- Konu Sahibi haticemavi
- #26.461
Benim de eşim çok destek oldu...ben kafamda bütün bunları düşünüyorum hayırlısı diyorum, sabır diyorum, mucizeleri okuyorum, ümit hep var diyorum ol diyecek olacak diyorum ama ağlamadan edemiyorum...bende yeni gittim tatile, döndüm..çok uzun zamandan sonra gittim hem de ..inş. bu tatil iyi gelecek..ben tatildeyken bi taraftan da doktora gittim, aşılama yaptırdım.iki gün sonra test yapmam gerekiyodu ama bu gün adet oldum..erkenden yani.. onun bunalımındayım şuan.. aşılama yaptırırken doktor iki gün üstüste baktı çatlamamış adet ol gel dedi ama ben yine ümitliydim..ama yine hüsran..neyse...
buketimm sen onun için mi durgunsun bugün böyle yoksaa..üzülme arkadaşım ne olurrr...öyle bi zamanda gelicek ki inş küçük mucizen işte o zaman diyeceksinnn işte tam zamanıydı şimdii diye..bizler biraz sabırsızız ama bilmem ben gönlümü Rabbime yasladımmı bi ferahlıyorum ki sormaaa..Rabbimiz bizleri asla unutmaz ve ihmal etmezz..belki bu da bizim imtihanımız değil mi bitanecimm..sen çok güçlü bir kızsınnn..yazdıklarından anlaşılıyor...biliyorum bugün üzüldün arkaadşım ama yarın çok daha güçlü olacaksınn..anne olmaya bir gün daha yaklaşmış olacaksınnn