- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
- #26.641
herşey tablomuz için 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuanki duruma göre 3 kişinin bat'ı çok yakın hadi bakalım inşallah peş peşe alırız hamiş haberini![]()
inşallah canım, senle ard arda batlarımız bakalım
bu arada tabloya eklemek istediğiniz bişeyler filan olursa bana söyleyin, her türlü öneriye açığım en güzel tablo bizim olsun![]()
canım çok iyi fikir bunuda ekliyimben çok beğendim.. belki varsa problemlerdende bahsedilebir,pko-endometrioma gibi..
![]()
slm kızlar ..
yasocuğum çok güzel ellerine sağlık
kızlar ya şimdi ben arkadaşları tanımıyorum ya sohbete giremiyorum bi kıl olma durumu oluştu bende ...
ne biçim ev sahibiyim beennnn![]()
burcummmm canımm hoşgeldin tatlım, istersen tabloyu daha detaylı yapayım, eğer kızlar da tamam derse isimleri yazayım, hangi şehir onu yazayım, yaş yazmayı unutmuş bakın şimdi aklıma geldi![]()
akıl verin bana
bu arada canım kıl olma durumu nasıl yani tüylendin mi yoksa bize mi kıl oldun yoksa biz mi sana kıl olduk ay kafam durdu![]()
özleeeeeeeeeeeem..
seni ekleyecem derken başka bi özlemi ekledim..senide ekledim mi eklemedim mi ondanda emin değilim..şimdi ötekini nasıl çıkaracam yahuu..??:44::44: