• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melek canım geçmiş olsun bu haftalarda olabiliyo benmde çok kanamam olmuştu ona rağmen tutundu bebeğim benm bide parça düşüyodu
sen yat dinlen yorma kendini işle falan

tansell canım sende helak oldun üzülüyorum walla biran önce geçer inş

arkadaşımın çocuğu hastalanmış hastaneye yatırmışlar onu ziyarete gittim yavrum ya heryerini delik deşik etmiş hemşireler serum takma için
ağlamamak için kendimi zor tuttum annelik çok zorrr..

hoşgeldin canım akşam eve gidince güzelcene dinlenirsen çalışırken hamişlik zor...
benim de ciddi kasık ağrılarım var belime vuruyor iğneler batıyor çok kötüyüm:(

valla hayatım ne dicemi bilemiyorum inşallah geçer kasık ağrıların ama hamilesindir çünkü benim hala kasık ağrılarım var o da sıkıntı oluyo yaaa

valla hayatım ne dicemi bilemiyorum inşallah geçer kasık ağrıların ama hamilesindir çünkü benim hala kasık ağrılarım var o da sıkıntı oluyo yaaa

anammm öyle dank diye söylenir mi yawww hamilesindir diye :):) Allah söyletmiş olsun inşallah diyeyim :)

Neeeeeeeeeeeeee,
olmazzzzz
yaaa 25 i diyolar şirketten ama kesinleşmedi henüz,
ya gitmeeee :(

sanırım hatice yok:(

kızlar kızlar gelemmi dicem ama dermanım yok gelmeye...:)
saat ilerledikce daha bi kötü oldum sanki yaw. git diyolar ama bizim şirket öle bi ters yerdeki eve gitmk için 4 vesait yapmam gerekecek hiç gözüm almadı eve gitsemde yatamıcam:( birazdan müdürle çıkcaz. o dayanamadı halime:D

serpil mfalconun içine doğmutur belki pat die söyledi. inş öledir diyelim :)

kızlar kızlar gelemmi dicem ama dermanım yok gelmeye...:)
saat ilerledikce daha bi kötü oldum sanki yaw. git diyolar ama bizim şirket öle bi ters yerdeki eve gitmk için 4 vesait yapmam gerekecek hiç gözüm almadı eve gitsemde yatamıcam:( birazdan müdürle çıkcaz. o dayanamadı halime:D

serpil mfalconun içine doğmutur belki pat die söyledi. inş öledir diyelim :)

inşallah bitanem ya hayırlısı ne diyim , kasıklarım çok kötü belim çok ağrıyor sence ağrı kesici içiyim mi ne dersin

kızlaaaaaaaaaaaar selamlaaaaaaaaaaar:) uzun zamandır yoktum.işler çok yoğun.inşaatlarda şantiyelerde canım çıktı!nasılsınız?güzel gelişmeler var mı?

kızlaaaaaaaaaaaar selamlaaaaaaaaaaar:) uzun zamandır yoktum.işler çok yoğun.inşaatlarda şantiyelerde canım çıktı!nasılsınız?güzel gelişmeler var mı?

hoşgeldin canım iyi diyelim idare edelim:):) bugün dilek arkadaşımızdan hamişlik haberi aldık mutluyuz biz de bıraktığın gibiyiz:)

Slm arkadaşlar....

Birkaç gündür yoktum..Hamile olan arkadaşı çok tebrik ederim:emir_bebek:....Özgecimmm çok geçmiş olsun üzülme önemli bişey değildir inşallahhh...Duam seninle..

Back
X