benim degil de babamın bir derdi var:-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Evleneli 3 buçuk ay oldu. Ben sevdiğim adamla evlendim. Hicbir problem yok masallah. Ailelerimizde cok iyi anlasior. Annem babam eşimi, eşimin ailesi beni cok sevior. Ama 3 aydır 3kez babam geldi esim evde yokken kimseye demeden soyle bi yarım saat uğruyor(normal geldiklerinin dışında). Kizim mutlumusun dior. Ona ne kadar mutlu olduğumu,hicbir sorun olmadığını söylüyorum. Tamm o zaman içim rahatladi dior gidiyor. Sanırım korkuyor benim için, endiselenior. Demin ayrıldı yanimdan, salya sumuk agliorum. İnsanın evladı bu kadar baska mi oluyor? Bu kadar kıymetli olmanin karşılığını nasıl oderim acaba?? Su an cok garip duygular içindeyim. Yani babami cok severim o da beni cok sever biliorum ama o böyle yapinca bi garip oluyorum. Erkenmi ayrıldım ondan die düşünüyorum. . Offf ne bilem iste oyleee

Babanız için üzüldüm hala endişeleri var demekki. ama sizin içinde çok sevindim ne mutlu sizin adınıza hem babanız var hemde sizinle çok ilgili Allah ayırmasın sizi evliliğiniz bir ayrılık değil mutlu olun

11 aylik evliyim baba deyince artik icimde hep bi yer ciz eder icim gider canim babam Allah basimizdan eksik etmesin yazini okuyincada gozlerim doldu bogazim dugumlendi babami cok ozledigim aklima geldi ne zormus onca yildan sonra baba sicagindan uzaga gitmek...

Valla çok çok duygulandim.ne kadar güzel sakın rahatsız olma.sukurki mutlusun duygulusun.kiymetini bil yeterlidir canim zaten .bazilari rahatsız olur utanir anne babadan.senin için endiseleniyo tabikide zor anne Babalar için .üstümüze titrerler.

Ne güzel babanız sizi çok düşünüyor demek ki :)
Çok güzel bir şey gerçekten.Çok şanslısınız.Üstelik yakınmışsınız da :) Bence sık sık gidin ailelerinize hem onların içi daha da rahatlar :)
Üzülmeyin sonuçta sizi iyi gördükçe onlar da iyi oluyorlar :) Eminim babanız bugün sizi iyi gördüğü için çok mutlu olmuştur :)

Valla o bnm herşeyim. Evet cok ama cok ilgilidir,çok düşkundur tum cocuklarina ama bana ayri. Endiseleri neden var bilemiorum oysaki mutlu olduğumuzu görüyor her daim ama baba yuregi demekkj:-(

Ya sorma. Burnunun dibindeyim oysaki ama yinede bi garip. Dedigim gibi allahtan bir sorun yok hersey cok güzelde onu uzcek bir durum yok ortada. Valla yüreğim hop edior zaten inu kaybetme düşüncesinde bile... allahim onun acısını bana benimkink ona göstermesin.

Daha 3 ay olmuş sorması çok normal. 30 sene de olsa gözü üzerinizde olacak eminim. Hep mutlular mı acaba diye düşünecek. Evlat sahibi olmak böyle bir şey olsa gerek, bir rahat nefes alamıyorsun:)

Asla rahatsız olmam. O benm canm kanım beni dünyaya getiren bakan büyüten adam. Ondan utanirsam bigün ha o gun allah alsin canımı. Cok zor valla. Onları biyle gormekde evlat icin zor.

Üzülmeyin. Ne güzel seviyor sizi :) Şimdi onun yaşı da var epey, hayat deneyimi de. Derdi olup da dile getiremiyenlerden olmanızdan korkuyordur. Zamanla sizin mutlu olduğunuzdan tam emin olacak. O da alışacak, siz de.

düşünmez mi hemde ne cok düşünüyorr. Gelirken pazardan gecmis severim die 2 çeşit üzüm, elma ve armut almis getirmis.:-D:-D
Valla her hafta mutlaka görüşüyoruz giderim gelirler. Damatlarinida cok seviorlar saolsun eşimde cok saygiyla sevgiyle yaklaşıyor onlara.

Böyle babaya can kurban....değer bil
ahh elimden geleni yapiorum. Ona layık olmak için bunca zaman cabaladim hala da cabalarim. O da hep yanimda ardimda oldu. Bazen beni hic uzmedin, başımı hep dik tuttum sayende dior boyle kollarimin kabarikligi Everest e ulaşıyor. ..

Üzülmeyin. Ne güzel seviyor sizi :) Şimdi onun yaşı da var epey, hayat deneyimi de. Derdi olup da dile getiremiyenlerden olmanızdan korkuyordur. Zamanla sizin mutlu olduğunuzdan tam emin olacak. O da alışacak, siz de.
Alışır demi¿¿ ya ben çocukluğumdan beri bazi geceler babamla yatardim. Kazik kadar olmama rağmen evlenmeden onceye kadar boyle devam etti bu. Ve o gecelerde babam ertesi gün işe gitcek bile olsa saatlerce konuşur dertlesirdik. Babamda anlatırdı dertlerini dinlerdim daha 4 5 yasindayken bile , sonra ben anlatirdim o dinlerdi. Once derdim kirmizi ayakkabılardi, barbie bebegimin saciydi, sonra aşkımı anlattim bigun ona. Dinledi dinledi dinledi. En son o da seviormu dedi evet dedim. Sonra nasihatlerde bulunurdu. Sonra o 16 yasinda babama anlattigim adamla evlendim. Hani bilir derdim olsa hrmen ona giderim zaten baska kimimiz var ki ailemizden baska...

Zamanla alisirsin canim gecer uzulme ki babanda üzülmesin onlar hisseder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…