• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok cnm ya ben asistan olarak başladım hiç deneyimim yoktu zaten
sonra içeriden işi öğrenerek yükseldim,
yoksa direk kimse almazdı beni bu pozisyona :D
bzm şirket çok iyi ingilizce fln istiyo bende o zmn yoktu ing fln hala da çok iyi değil
ama işte bi şekilde baştan kapağı attığım ve o dönemde benden memnun kaldıkları için fırsat verdiler,
şimdi bakıyorum çok zor yeni mezunların işi, ekmek aslanın mideye indi...
cidden çok deşifre olduk susiiiyim en iyisi müdürler açıp kurcuklasalar görcekler arada kaynıyorum burdan ben onlara hahaha :60
:

aferin kız sana helal olsun evet dil istiyorlar bende oldum olası hiç sevmedim ing. lisede hazırlık okudum insan bi ısınır yok yaaa nefret ediyorum ama lazım işte başka sektörlere kayacağım bende şuan çalıştığım alanda ilerledim biraz 2 sene olacak bakalım kurumsal daha büyük yerlerekapak atmayı düşünüyorum , neyse çok detaya inmeyelim de işimizden gücümüzden olmayalım:):):)

aferin kız sana helal olsun evet dil istiyorlar bende oldum olası hiç sevmedim ing. lisede hazırlık okudum insan bi ısınır yok yaaa nefret ediyorum ama lazım işte başka sektörlere kayacağım bende şuan çalıştığım alanda ilerledim biraz 2 sene olacak bakalım kurumsal daha büyük yerlerekapak atmayı düşünüyorum , neyse çok detaya inmeyelim de işimizden gücümüzden olmayalım:):):)

İnş canım allah gönlüne göre versin, bu zamanda iş bulmak zor tabi
birebir bu işin içinde olduğum için anlıyorum tabiki, herkes memnuniyetsiz
bende öyleyim işini seven yok ama kıpırdayamıyor kimse bi yere,
allah hepimizin gönlüne göre versin,
bende şu bebek işi için ayrılıp bkaç sene ara verip sonra daha kapsamlı bi işe geçmek istiyorum tabi hayırlısı,
biran önce gelsede şu çocuk zaman geçiyor sıkıldım iyice :(

İnş canım allah gönlüne göre versin, bu zamanda iş bulmak zor tabi
birebir bu işin içinde olduğum için anlıyorum tabiki, herkes memnuniyetsiz
bende öyleyim işini seven yok ama kıpırdayamıyor kimse bi yere,
allah hepimizin gönlüne göre versin,
bende şu bebek işi için ayrılıp bkaç sene ara verip sonra daha kapsamlı bi işe geçmek istiyorum tabi hayırlısı,
biran önce gelsede şu çocuk zaman geçiyor sıkıldım iyice :(

amin canım inşallah, ben çocuk olacak diye birkaç işi elimin tersiyle ittim biliyor musun haziranda hemen olacak yaaa kalırsam işten çıkarırlar diye ne kadar cahil oluyor insan yaa şimdi başka işe girsem kesin hamile kalırım hemen şutlanırım , bi hamile kalsakta önümüze baksak :):)

bu topicte iki gündür bişey var gene kimseler yok yaaa

amin canım inşallah, ben çocuk olacak diye birkaç işi elimin tersiyle ittim biliyor musun haziranda hemen olacak yaaa kalırsam işten çıkarırlar diye ne kadar cahil oluyor insan yaa şimdi başka işe girsem kesin hamile kalırım hemen şutlanırım , bi hamile kalsakta önümüze baksak :):)

bu topicte iki gündür bişey var gene kimseler yok yaaa

Evet cnm öyle valla,
of ben bgn dehşet sıkıldım yani o kadar olur
evin anahtarınıda almamışım ay deli oluyorum ya inş kocam benden önce gider eve :(
yemeğimde yok yine aç kaldık :D

Evet cnm öyle valla,
of ben bgn dehşet sıkıldım yani o kadar olur
evin anahtarınıda almamışım ay deli oluyorum ya inş kocam benden önce gider eve :(
yemeğimde yok yine aç kaldık :D

hadi yaa kaldın mı dışarıda şmdi , boşver hazır anahtarı unutmuşken dışarıda yersiniz:)

hadi yaa kaldın mı dışarıda şmdi , boşver hazır anahtarı unutmuşken dışarıda yersiniz:)

kalıyodum as kalsınnnnnn vallaaaaaaaa
benden önce gitmezse de uğrayıp alcam yolumun üstünde iş yeri allahtan
sorma ya dışşarda yemek en güzeli yada hava çok soğuk en iyisi eve pizzaaaaaa eve söylemek :)

Son düzenleme:

kalıyodum as kalsınnnnnn vallaaaaaaaa
benden önce gitmezse de uğrayıp alcam yolumun üstünde iş yeri allahtan
sorma ya dışşarda yemek en güzeli yada hava çok soğuk en iyisi eve pizzaaaaaa eve söylemek :)

en güzeli canım sipariş et 30 dk kapında:1: cevap yaz çıkacağım ok;)

kızım haftabaşından beri uyuyorsun yaa kırmızıların olmasa uykusuz kalma nedenini anlayacağım da yasaklısın şuan ne yapıyorsun bilmem:1:

Yaa ben nefret ediyorum erken uyanmaktan
senelerdir alışamadım gitti :)
akşam hele tv bakarkene kocamın şefkatli dizlerinde uyuyup kalmışım :1:
Saat en geç 10 dur yani :)))
vallaa bu çalışma maratonu nasıl olacak bilmiyorum kırmızılar gidince
çok bitkinim bu ara ben yaa erkenden sızıp kalıyorum püfffff:26:
çok uykudan oldu bugün sanırsam :40:

Yaa ben nefret ediyorum erken uyanmaktan
senelerdir alışamadım gitti :)
akşam hele tv bakarkene kocamın şefkatli dizlerinde uyuyup kalmışım :1:
Saat en geç 10 dur yani :)))
vallaa bu çalışma maratonu nasıl olacak bilmiyorum kırmızılar gidince
çok bitkinim bu ara ben yaa erkenden sızıp kalıyorum püfffff:26:
çok uykudan oldu bugün sanırsam :40:

ben de hep erken uyanırım pazar günü bide gıcık olurum eşim horul horul uyur benim gözler tavanda:)
bende dün yere atmışım minderi peteğe de dayadım sırtımı ohhh 10.30 da uyumuşum akşamları direkt sızma modundayım zaten,
bende bu çalışmalardan elimi eteğimi çektim zar zor yaaa zaten yımırtam pek olgunlamıştı bu ay yormayacağım kendimi:1:

günaydınlar..
iş yerime geldim kimsecik yok öğrenciler bastırmadan az takılayım dedim..
bugün 7.günüm hala kimsecikler yok..
belirtim de yoktu ama dün gece ve sabah az az göğüs uçlarım acıyordu şimdi de öyle..
ara ara sızlıyor kasıklarım..
10 günü tamamlayacam bir test daha yada pazartesi kan tahliline..
inşaallah hamileyimdir inşaallaaaaaaaahhhh :)

günaydınlar..
iş yerime geldim kimsecik yok öğrenciler bastırmadan az takılayım dedim..
bugün 7.günüm hala kimsecikler yok..
belirtim de yoktu ama dün gece ve sabah az az göğüs uçlarım acıyordu şimdi de öyle..
ara ara sızlıyor kasıklarım..
10 günü tamamlayacam bir test daha yada pazartesi kan tahliline..
inşaallah hamileyimdir inşaallaaaaaaaahhhh :)

günaydın dilek,
keşke bugün test yapsan da güzel haber versen ama sabredebiliyorsan hadi bakalım bekleyelim
inşallah hamilesindir

Back
X