• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla ya ölçim mi ölçmiyim mi derken 2 gündür derece arıyorum yok evde
uçtu sanki :)
işime geldi benimde, rahat rahat uyanıyorum sabahları :)
bakalım bu ay da böyle deneyelim :)

haticem sorma, çok berbat bi hafta bu ya...
Rose 20 okumuş eklendin mi bide 200 daha ekle canım
1820 oluyo galiba dimi

evet canım son sayı 1820

Yine salak bi anketle uğraşıyorum da ondan
ay bıktım bitsin şu hafta
sırtım ağrıyo yavv bu sandalyelerde yamulcaz valla hergün hergün püf:(
şu kırmızılar gitsin valla kocamı özledim ha alışkın değiliz bu kadar araya :60:

Yine salak bi anketle uğraşıyorum da ondan
ay bıktım bitsin şu hafta
sırtım ağrıyo yavv bu sandalyelerde yamulcaz valla hergün hergün püf:(
şu kırmızılar gitsin valla kocamı özledim ha alışkın değiliz bu kadar araya :60:

:60: vahh canım bitmez o kırmızılar ne kadar kaldı

yokh kız sen ne iş yapıyon bakıyım

:60: vahh canım bitmez o kırmızılar ne kadar kaldı

yokh kız sen ne iş yapıyon bakıyım

Ya çok çabuk geçti anlamadım ben bi baktım bugün 5. günümmüş :D
yarın yada öbürgün tamamen biter inş .
insan kaynakları cnm, öfff bi bastılarki sorma
sen napıyosun bakim muhasebe finans mı ?

Ya çok çabuk geçti anlamadım ben bi baktım bugün 5. günümmüş :D
yarın yada öbürgün tamamen biter inş .
insan kaynakları cnm, öfff bi bastılarki sorma
sen napıyosun bakim muhasebe finans mı ?

yokhhhh sen benim hayalimdeki işi yapıyorsun yaa ben çeko mezunuyum ve iş bulamadım kendi mesleğimle ilgili hep tecrübeli arıyorlar salak insanlar çömez almadan nasıl tecrübeli olunacaksa iş var mı iş sizin orda ben bursada da çalışırım:1:

ben hukuki boyutlardayım canım yasal işler yapıyorum:1:

yokhhhh sen benim hayalimdeki işi yapıyorsun yaa ben çeko mezunuyum ve iş bulamadım kendi mesleğimle ilgili hep tecrübeli arıyorlar salak insanlar çömez almadan nasıl tecrübeli olunacaksa iş var mı iş sizin orda ben bursada da çalışırım:1:

ben hukuki boyutlardayım canım yasal işler yapıyorum:1:

Bende çeko mezunuyum :)
eneee al yavrum senin olsun bnm işim ben çok bıktım :1:
direk kadro açtım ben sana bakkk sen gel ben evime gideyim artık daral geldi :60:

Bende çeko mezunuyum :)
eneee al yavrum senin olsun bnm işim ben çok bıktım :1:
direk kadro açtım ben sana bakkk sen gel ben evime gideyim artık daral geldi :60:

ayyy çekodaşım benim , ayy bi çok daha sevdim seni yaaa:48::48:
gelirim canım gelirim , bi bulamadım iş var ya 4 senedir tık yok bi bankaya başladım
gerizekalı bi kadın yüzünden işimi bıraktım geleceğimi bitirdim off offf sizin şirketin ist bağlantısı yok mu yawww:):):)

ayyy çekodaşım benim , ayy bi çok daha sevdim seni yaaa:48::48:
gelirim canım gelirim , bi bulamadım iş var ya 4 senedir tık yok bi bankaya başladım
gerizekalı bi kadın yüzünden işimi bıraktım geleceğimi bitirdim off offf sizin şirketin ist bağlantısı yok mu yawww:):):)

Dert ortağım bnmm biricik serpilim söyle senden başka kimim var benim diri diritiidiri yine besteye başladım :60:
eneee talihsizlik olmuş şekerim ya, dediğin gibi deneyim deneyim hep aynı laf başlamadan nasıl deneyim olcaksa,
var canım merkez istanbulda zaten :1:

Dert ortağım bnmm biricik serpilim söyle senden başka kimim var benim diri diritiidiri yine besteye başladım :60:
eneee talihsizlik olmuş şekerim ya, dediğin gibi deneyim deneyim hep aynı laf başlamadan nasıl deneyim olcaksa,
var canım merkez istanbulda zaten :1:

ahhh canım benim için beste de yaparmış :48::48:
hem de ne talihsizlik geleceğimle oynadı manyak karı çok sinirlendim şimdi yaaa:47:
demek ist da bu bi işaret olabilir mi acaba şaka şaka:1: sen sıfırdan mı girdin oraya canım başka eğitimler aldın mı senden tüyo alıyım bari , iş arıyorum çünkü bizim işte sıkıntılar var tam açıklama yapmıyım burda çok deşifre olurum herkes bu o serpil der:60: yılbaşından sonra çıkmak zorunda kalacağım sanırım bakalım patronun çıkarmasını bekliyorum tazminat için:):)

ahhh canım benim için beste de yaparmış :48::48:
hem de ne talihsizlik geleceğimle oynadı manyak karı çok sinirlendim şimdi yaaa:47:
demek ist da bu bi işaret olabilir mi acaba şaka şaka:1: sen sıfırdan mı girdin oraya canım başka eğitimler aldın mı senden tüyo alıyım bari , iş arıyorum çünkü bizim işte sıkıntılar var tam açıklama yapmıyım burda çok deşifre olurum herkes bu o serpil der:60: yılbaşından sonra çıkmak zorunda kalacağım sanırım bakalım patronun çıkarmasını bekliyorum tazminat için:):)

yok cnm ya ben asistan olarak başladım hiç deneyimim yoktu zaten
sonra içeriden işi öğrenerek yükseldim,
yoksa direk kimse almazdı beni bu pozisyona :D
bzm şirket çok iyi ingilizce fln istiyo bende o zmn yoktu ing fln hala da çok iyi değil
ama işte bi şekilde baştan kapağı attığım ve o dönemde benden memnun kaldıkları için fırsat verdiler,
şimdi bakıyorum çok zor yeni mezunların işi, ekmek aslanın mideye indi...
cidden çok deşifre olduk susiiiyim en iyisi müdürler açıp kurcuklasalar görcekler arada kaynıyorum burdan ben onlara hahaha :60
:

Son düzenleme:
Back
X