- Konu Sahibi haticemavi
- #12.521
ah be melek anlatsam roman olur derlerya işte benimde hikayem öyle.
Annemler bilseler varya burda olanları beni burda 1 dk bile tutmazlar.hiç bişeyden haberleri yok.benim eşimi kimse istemedi gerçi onun tarafta beni istemedi kaynanam kapalı köyden evde oturan bi gelindi hayali.ben ailem kafa tutarak evlendim geldim buraya burdada hiç kimsem yok eşimden başka.ama böyle bi ailesi olduğunu bileydim hayatta evlenmezdim ben tek çocuğum ve babamın kapısında görmediğim çok şey gördüm burda kapımızdan polis eksik olmaz kaynım sürekli vukaat çıkarır.kavga eder sorunludur. Bi rahat yoktur evde anlıycan ohooo melek bazen okadar çok bunalıyorum alıp başımı gideyim diye anamın evi ne güzelmiş rahat batmış şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim kimseyle valla
kıyamam sana yaaaaaaa ama işte tek teselli yermz bura burda paylaşmk bilebüyük rahatlık paylaş canım ya içine atma inan kimse olmayınca anlatmaya insanın içine afakanlar basıyo evet yaşıyrz ama en azından anlatabilelm yoksa kahroluruz benmde olanlar oluyo ama aileme hep iyiymş gibi gösteryrm eşim biraz daha iyi ailesine göre ama annem beni ziyarete geldgnde kayınbabam lafını esirgemez ben yokken saçmalıklarına başlamış annemde sen neler çekiyon kızım dedi elimi öptü aglayasım geldi zor tuttum kendimi yok anne kayınbabam ne dedigini bilmez dedm eşim bana iyi o yeter dedm tabi anne bu içi sogurmu benm kaynana tarafıda kapalı eski kafalılar ayrıca helede kayınbabam tam cahil kök söktryr avlulu evde oturylr eski evler varya ondan gerisini sen düşün beni istemyrdu aslında kendi gidip bulayım demş eşim reddetmş ilk istemede ne dedi biliymsn telefonda anneme oglum ögretmen kızın bulmuşta bunuyr kapısına ögretmen gelmşte şart koşuyosnz anla yani nasıl bi insan