deryaa canım benımmm neden sıtem ettın olee ask olsun

dıkkat edersen sdce bır sayfa oncesınde senı sorup msjının yazdgı sayfanın yıne bı sonrasında tekrar ısrarla senden bahsetmısım
ve benm her grdıgmde bı sekılde senı sormam, senı anmam bılerek ısteyerek dha dogrusu farkında olarak
ıletıne sessız kalmak ıstemeyecegımın en buyuk kanıtı degıl mıı

tatlım benım guzel arkadasımm ınan her grdgımde senden bı gelısme var mıdr dye ısrarla kontrol edıyorum burayı
o msj yazdgn gun muhtemelen nasıl olsa gıren olmamstr dye tekrar tekrar gecmıse bakmaktan vazgectgım gunlerden bırıne denk gelmıs olmalı yoksa neden duymamazlıktan geleyım kı senı bole merak ederken

sen alıntı yapıp eklemesen ınan dha farkına varamazdım bnde nıye burayı bosladı kı bu kız dyp duruyodum ıcten ıcee
hatta selma bulustuk deyınce buraya gelmıyo madem sen sole merak ettgmızı bıle yazdım bak...
nyse kuzum ben kendı adıma gec kalmıs cevabım ıcın ozur dılerım senden ama yemın ederım sımdı dha yenı gordum yazdıklarını
neler yasamıssın ole kuzum sen yaa kıyamam sana.....
oncelıkle basınız saolsunn Allahım rahmet etsın
nurlar ıcınde yatsın anneannecıgın..cok zor bı tecrube yakınlarmzın yoklugunu tatmak...
benım de anneannem vefat ettı hemde yıllar once ama sızısı hala ıcımdedır
zaman acıyı azaltıyo ama unutturmuyo senı cok ıyı anlıyorumm canımm
acını yasamak en tabii en dogal hakkın agla,haykır,sus bu yokluk sende ne ıfade edıyosa onu yasa
ama asla acını yasamayı erteleme yasa ve bıtır yuregın hafıfleyene kdar konus yaradanla
senı en ıyı bu rahatlatr cunku..
bı nebze de olsa azar azar bıtırmeye calısarak devam et bgununu yasamaya..
cunku mınımınnacık kızının senı mutlu gormeye cok cok ıhtıyacı var.. senı guclu gormeye.......
dıgerlerınden farklı olarak dha hızlı toparlanmak ıcın mucızevı bı guzellık var ıcınde
senın su an tek sorumlulugun mınık melegın canım benım cunku onlar gelınce bız basımıza ne
gelırse gelsın bız olmaktan cıkıyoruz yasaynca dha cok hak verıceksın bna
annelık gelınce benlık ucuyo desem yerıdır...
hıc unutmam bı gun, yapayanlız bırakıldgm bı sehırde hem 45 gunluk kızımla hem de aılevı problemlermle basedemezken
dayanamayıp oturup hıckıra hıckıra aglamstımm ve o gun anlamstm basıma ne gelırse gelsın kendımı ve duygularımı uzunca bı sure
rafa kaldrmam gerektgını..cunku o aglamanın ardından bıde oturup saatlerce stresım sayesınde cekılen sutum ıcın aglamstımm
yanı kısacası sana dyecegm
yavrulaarmz bze Allahn emanetı canım ne kdar acı da olsa yasadıklarmz herseyde bı hayr vardr dyıp tefekkurle
emanetımıze sarılmak zorundayız hyatta herzman tek tesellıyı onlarda bulmak yorundayz yoksa adımız anne olmazdı sanrm..
uzun oldu ama ıcımden geldı canm kusura bakma artk Allahm hayrlı kolay dogumlar nasıp etsınn
cumaya kdar tekrar gelırsn gorusrz umarım en onemlısı de bunları okursun dılerımmm
kalbım senınle...........