merhba canlarım... hepinizin iyi olduğunu okudum çok şükür.
uzun zamandr bakamıyodum. işlerden kafayı yicem , yalnızlıktn kfayı yicem artık. bnm derdm yetmiyomuş gibi müdürümü kovdular işten para kaçırıyomuş şirketten die kaldım bir başıma tüm iş bende. birileri gelcek başlıcak ama ozamana bnmde canım çıkacak herhalde.
hiç ama hiç iyi durumda değilim. rabbm kimseye böle sınavlar vermesin. eşimi çok özledim. en azından haftada birgün görüyorum telde konuşuyorum onlarıda yapmazsam kafayı yerdim şimdiye. insanlardan nefret ediyorum. kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. sadece yatayım kimse bana dokunmasın kendi halimde zaman geçireyim diyorum ama olmuyor. rabbm tez zamanda haksızlığı görür bizi kavuşturur die dua ediyorum. psikolojim alt üst nasıl anlatılır onuda bilemiyorum ki anlatayım. aden tuğra bile bazen fazla geliyo bana düşünün işte okadr kötü bir durumdayım.
oğlum olmasa nasıl geçerdi günler ne yapardım ozaman bilemiyorum.
biz kocaman olduk teyzoşlar. 9 ayımıza gircez. hiç kıçımızın üstünde oturmuyoruz. koltuklara tırmanıyoruz. yaramazlık yapıyoruz bol bol. maşallahh okadr hareketli o kadar neşeli bir çoçukki alıp götürüyo bni uzaklara. bu arada 2 tane dişimiz var artık. kısa kısa cümleler kurup bişiler demeye çalışıyoruz :) baba, dede , mama gibi

uykusu gelince ebee neenee die başlıyo sayıklamaya, geçen gün yanından kalktım bana emaa del die bağırdı okadr mutlu oldumki anlatamam. (bunların eşimle yaşamayı çokk isterdim çokkk)
bişileri öğrenmeye başladık. hayvanlardan başladık ama biz :) kuzu maymun kedi ve eşekleri tanıyo:) sordumu gösteriyo alıp getiriyo. ayaktada duruyoruz. çok keyifli büyümesini izlemek çok....
deryammm canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına. maşallahhh canm ne kadr güzel bi resim koymuşsun. bayıldım bayıldım. banada erkek gibi geldi.hayırlısı
burcu cnm alışverişe başlamakla iyi etmişsin. eksik bitmiyo doldursanda yetmiyo

selma maşallah kızıma ya kocaman olmuş.
baharcım iyi olmaya çalışıyorum yada numara yapıyorum sürünüp gidiyorum tatlım. sende meleğinde iyidir inş.
melekcim sennde meleğin gelir artık inş. çok bekletti sıpa. dualar hep sana artık çok şükür ki rabbim hepimizin yüzünü güldürdü. sennde az zamanın kaldı :)
tosunumun resmini eklim size bakın yakışıklı olmuşmuyuz:)
Eki Görüntüle 564898
Eki Görüntüle 564899
Eki Görüntüle 564900