- Konu Sahibi haticemavi
- #10.721
biz geldik kızlar... Yemeğimizide yedik. Gergin bir toplantı oldu bu arada dayanamıcam diyip bağıracaktım nerdeyse....
Başım dönüyo halaaaaa...
Haticem gelmez inş kırmızılar dua ediyorum cnm. Acayip heycan yaptım hem senle görüşcez hem belki güzel haberi paylaşcaz ayy inş cnm yaa....bu arada telefonda sesin harika geliyodu cnm. Eşim arayıp duruyo nasılsın diye bnde doktora gitcem dedim tamam gidelim dedi.bnde arkadaşım gelcek hem onlada görüşcem dedim beni istemiyomusun yani diyo:d kıskandı haticem seni:d banane bnde oğlumu görcemm o beni istiyo diyo:)
tanselcim inş bebeğin erkenden gösterir kendini bekletmez. Isim arayışına başlarsın ozamn daha keyifli oluyor herşey kendine ve bebişe iyi bak. Maşallahh iyi olmana sevndm hep iyi ol( bu arada hep tosununa iyi bak diyesim geliyor:)
serpil inş bu ay sonunuda böle umursamayarak getirirsin cnm. Sonundada bebeğin haberini alırız.
Yokhh snnde gelmicek kırmızılar bekleme kız boşa:d kasım ayı bebek ayı olur inş topiğimiz için.
,nşallah gelmez inşallah iyi haberler alırımda yıkarım hastaneyi bende eşime yalnız gitçem esma orda olcak dedim :)
ben kendimi intihaba hazırladım iyi bi habere değil ama iyi haber alırsam bayılır kalırım orda kesin.testlerimi alsammı yanıma diye düşünüyorum smear hormon testi falan.haziran ayında yapılmıştı.gerek varmıdır yokmudur