- Konu Sahibi haticemavi
- #26.301
evet canim adim GüL...aayyy çok hoştu rose86...sanırım adın gül...valla beni de güldürdün..adamlarda bıkacak yakında bizden zaten.....hele ben bu seferki aşılamamda iyide çileden çıkardım adamı:))9 saatlik gece yolculuğu, üstelik arabayi süren o.. sabahın 9,30 da git bide örnek ver... ayyy..onlarada zor beee:))bide doktor demez mi bu gece ve yarın gece birliktelik istiyoruz sizden:)) oldu canım![]()
iyice pert oldu senin kocis desene

ama olsun azi zarar cogu karar diyelim biz

amacimiza ulasana kadar durmak yok yola devamm

ayy cok psikopatca oldu bu da ya dmiii
turk filmlerindeki kullanilmis burusup atilmis bi mendil gbi hissetcekler kendilerini bole gderse

ayy ne guzel yazmissin canimm bayilirim ben senin gbi icindeki cocukla yasayan tiplerebende hamileliği hiç tatmadığım içinn hayalmiş gibi geliyor hamile olabilmek...ama imkansız değil de tatlı bir hayal diyeyimm...
bazen kendimi daha çocukmuşum gibi hissediyorum,zaten çevremdekiler hep derler ipek bi büyüyemedin hala çocuksu takılıyosun
içimde çooooook kocaman ,bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi ve merhamet var..hemen duygulanabilirim herşeye...kıyamam öyle kimselerin üzülmesine...
çooooooooooook kocaman birde hayal dünyam var..pembe gözlüklerle baktığım...çocuk gibiyim...ama seviyorum böyle olmayı...
böyle giderse ipek olucak minnoşun ismi
ben çok memnunun adımdan,çok kibarcık bi isim
çok da övermiş gibi olmayayım beğeniyorum işte napiim
nazla annesi minik minnoşuu![]()
bende kendimi buluyorum bole kisiliklerde cunku

yoksa sen de su grubu bi burca mi mensupsun imareler o yondee:26::26:
adindan memnun ol zaten hakikaten kibarcik mini mini bi isim
hatta bzim komsumuzun kizi vardi ipek 3 yaslarinda minnacikken bile allahim nasi bi zerafetliydi ole
simdi serpildi koca genckiz oldu tabi ama hala asil bi guzelligi kibarligi var kizin
insan ismine cekiyo bence ben buna 100de 100 inaniyorummmm!!!!!
seviyorummm bu adi uleynnnnnn
dye bagrcam simdi evde

yok yok saka bi yana cidden dusunuyorum ve cok begeniyorum adini
bakarsin koyarim kafamdaki oteki isimleri
elemeyi basaricak bole gderse
zaten hic bse yapmayip burda
gayri ihtiyari sana 40 defa isminle seslensem tamamdir bu is