• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız ne beklıcen olmazsan yarın sabah yap ıste gunun gecmıste oluyor sabrede bılcenmı cmtsıye kadar bılemıyorum:51:

Selmacım ben artık neye yorucağımı inan bilemedim,
öyle çok belirtim varki şuan normal regl dönemlerimden çok farklı,
normalde bu kadar gün önceden kasık agrım olmaz bir gün önce hafif başlar ertesi sabah tavan yapar ve anında hasta olurum
ama 1 haftadır özellikle son 3 gündür ara ara feci sancı giriyo ama gelmiyo
bugünkü bel ağrımda adet olmuşumda öyle bi bel ağrısı
ilk adet günümde çok karın sancım ve bel ağrım olur benim ayakta duramam
şuan sanki öyle gibi adet olmadan olmaz ama bu ağrı.
Göğüs ucum acıyo dokunduğumda normalde göğsüm şişer evet ama acımazdı ilk kez dikkatimi çekti bu,
Ve ayıptır söylemesi oramı kontrol ettim az önce su gibi ıslak ve böyle yumuşak orası,
Ya daha ne diyim belirti ararsan o kadar çok ki, alın işte döktüm içimi
hepsi var ama bebek nerdeeeeeeeeeee
bebek yoksa kırmızılar nerde
yeter ya :27::27::27:

derya daha ne olsun dicem cnm. inş gerçek belrtilerdir bunlar....
selma çok güzel demiş bak öle 2dk çıkmaz test. bn işten eve gidince yaptım. ilki belirdi ikinci yok die bıraktım sonradan bi baktım ki çok açık pembe bişi var. hemen ikinciyi yaptım onada gözlerim çıkacakmış gibi baktım ve çokçok açık çıktı oda. inan hayal gibi düşündüm gözlerim beni kandırıyor dedim. her odanın ışığında baktım:D okadr açıktıki. şimdi saklıyom onları hala çok açık renkte duruyolar. bnce sen göremedn ikinci çizgiyi:D

Ben hazırlıklıyım bişi yoksada üzülmek yok yakarım cigaramı ohhh bakarım keyfime napayım

ama varsa varya kesin bayılırım ben oracıkta :60:

esmacım hatice yi önce Allah a sonra sana emanet ediyorum, bu kızın ne yapacağı belli olmaz sen hazırlıklı ol kuzum tamam:):)

merak etme haticem bayılsanda ben tutarım seni... serpilim meraklanma bnide tutması için arkadaşımla gitmiştim o tutmuştu bni bayılırken. inş güzel bi haber alcaz yaa. ama haticem ne dicem sana bnce muayeneye çıkmadn hemen kan testi yaptır olmazsan. sonra çık muayeneye. çünkü çok yeni olduğu için usgde belli olmaz o yzden doktorda senden test isticektir.sonrada çıkar sonucu gösteririz:D

kız ne beklıcen olmazsan yarın sabah yap ıste gunun gecmıste oluyor sabrede bılcenmı cmtsıye kadar bılemıyorum:51:

Bana kalsa bugünü bile bekleyemiyorumda
ay içime kurt düşürdünüz wc hakkaten baya karanlıktı ve cidden max 2 dk beklemişimdir o bile yoktur belki
olsa hemen belirirdi diye düşündüğüm için direkkt attım
bari atmasaymışım sonra bakardım
o kdr umudum yok yani düşünün :)

bizim burda dr ali ihsan bulut var beni iyi tanır onun odada kaç kere bayılmıştım :60: :60:

Hahahahaha :60:

derya daha ne olsun dicem cnm. inş gerçek belrtilerdir bunlar....
selma çok güzel demiş bak öle 2dk çıkmaz test. bn işten eve gidince yaptım. ilki belirdi ikinci yok die bıraktım sonradan bi baktım ki çok açık pembe bişi var. hemen ikinciyi yaptım onada gözlerim çıkacakmış gibi baktım ve çokçok açık çıktı oda. inan hayal gibi düşündüm gözlerim beni kandırıyor dedim. her odanın ışığında baktım:D okadr açıktıki. şimdi saklıyom onları hala çok açık renkte duruyolar. bnce sen göremedn ikinci çizgiyi:D

merak etme haticem bayılsanda ben tutarım seni... serpilim meraklanma bnide tutması için arkadaşımla gitmiştim o tutmuştu bni bayılırken. inş güzel bi haber alcaz yaa. ama haticem ne dicem sana bnce muayeneye çıkmadn hemen kan testi yaptır olmazsan. sonra çık muayeneye. çünkü çok yeni olduğu için usgde belli olmaz o yzden doktorda senden test isticektir.sonrada çıkar sonucu gösteririz:D

sorma Esma'cım herşey hazır bi bebek yok :)
gaza getirdiniz beni yine sabaha kdr olmazsam belki yaparım.
Yaaa yada haftasonumu beklesem milletin 3-4 gün geçmeden ıkmıyo baksanıza
yine tekçizgi görünce dikilcek benim saçlar yoksa :27:

Son düzenleme:
selmacım ben artık neye yorucağımı inan bilemedim,
öyle çok belirtim varki şuan normal regl dönemlerimden çok farklı,
normalde bu kadar gün önceden kasık agrım olmaz bir gün önce hafif başlar ertesi sabah tavan yapar ve anında hasta olurum
ama 1 haftadır özellikle son 3 gündür ara ara feci sancı giriyo ama gelmiyo
bugünkü bel ağrımda adet olmuşumda öyle bi bel ağrısı
ilk adet günümde çok karın sancım ve bel ağrım olur benim ayakta duramam
şuan sanki öyle gibi adet olmadan olmaz ama bu ağrı.
Göğüs ucum acıyo dokunduğumda normalde göğsüm şişer evet ama acımazdı ilk kez dikkatimi çekti bu,
ve ayıptır söylemesi oramı kontrol ettim az önce su gibi ıslak ve böyle yumuşak orası,
ya daha ne diyim belirti ararsan o kadar çok ki, alın işte döktüm içimi
hepsi var ama bebek nerdeeeeeeeeeee
bebek yoksa kırmızılar nerde
yeter ya :27::27::27:

1-günüm şaşmazdı bu kadar ağrı çekmezdim geldiği gün ölürdüm ağrıda sadece
2-ara ara sancım kasıklrımda artıyor ama her zaman ağrım yok (şuan yok )
3-bel ağrısı
4-gögüs şişmez zaten şişçek bişi yok :60: Geçiniz :60: :60:
5-ben kup kuruyum
6-midem bulanıyor akşam çıkardım
7-yeter ya test ettim onayladım aynıyız yokhhhhhhhh :60: :60:

1-günüm şaşmazdı bu kadar ağrı çekmezdim geldiği gün ölürdüm ağrıda sadece
2-ara ara sancım kasıklrımda artıyor ama her zaman ağrım yok (şuan yok )
3-bel ağrısı
4-gögüs şişmez zaten şişçek bişi yok :60: Geçiniz :60: :60:
5-ben kup kuruyum
6-midem bulanıyor akşam çıkardım
7-yeter ya test ettim onayladım aynıyız yokhhhhhhhh :60: :60:

şimdi bayılacağım burada meraktan bi test yapın allah ın aşkına yaaa :52::52::52::52::52::52::52:

kız sızde ne sabır varmıs dıcem ama sabır olsa yokh test sonuucnu 5 dakka beklerdı sabırsızkı 2 dakka gecmeden cope atmıs
yokhh suan testını dusun belırmıs ıkıncı cızgı ve kendı demırtas coplugune yola cıkmıs gıtmekte

Off ben burda gülmekten ölücem şirkette kimse yok bugün bizim fuar var herkes orda ben gitmedim kaçtım :60:
Kamyon otobüs alcak varsa tüyaba bekleriz huhuhuhuuuu

of çok güldüm ağlıcam herhal öyle derlerya :60: Ama ben hala gülüyom hemde feci sıyırmış gibi :60: :60:

Off ben burda gülmekten ölücem şirkette kimse yok bugün bizim fuar var herkes orda ben gitmedim kaçtım :60:

of çok güldüm ağlıcam herhal öyle derlerya :60: Ama ben hala gülüyom hemde feci sıyırmış gibi :60: :60:

hatice kitle dükkanı doğru eve :) giderkenede bi test al bakım:D

kız sızde ne sabır varmıs dıcem ama sabır olsa yokh test sonuucnu 5 dakka beklerdı sabırsızkı 2 dakka gecmeden cope atmıs
yokhh suan testını dusun belırmıs ıkıncı cızgı ve kendı demırtas coplugune yola cıkmıs gıtmekte

:60::60::60:

off ben burda gülmekten ölücem şirkette kimse yok bugün bizim fuar var herkes orda ben gitmedim kaçtım :60:

anaammm kimse yoksa yap bi test çık masanın üstüne göbek atmaya başla tam zamanı:):)

Ben böyle biri değilim esma korkma biri pıt dese gülüyom az önce servisten biri geldi napıyon dedi ben iyyim demedim gülüyom noldu iyimisin bişeyin m, var senin diye tuhaf tuhaf suratıma baktı gitti ve ben hala gülüyom

Back
X