• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok doyurdum karnımı:)

naber fundacım özge telaşlı inş güzel haberlerle gelir merak ediyorum

Evet valla bende meraklandım inşll güzel haberlerle gelir.Bende halsizlik dışında iyiyim cnm.Onun için dr.a gittim dün.Bugunde kan testi verdim.Sanırım yine kansızlık çıkacak.Devamlı uykum geliyor felaket bi halsizlik var kolum kalkmıyo adeta..

Evet valla bende meraklandım inşll güzel haberlerle gelir.Bende halsizlik dışında iyiyim cnm.Onun için dr.a gittim dün.Bugunde kan testi verdim.Sanırım yine kansızlık çıkacak.Devamlı uykum geliyor felaket bi halsizlik var kolum kalkmıyo adeta..

adet olmuş muydun canım sen , benim de kasık ağrılarım çok fazla bekliyorum batımı

Kuzummmmmm napayım ya çok sıkıldımmmm eve gitmek istiyorum :(
sen yidin mi mamanıııııııııııııı allah kaul etsin

bende gidip yatmak istiyorum mamamı yedim ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacak gibi göğüslerimde sızlıyor yemin ederm hiç belirit aramıyorum aştım onları artık kızmayın bana:(

Yok cnm yaa dün olmam lazımdı olmadım.Şu saate kadar da bişicik yok.Ama arada kasık ağrısı ve devamlı bi bel ağrısı var..

halsizliğin gebelikten de olabilir test yapmadın mı fundacım

Yok cnm yaa dün olmam lazımdı olmadım.Şu saate kadar da bişicik yok.Ama arada kasık ağrısı ve devamlı bi bel ağrısı var..

ohhh ohh bi bebek daha gelebilir demekki :21:

bende gidip yatmak istiyorum mamamı yedim ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacak gibi göğüslerimde sızlıyor yemin ederm hiç belirit aramıyorum aştım onları artık kızmayın bana:(

Hamile gacılar sizi gidin evinize yatın dinlenin yahuuuuuuuuu

Cnm valla ayın 1de yapmıştım dayanamayıp test tabiki kocaman negatif çıkmıştı.Sonradan yapmadım...Pek sanmıyorum gebelik olduğunu..Sanki heran gelecek gibi

Cnm valla ayın 1de yapmıştım dayanamayıp test tabiki kocaman negatif çıkmıştı.Sonradan yapmadım...Pek sanmıyorum gebelik olduğunu..Sanki heran gelecek gibi

Keşke ama yok be güzelim sanmıyorum...

Ohooo ayın 1inde yapmışsın 1 gün geçti diyosun sen batına 4 gün kala yaparsan tabii tek çizgi çıkar
bence yarında gelmezse yap testi normalde olurmu gecikmen?
hamile olsan bile adet belirtileriyle aynı olur

Son düzenleme:

Hamile gacılar sizi gidin evinize yatın dinlenin yahuuuuuuuuu

naaaayırrr yokhh niç sanmıyorum bebeğimmm litfen havaya girmeyelim benim kırmızılar erken gelecek sanırsam kesin üşüttüm ben ondan bu ağrılar

günün geçti güzelim sen yarın bi test al da yap bize de güzel haber ver halay çekelim tamam:)

Ohooo ayın 1inde yapmışsın 1 gün geçti diyosun sen batına 4 gün kala yaparsan tabii tek çizgi çıkar
bende yarında gelmezse yap testi normalde olurmu gecikmen?
hamile olsan bile adet belirtileriyle aynı olur

Haklısın ama umut işte bazı arkadaşların 4 gün kala çıkmıştı testlerinde bende ondan yaptım ama avcumu yaladım yine:1:Yok cnm gecikmem olmaz hayırlısı bakalım...

Haklısın ama umut işte bazı arkadaşların 4 gün kala çıkmıştı testlerinde bende ondan yaptım ama avcumu yaladım yine:1:Yok cnm gecikmem olmaz hayırlısı bakalım...

yarın mutlaka test yap fundacım tamam bekliyoruz haberlerini , özge de güzel haber verir inş yarın bayram yaparız:)

ben çıkıyorum kızanlarım eve gideyimde peteğe dayayayım ayaklarımı belki geçer ağrılarım ,
sizi seviyorum yavru kuşlar yarın görüşmek dileğiyle esen kalınn:54:

yarın mutlaka test yap fundacım tamam bekliyoruz haberlerini , özge de güzel haber verir inş yarın bayram yaparız:)

ben çıkıyorum kızanlarım eve gideyimde peteğe dayayayım ayaklarımı belki geçer ağrılarım ,
sizi seviyorum yavru kuşlar yarın görüşmek dileğiyle esen kalınn:54:

Güle güle görüşürük şekerim.Sıcak tut kendini öpüldünnn muck:54:

günaydın bebek nasılsın, yokh bu ff çizgiyi 20 ye çekti anlamadım gitti yaaa bu ayı da kaçırdık 19.günden beri çalışma yok bizde yumurta sperm buluşması olmayacak sanırım:1:
çok tembel çıktık bu ayy:):)

Ay nasıl olayım kuzum ya şirinlerdeki uykucu gibi geziyorum yine :1:
20 si ise gerçekten 19undaki ilişkiyle de olur canım neden olmasın
Sonuçta bir tek sperm döllüyo bu yumurtayı bakma biz böyle sık çalışıyoruz :)

Back
X