- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Valla o bnm herşeyim. Evet cok ama cok ilgilidir,çok düşkundur tum cocuklarina ama bana ayri. Endiseleri neden var bilemiorum oysaki mutlu olduğumuzu görüyor her daim ama baba yuregi demekkj:-(Babanız için üzüldüm hala endişeleri var demekki. ama sizin içinde çok sevindim ne mutlu sizin adınıza hem babanız var hemde sizinle çok ilgiliAllah ayırmasın sizi evliliğiniz bir ayrılık değil mutlu olun
Ya sorma. Burnunun dibindeyim oysaki ama yinede bi garip. Dedigim gibi allahtan bir sorun yok hersey cok güzelde onu uzcek bir durum yok ortada. Valla yüreğim hop edior zaten inu kaybetme düşüncesinde bile... allahim onun acısını bana benimkink ona göstermesin.11 aylik evliyim baba deyince artik icimde hep bi yer ciz eder icim gider canim babam Allah basimizdan eksik etmesin yazini okuyincada gozlerim doldu bogazim dugumlendi babami cok ozledigim aklima geldi ne zormus onca yildan sonra baba sicagindan uzaga gitmek...
Düğünümde bu şarkıda babamla dans etmiştikSuan kafamda ferhat Göçer -kızım şarkısı çalıyo..
Asla rahatsız olmam. O benm canm kanım beni dünyaya getiren bakan büyüten adam. Ondan utanirsam bigün ha o gun allah alsin canımı. Cok zor valla. Onları biyle gormekde evlat icin zor.Valla çok çok duygulandim.ne kadar güzel sakın rahatsız olma.sukurki mutlusun duygulusun.kiymetini bil yeterlidir canim zaten .bazilari rahatsız olur utanir anne babadan.senin için endiseleniyo tabikide zor anne Babalar için .üstümüze titrerler.
düşünmez mi hemde ne cok düşünüyorr. Gelirken pazardan gecmis severim die 2 çeşit üzüm, elma ve armut almis getirmis.:-D:-DNe güzel babanız sizi çok düşünüyor demek ki :)
Çok güzel bir şey gerçekten.Çok şanslısınız.Üstelik yakınmışsınız da :) Bence sık sık gidin ailelerinize hem onların içi daha da rahatlar :)
Üzülmeyin sonuçta sizi iyi gördükçe onlar da iyi oluyorlar :) Eminim babanız bugün sizi iyi gördüğü için çok mutlu olmuştur :)
ahh elimden geleni yapiorum. Ona layık olmak için bunca zaman cabaladim hala da cabalarim. O da hep yanimda ardimda oldu. Bazen beni hic uzmedin, başımı hep dik tuttum sayende dior boyle kollarimin kabarikligi Everest e ulaşıyor. ..Böyle babaya can kurban....değer bil
Düğünümde bu şarkıda babamla dans etmiştik
Düğünde bu şarkı calsa heralde cikariverirdim gelinliği orda, alir babami kacardim:-D:-D daha müziğini duyunca fena oluyorum ben[/QUOTE]Suan kafamda ferhat Göçer -kızım şarkısı çalıyo..
Bende o sarki ne zzaman calsa aglamakli olurum bazen yalnizsam oturur aglarim bazen aglamamak icin kanali kapatirimDüğünümde bu şarkıda babamla dans etmiştik
Alışır demi¿¿ ya ben çocukluğumdan beri bazi geceler babamla yatardim. Kazik kadar olmama rağmen evlenmeden onceye kadar boyle devam etti bu. Ve o gecelerde babam ertesi gün işe gitcek bile olsa saatlerce konuşur dertlesirdik. Babamda anlatırdı dertlerini dinlerdim daha 4 5 yasindayken bile , sonra ben anlatirdim o dinlerdi. Once derdim kirmizi ayakkabılardi, barbie bebegimin saciydi, sonra aşkımı anlattim bigun ona. Dinledi dinledi dinledi. En son o da seviormu dedi evet dedim. Sonra nasihatlerde bulunurdu. Sonra o 16 yasinda babama anlattigim adamla evlendim. Hani bilir derdim olsa hrmen ona giderim zaten baska kimimiz var ki ailemizden baska...Üzülmeyin. Ne güzel seviyor sizi :) Şimdi onun yaşı da var epey, hayat deneyimi de. Derdi olup da dile getiremiyenlerden olmanızdan korkuyordur. Zamanla sizin mutlu olduğunuzdan tam emin olacak. O da alışacak, siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?