateş indi diye
sen ne kdr yapmıcam desende yapılıyo çünkü
ateşin ölçmenin amacı yumrtlama gününü kaçırmamakkkkk ilişki için

Yavrum o zaman hiç ölçmesene boşuna stres yapıcan ateş çıktı ateş indi diye
sen ne kdr yapmıcam desende yapılıyo çünkü
ateşin ölçmenin amacı yumrtlama gününü kaçırmamakkkkk ilişki için

ne biliyim yaa alışkanlık oldu yatık altında duruyor derece uyandığım gibi hoopp ağzıma:):)
folik asiti de bıraktım ben canım düşün yani tamamen aklımdan sileceğimde yakınımda bi hamile olunca malsef hatırlıyorum ama bunu da aşacağım vee yılbaşından sonra yumoşlarımı takibe başlayacağım doktorumla:):)

biz geldik kızlar... yemeğimizide yedik. gergin bir toplantı oldu bu arada dayanamıcam diyip bağıracaktım nerdeyse....
başım dönüyo halaaaaa...
haticem gelmez inş kırmızılar dua ediyorum cnm. acayip heycan yaptım hem senle görüşcez hem belki güzel haberi paylaşcaz ayy inş cnm yaa....bu arada telefonda sesin harika geliyodu cnm. eşim arayıp duruyo nasılsın diye bnde doktora gitcem dedim tamam gidelim dedi.bnde arkadaşım gelcek hem onlada görüşcem dedim beni istemiyomusun yani diyo:D kıskandı haticem seni:D banane bnde oğlumu görcemm o beni istiyo diyo:)
tanselcim inş bebeğin erkenden gösterir kendini bekletmez. isim arayışına başlarsın ozamn daha keyifli oluyor herşey kendine ve bebişe iyi bak. maşallahh iyi olmana sevndm hep iyi ol :nazar: ( bu arada hep tosununa iyi bak diyesim geliyor:)
serpil inş bu ay sonunuda böle umursamayarak getirirsin cnm. sonundada bebeğin haberini alırız.
yokhh snnde gelmicek kırmızılar bekleme kız boşa:D kasım ayı bebek ayı olur inş topiğimiz için.

ne biliyim yaa alışkanlık oldu yatık altında duruyor derece uyandığım gibi hoopp ağzıma:):)
folik asiti de bıraktım ben canım düşün yani tamamen aklımdan sileceğimde yakınımda bi hamile olunca malsef hatırlıyorum ama bunu da aşacağım vee yılbaşından sonra yumoşlarımı takibe başlayacağım doktorumla:):)

nolur nolmaz folic asidi bırakma bence,
korunmuyosun sonuçta ne zmn ne olcağı belli olmaz vücud direçsiz kalmasın,
sonra başka işler açılmasın başımıza bide

cnm yumoşlar belkide bu ay bebeğini sıkı sıkı tutarlarda grek kalmaz doktora gitmene. bebeğini görmeye gidersin inş.

serpil derya doğru sölemiş cnm bncede bırkma folic asidi. vücudun depoladığı bi vitamin olmadığı için düzenli kullanmak gerekiyor. bebek için ilk başlarda en çok ihtiyacı olan şey bu.

biz geldik kızlar... yemeğimizide yedik. gergin bir toplantı oldu bu arada dayanamıcam diyip bağıracaktım nerdeyse....
başım dönüyo halaaaaa...
haticem gelmez inş kırmızılar dua ediyorum cnm. acayip heycan yaptım hem senle görüşcez hem belki güzel haberi paylaşcaz ayy inş cnm yaa....bu arada telefonda sesin harika geliyodu cnm. eşim arayıp duruyo nasılsın diye bnde doktora gitcem dedim tamam gidelim dedi.bnde arkadaşım gelcek hem onlada görüşcem dedim beni istemiyomusun yani diyo:D kıskandı haticem seni:D banane bnde oğlumu görcemm o beni istiyo diyo:)
tanselcim inş bebeğin erkenden gösterir kendini bekletmez. isim arayışına başlarsın ozamn daha keyifli oluyor herşey kendine ve bebişe iyi bak. maşallahh iyi olmana sevndm hep iyi ol :nazar: ( bu arada hep tosununa iyi bak diyesim geliyor:)
serpil inş bu ay sonunuda böle umursamayarak getirirsin cnm. sonundada bebeğin haberini alırız.
yokhh snnde gelmicek kırmızılar bekleme kız boşa:D kasım ayı bebek ayı olur inş topiğimiz için.

ister gelsin ister gelmesin ben ona 2 ay süre verdin keyfi bilir artık esmacım bu ay ciddi anlamda kafamdan çıkardım adet tarihimi bile hesaplamadım biliyor musun:)

yok güzelim banabebeği hatırlatacak herşeyden uzak duruyorum , bişeycik olmaz 4 ay içtim zaten , o psikolojiye girmek istemiyorum

cnm yumoşlar belkide bu ay bebeğini sıkı sıkı tutarlarda grek kalmaz doktora gitmene. bebeğini görmeye gidersin inş.

bilmem ki canım keşke öyle olsa ama hiç beklentim yok o nedenle de detaylı bir çalışma yapmayacağı bu ay

serpil derya doğru sölemiş cnm bncede bırkma folic asidi. vücudun depoladığı bi vitamin olmadığı için düzenli kullanmak gerekiyor. bebek için ilk başlarda en çok ihtiyacı olan şey bu.

4 ay kullandım esmacım , çabalamak istemiyorum bişeylere artık ya kafamı boşaltmam lazım , haziranda ilk başladığımda nasıl hevesliydim , adete yakın otobüse binerken zıplatmayacak yerde duruyordum hamile kalacağım yaa hemen:):) ama olmadı işte gülüyorum kendime yaa, herşeyi boşluyorum artık, ilacı da yumurtayı da adeti de ilişkiyi de üzerine şeffaf bir örtü çektim sonra kaldırırm:):)

Back
X