• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vayyy hain terkedeceksin demek ki bizi bir velet yüzünden:57:

Bende istemem bunu ama düşünmüyor değilim serpilim
en azından 1 aycık kendime şans tanısam diyorum kafamı bi rahatlatsam
buraya girdiğim sürece bu takip etme olaylarını mümkün değil aklımdan atamam çnkü
sende atamazsın boşuna uğraşma :34:

bilmiyomki 2 li, bişeydi galiba esma elime verdi ben daha onu orda yırtıp çöpe attım :)))))

Esmaaa sen söyle kız kaçtı bunun değeri yükselmeye müsait bişeymiydi :)))

Son düzenleme:
Mesela bu ay hiç ateş fln ölçmiyim hiçbişey yapmiyim diyorum bi yandan
ama buraya girdikçe ateş tablolarını gördükçe içim durmazki
acaba benimki kaç bugün indimi çıktımı o oldu bu oldu
yok yok bi hal çare düşünmek lazım

Bende istemem bunu ama düşünmüyor değilim serpilim
en azından 1 aycık kendime şans tanısam diyorum kafamı bi rahatlatsam
buraya girdiğim sürece bu takip etme olaylarını mümkün değil aklımdan atamam çnkü
sende atamazsın boşuna uğraşma :34:

Esmaaa sen söyle kız kaçtı bunun değeri yükselmeye müsait bişeymiydi :)))

ağusts ayında bende düşünmüştüm ama kopamıyor insan be canım , zaten zamanla bebek olmamasına alışıyorsun takip etmeler azalıyor kendimden pay biçiyorum ben bak 6. aya girdim ve tamamen herşeyi bıraktım ateş ölçüyorsun dersen inan meraktan başka bişeyden değil bence sende benim gibi hedef koy kendine ben yılbaşına kadar yani ocağı atlatana kadar süre tanıdım kendime şimdi bilinçaltımda nasılsa 2 ayım var olmazsa doktor icabına bakar diyorum çok iyi geldi bana bu düşünce tavsiye ederim ciddi bir şekilde söylüyorum bu ay aklımda hiç bebek yok çaba yok eğer geçen aylar gibi olsaydım adetim bittiğinden beri on kere çalışmaya başlamıştık :) sadece ihtiyactan ötürü iki kere oldu:1: kafam müthiş rahat herkese de yaydım korunuyorum çocuk düşünmüyorum diye psikolojim daha rahat tavsiyelerime uy şekerim iyi gelecek emin ol:34:

Mesela bu ay hiç ateş fln ölçmiyim hiçbişey yapmiyim diyorum bi yandan
ama buraya girdikçe ateş tablolarını gördükçe içim durmazki
acaba benimki kaç bugün indimi çıktımı o oldu bu oldu
yok yok bi hal çare düşünmek lazım

bişeyleri aşman gerek artık yokh , kararlı ol kendine güven yapacağım de, sanki buraya girmesen rahat mı edeceksin meraktan çatlayacaksın :) iilk önce dereceyi yok et evden ilk işin o olsun mesela

ağusts ayında bende düşünmüştüm ama kopamıyor insan be canım , zaten zamanla bebek olmamasına alışıyorsun takip etmeler azalıyor kendimden pay biçiyorum ben bak 6. aya girdim ve tamamen herşeyi bıraktım ateş ölçüyorsun dersen inan meraktan başka bişeyden değil bence sende benim gibi hedef koy kendine ben yılbaşına kadar yani ocağı atlatana kadar süre tanıdım kendime şimdi bilinçaltımda nasılsa 2 ayım var olmazsa doktor icabına bakar diyorum çok iyi geldi bana bu düşünce tavsiye ederim ciddi bir şekilde söylüyorum bu ay aklımda hiç bebek yok çaba yok eğer geçen aylar gibi olsaydım adetim bittiğinden beri on kere çalışmaya başlamıştık :) sadece ihtiyactan ötürü iki kere oldu:1: kafam müthiş rahat herkese de yaydım korunuyorum çocuk düşünmüyorum diye psikolojim daha rahat tavsiyelerime uy şekerim iyi gelecek emin ol:34:

Ben onada karşıyım ama kendini şartlayıp beklemek
kendini neye şartlarsan o olur çünkü sen şimdi 2 ay olmasın gidicem diyosun ya
o 2 ay olcağı varsada belki senin düşünce gücün yüzünden olmıcak
ne bileyim canım ben böyle düşünüyorum,
sadece ben heyecan yapıyorum ya o noldu bu noldu düştümü arrtımı akıntımı şumu bumu diye :D
bunlar işte olumsuz etkileyipte benii strese neden oluyoor o da bu gecikmeleri yapıyor işte
şöyle rahat bi insan olup çıkamadık yaa herşeyi takıyoruz :)
cidden bu ay çok yıkılırım gibi düşünüyorum ateşimden umutlanmıştım mesela
ama dün hem gelmeyip hem negatifi göründe niye gelmiyo nolur gelsin diye endişelendim bu sefer
bebek mebek çıktı aklımdan
çünkü bebek gelmesi için önce o kırmızıların normal gitmesi lasım bide o bozulursa
hiç kavuşamayız hayalimize
öff napsam bu ay ateş olayımı yapsam ovulasyon testimi merak ediyırum duramıcam biliyorum huyum kurusun :)
yada hepsini bırakıp eski yaşantıma dönücem
bebek istemeden önccekiiiiiiiiiiii
ateşe çok alıştım şmdi yavs sabahları derece bana bakar ben ona bakarım yani :))
ay ne çok konuştum sıkıntı bastı şu cuma akşam saati hiç vakit geçmiyor püfzz :37:

akşam yaptığım test negatif çıkınca
eşimin kollarında hıçkıra hıçkıra ağladım...
biraz daha sonrası tımarhane bence:43::43::43:

hele ilk ay tam sazandım...heyecanla törenle yapıyoruz nasılsa bebek gelecek:(

sonra kırmızı geldi,olsun dedik nazlanıyo,bidaha törenler merasimler,sonra yine kırmızı,
aaa dedik bu sefer gelecek ama ...yine kırmızı..
çüş dedik 4 ay oldu nerde bu sıpa?ahanda kırmızı sana..
yaklaşık 2yıldır habire kırmızı:47:
Ne doğru dedin hay ağzına sağlık :kkk:

Son düzenleme:

Ben daha o aşamalara gelmedim testi yapıp hop atıp bi kenara olaya devam ediyorum,
çok kolay alışıyorum sonuçlara neyseki.
gözyaşı dökmedim dökemiyorum sonuç buysa o anda bununla yaşamaya başlıyorum,
şimdilik böyle olabilirim umarım süremiz uzamaz daha fazla kızlar :)

Ben onada karşıyım ama kendini şartlayıp beklemek
kendini neye şartlarsan o olur çünkü sen şimdi 2 ay olmasın gidicem diyosun ya
o 2 ay olcağı varsada belki senin düşünce gücün yüzünden olmıcak
ne bileyim canım ben böyle düşünüyorum,
sadece ben heyecan yapıyorum ya o noldu bu noldu düştümü arrtımı akıntımı şumu bumu diye :D
bunlar işte olumsuz etkileyipte benii strese neden oluyoor o da bu gecikmeleri yapıyor işte
şöyle rahat bi insan olup çıkamadık yaa herşeyi takıyoruz :)
cidden bu ay çok yıkılırım gibi düşünüyorum ateşimden umutlanmıştım mesela
ama dün hem gelmeyip hem negatifi göründe niye gelmiyo nolur gelsin diye endişelendim bu sefer
bebek mebek çıktı aklımdan
çünkü bebek gelmesi için önce o kırmızıların normal gitmesi lasım bide o bozulursa
hiç kavuşamayız hayalimize
öff napsam bu ay ateş olayımı yapsam ovulasyon testimi merak ediyırum duramıcam biliyorum huyum kurusun :)
yada hepsini bırakıp eski yaşantıma dönücem
bebek istemeden önccekiiiiiiiiiiii
ateşe çok alıştım şmdi yavs sabahları derece bana bakar ben ona bakarım yani :))
ay ne çok konuştum sıkıntı bastı şu cuma akşam saati hiç vakit geçmiyor püfzz :37:

napıyım canım bide böyle deneyeceğim kafam rahat nasılsa öyle de olmuyor böyle de olmuyor nasılsa bütün şıkları deniyorum:):)
sen ateş ölçeri at bence ya da istersen bu ay ovulasyon testi dene işe yarar belki onu kullanarak hamile kalanlar var duymuştum ama ne diyoruz vakti gelince olacak biz ne kadar k.ıçımızı yırtsakta vakti gelince gelecek:1: bende habire acıkıyorum yaaa sürekli ağzım geviş getiriyor ne olacak bu halim bilmem:):)

valla hop diye atmıyorum,2saat bakıyorum teste,neredeyse gözlerimden bi ışın çıkıp ikinci çizgiyi çekecek..

şu testlere verdiğim parayla 1 senelik bebekbezi stoğu yapardım ona acıyorum..

Ben daha o aşamalara gelmedim testi yapıp hop atıp bi kenara olaya devam ediyorum,
çok kolay alışıyorum sonuçlara neyseki.
gözyaşı dökmedim dökemiyorum sonuç buysa o anda bununla yaşamaya başlıyorum,
şimdilik böyle olabilirim umarım süremiz uzamaz daha fazla kızlar :)

:(( kayınvalidem aradı az önce rüyasında bebek görmüş, hamile olduğumu süpriz yapacağımızı falan düşünüyor:36: Allah ım yaa düşündüğü gibi bi süprizin içerisinde rol almayı ne kadar çok isterdim...:10:

napıyım canım bide böyle deneyeceğim kafam rahat nasılsa öyle de olmuyor böyle de olmuyor nasılsa bütün şıkları deniyorum:):)
sen ateş ölçeri at bence ya da istersen bu ay ovulasyon testi dene işe yarar belki onu kullanarak hamile kalanlar var duymuştum ama ne diyoruz vakti gelince olacak biz ne kadar k.ıçımızı yırtsakta vakti gelince gelecek:1: bende habire acıkıyorum yaaa sürekli ağzım geviş getiriyor ne olacak bu halim bilmem:):)

Öyle canım hep diyorum ya, vakti zamanı var
bakalım görücez, ben umutluyum
aynı annesi gibi yeniyıl bebeği olacak benim kızım yaşasın yeni ay :)

valla hop diye atmıyorum,2saat bakıyorum teste,neredeyse gözlerimden bi ışın çıkıp ikinci çizgiyi çekecek..

şu testlere verdiğim parayla 1 senelik bebekbezi stoğu yapardım ona acıyorum..

Aynen öyle artık eczacıdan utanıyorum adamın gözlerine bakamıyorum
ne salak bi kadın bu diyormuş gibime geliyor.
bi süre tekrar korunsak rahatlarmıyız acaba ya eskiden ne tasasız bi yaşantım vardı :27:

:(( kayınvalidem aradı az önce rüyasında bebek görmüş, hamile olduğumu süpriz yapacağımızı falan düşünüyor:36: Allah ım yaa düşündüğü gibi bi süprizin içerisinde rol almayı ne kadar çok isterdim...:10:

Üff onlarda zaten bi meraklıdırki torun torba muhabbetine,
tamam haklılarda
muşta oxford vardıda bizmi gitmedik :37:

Son düzenleme:

inşallah diyelim:):):)

Öyle canım hep diyorum ya, vakti zamanı var
bakalım görücez, ben umutluyum
aynı annesi gibi yeniyıl bebeği olacak benim kızım yaşasın yeni ay :)

Aynen öyle artık eczacıdan utanıyorum adamın gözlerine bakamıyorum
ne salak bi kadın bu diyormuş gibime geliyor.
bi süre tekrar korunsak rahatlarmıyız acaba ya eskiden ne tasasız bi yaşantım vardı :27:

Üff onlarda zaten bi meraklıdırki torun torba muhabbetine,
tamam haklılarda
muşta oxford vardıda bizmi gitmedik :37:

senin kızının totsunu ısırıyım ben:1:

bilmiyomki 2 li, bişeydi galiba esma elime verdi ben daha onu orda yırtıp çöpe attım :)))))

kızım niye atıyorsun sıyırdın haaa bence hamile olma olasılığın var ve değerin yavaş yavaş yükselecek bak gör ,
esma kaçtı bu kızın değeri bi söyle yaaa

cnlarım haticenin değeri 2,39 yada 2,59 du. bnde dedim bak yüksek belkide yükselir die. inşallah geç döllenmeden falandır düşük çıkması hala gelmediğine göre kırmızıların. bncede bekle haticem sonra tekrar test yaptırırz:)

ahh kızlar ahhh o ağlamalar, stresler, sıkıntılar hepsi bittiğinde güleceksinz bu günlerinize.
ovulasyon testiyiş ateş ölçmeymiş bırakın bunları kafanız rahat olsun sonrasında gelcek bebekler koşarak. bn yumurtamn çatladığı saati dahi biliyodumda ne oldu olmadı, tedaviyi bıraktım hoppp bi baktım ki artık hamileyim....:) boşuna üzmeyin yıpratmayın kendinizi.

bir yoğunum bir yoğunumki anlatamam. bıktım ulaaa çalışmaktan evde keyif yapmak istiyommm... millet doğum iznini bekle diyo sanki ozaman keyif yapabilecekmişim gibi. koca bi göbekle yatamıcam oturamıcam kıçım başım ağrıcak, sonrasında tosunumla uğraşacam oooo hiç keyif yapamıcakmışım gibi:D

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
ama biz bir süre daha dayaaaaaaannn modundayız...bizi bu moddan ancak ve ancak bi sıpa çıkarabilir,şimdilik dalgasını geçiyo ama
vakti gelince onun poposunu ısırınca ben göstercem dalga nasıl geçilir

Dayann dayan sevgilim bitecek bu imtihan..

dayan istanbul duman dumannnnn........

cnlarım haticenin değeri 2,39 yada 2,59 du. bnde dedim bak yüksek belkide yükselir die. inşallah geç döllenmeden falandır düşük çıkması hala gelmediğine göre kırmızıların. bncede bekle haticem sonra tekrar test yaptırırz:)

ahh kızlar ahhh o ağlamalar, stresler, sıkıntılar hepsi bittiğinde güleceksinz bu günlerinize.
ovulasyon testiyiş ateş ölçmeymiş bırakın bunları kafanız rahat olsun sonrasında gelcek bebekler koşarak. bn yumurtamn çatladığı saati dahi biliyodumda ne oldu olmadı, tedaviyi bıraktım hoppp bi baktım ki artık hamileyim....:) boşuna üzmeyin yıpratmayın kendinizi.

bir yoğunum bir yoğunumki anlatamam. bıktım ulaaa çalışmaktan evde keyif yapmak istiyommm... millet doğum iznini bekle diyo sanki ozaman keyif yapabilecekmişim gibi. koca bi göbekle yatamıcam oturamıcam kıçım başım ağrıcak, sonrasında tosunumla uğraşacam oooo hiç keyif yapamıcakmışım gibi:D

Back
X