- Konu Sahibi haticemavi
- #26.441
evvvet ben geldim nasılsınız bakalım :)
bugün iyiyim çok şükür sabah yine kusmalarımızı yaptık
ama şimdi iyiyiz mide ekşimesi var
buda sizinle rahat rahat konuşmama engel değil
şimdi eski tayfa nerelerdesiniz demiş baş olarak sadece yaso var
yeni arkadaşlar kendimden kısaca bahsedeyim sonra sizide tanımak istiyorum geçmişi okumak hiç istemiyorum anlayış gösterirseniz seviniriz bebişimle
ben burcu 24 yaşında 2 yıllık evli pko sendromu olan ve 2 yıldırda tedavi görüyodum yarım yamalak
çok zor günler geçirdik iyisi oldu kötüsü oldu biz hep omuz omuza burdaydık
dr tüp bebek dediler en son ve kolay kolay gebe olamazsın normal yolla dediler yıkıldım bunaldım ama kendi kendimin ilacı oldum
ocak ayında hsg çekildi temiz çıktı sonra ara verdim tedaviye rabbimin izni ile olacak bigün dedim zamanı var dedim ağladım sızladım depresif takıldım ama yılmadım ...
mart ayında yanlış hatırlamıyosam soğan kürüne başladım ama uzun süre regl olamadım sonra mayıs sonunda tüp bebek uzmanına göründüm yüz ifadesi beni yıktı ama belli etmedim
söktürücü verdi yolladı eve bende madem öle olmıcak boş koydum takmıyodum aklıma bile getirmicem diye sözler verip durdum regl oldum ilaçlar sayesinde 1 hafta sonra bir kaç gün soğan kürü yaptım sonra tatile çıktık dolayısıyla yapamadım bi ara dukan diyeti yaptım zayıfladım 1-2 kilocuk
rizeye kaplıcaya gittik oralarda baya ağır kaldırdım
eve döndük evi temizledim yaz temizliği tabi dolapları çektim koltukları kaldırdım vs..
plaja gittim kayalıklardan atladım durmadan atladım çakıldım kayalıklara ama benden mutlusu yokaklıma bebek fln gelmiyo
10 kasık ağrısı çektim göğüs uçlarım acıyodu regl olcam diye bekliyodum göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkınca işgillendim birdengeldi aklıma çıkmıyo test aldım ramazana girmeden yapayım dedim
bi baktım çift çizgi veeee 7 haftalık hamileyim rabbimin izni ileeee işte böle dualarım sizinleeee![]()