• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esmacım bide bişi sorcam sana ya hani emla krem varya agda yaparken kullanılıyo bikini bölgesinde zararlımı hamileyken sen kullandınmı hiç

esmacım bide bişi sorcam sana ya hani emla krem varya agda yaparken kullanılıyo bikini bölgesinde zararlımı hamileyken sen kullandınmı hiç

özgecim bn hamileliğimden beri ilk ay ağda yaptım ondada sancım oldu sonra bidaha yapmadım makine ile idare ettim ama bu ay yapmayı düşünüyorum:) . ağda düşük riskini tetikliyomuş diye okumuştum sende yapma bnce kremle ilgilide bi bilgim yok. bn genelde bepantane kullanıyorum krem olarak.

bende yapıyordum canım sen yap o zaman daha bilgilisin:)

bebeğim farketmedim senn yazını. açtım hazırladım sayfayı:) pıtırcıktan bilgileri bekliyom:D

özgecim bn hamileliğimden beri ilk ay ağda yaptım ondada sancım oldu sonra bidaha yapmadım makine ile idare ettim ama bu ay yapmayı düşünüyorum:) . ağda düşük riskini tetikliyomuş diye okumuştum sende yapma bnce kremle ilgilide bi bilgim yok. bn genelde bepantane kullanıyorum krem olarak.

bebeğim farketmedim senn yazını. açtım hazırladım sayfayı:) pıtırcıktan bilgileri bekliyom:D

nasıl yani agda içinmi bepantene kullanıyosun ne gibi bi etkisi varki anlamadım

allahım gerçegine nasip etsn inşşşşşşşşşşşşş

aminn inşallah canım:)

bende yapamadım zaten yani yaptım da linki beceremedim :):) esma yaaa ilişki olunan günde gün içinde wc ye gidince
peçeteye çok koyu sarı ıslaklık gelmesi normal mi sapsarı da bugün:17:

nasıl yani agda içinmi bepantene kullanıyosun ne gibi bi etkisi varki anlamadım

cnm bn ağda yapmaan önce bebe pudrası sürüyorum cildime hemen morarıyo çünkü ağda bitincede bepantene krem sürüyom kızarmasını morarmasını önlüyo.

aminn inşallah canım:)

bende yapamadım zaten yani yaptım da linki beceremedim :):) esma yaaa ilişki olunan günde gün içinde wc ye gidince
peçeteye çok koyu sarı ıslaklık gelmesi normal mi sapsarı da bugün:17:

bndede oluyodu cnm normal bişi bnce :)

kopyalayamıyorum esmacım ya nasıl yapıştırcam kopyalama olmuyo

melekcim linki kopyala. kontrol paneline git orda profil düzenle var sol tarafta oraya tıkla. aşağıya doğru inince çizelge var oraya yapıştır ve kaydt:)

ne kullanıcam peki ben kızlar ya peki tüy dökücü kreme devammı etsem makinem yok acıtıyo diye almadım esmacım hangi marka kullanıyosn makinayı çok acıtmıyomu

cnm bn ağda yapmaan önce bebe pudrası sürüyorum cildime hemen morarıyo çünkü ağda bitincede bepantene krem sürüyom kızarmasını morarmasını önlüyo.

bndede oluyodu cnm normal bişi bnce :)

melekcim linki kopyala. kontrol paneline git orda profil düzenle var sol tarafta oraya tıkla. aşağıya doğru inince çizelge var oraya yapıştır ve kaydt:)

ama acısı felaket bi kez kullandım bidaha kullanmadım sonra emlayı önerdiler şimdide hamilelk var napçam bilemedm

Back
X