- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Allah yerinde mutlu etsin canim. Özlem cok zor biliorum.5sene üniversite okudumda valla bigün babamin sesini duymasam kötü olurdum. Millet babam hergün arior die sitemlenirdi benim babamda kızım hergun arama biraz keyfine bak derdi:-DAHH AHH ben ne yapaamm babamdan anamdan uzaktaa oyyy sımdı bende duygusala bagladım yaa...ama cook sukur sevdıgım kocam yuvamm var herkesten uzakta olsak ......bıze verılmıs armagann....
Çocuklarına demek daha dogru. Saolsun senelerdir hep bizim için cabaladi. Simdi mutlu olduğunu bilsemde yinede gözünde ufacık kedee görsem icim acioNe iyi kalpli çocuğuna düşkün babanız varmış çok şanslısınız üzerinize titriyor.
babamı arayıp sesini duydum..iyiki varlarrr..Allah saglıklı uzun ömür versin..
Bugün üzdum heralde herkesi:-( ama simdiden kiymetini bilelim ailelerimizin demi...evet bol bol aramak, ziyaret etmek, ufacik seyler icin kirmamak lazim. Dunyada onlari da mutlu edemiorsak nabacaz baska...Simdi bende agladim. :'(
Ahh arkadaşım seninki cok aci olsa gerek.. ama dua ediceksin onun için bol bol...yaklaşık on ay oldu babamı kaybedeli.. onu çok özledimm. Allah sizinkini başınızdan eksik etmesin..
Can ki ne can. Babam düğün haftası eve sigamadi. Hic evde durmadı dogru düzgün. Evden çıkarken gözündeki yaşı ben gormim die siliordu...ooff hasretlik,ayrılık zor ..
benimde babam cok aglamıstı düğün bitiminde ..
babalar bitanedir,candırr cannnnn ..
Ahh arkadaşım seninki cok aci olsa gerek.. ama dua ediceksin onun için bol bol...
Can ki ne can. Babam düğün haftası eve sigamadi. Hic evde durmadı dogru düzgün. Evden çıkarken gözündeki yaşı ben gormim die siliordu...
Teşekkür ederim. Eminim sizin babanizda ayni biçimde seviordur sizi. Sadeve gösteremiyor olabilir. Babalar bazen sert olmak zorunda olduklarını düşündüklerindenn dolayi pek disa vurmuorlarmçok fazla kıskandım :) Allah eksikliklerini göstermesin bitanem çoooooooooook şanslısın :)
Teşekkür ederim. Eminim sizin babanizda ayni biçimde seviordur sizi. Sadeve gösteremiyor olabilir. Babalar bazen sert olmak zorunda olduklarını düşündüklerindenn dolayi pek disa vurmuorlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?