tipitip olaraktan şöyle bişi yaptım canımcım;pazar günü kayınvalidemleri umreye yolcu etmek için hava alanına gittik,hani orada güvenlik kapıları oluyor ya hamişlere,bebişlere zararlı diye okumuştumm...ee tabii kan tahlili yaptırdım ama sonucunuda almadım daha yaa şüphe içindeyim ya hamişsem de bebeğime bişi olursa diye (annelik iştee

kenarından kıyısından)
neyseciiime..e tabi ben kuruyorum kafamdaa nasıl söylicem ordakilere 1.hamile değilim ki hamileyim diyim de geçmeyeyim sadece şüphe ediyorum 2.çok kalabalık gittik kayınvalidemleri geçirmeye,herkes etrafımdayken nasıl söylicem..şok olur insancıklar..neysee ben yavaştann güvenlik görevlisinin yanına gittim ve dedim kii en düşük ses tonumla ;hamilelerin geçmesinin bi zararı oluyor mu ??? (bknz:hamileyim demedim ama şimdi yanii benim hiçbi suçum yok)
buraya kadar iyi..hoş..güzellll...ama adam birden hoparlör gibi sesiyle 'hamile vaaaarr,elle aranıcakk' demez mii kapının öte tarafında bekleyen bayan görevlilere...

valla ne yalan söyliyim kendimi çok özel hissettim kısa bir süre ama hemen akabinde havam söndüüü..ve tırıs tırısss kimsenin yüzünee bakmadan yoluma devam ettim...dünde diyorum kiii kocişe ama canımm kimse duymadı demiiiiii...:26

da heeee duymadılar !!! özellikle annemin o anki bakışlarııını sen görseydinn diyene kadar yine avutuyodum,kandırdıydım ben kendimi ne güzell duymadıklarınaa...işte böyle arkadaşlar rezil mi oldum artıkın vezir mi oldum bilmiyorumm