Benim derdim bitmiyor bu sefer de ukraynaya gidiyor.

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
103
Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen

Son düzenleme:
Aynı anda araplarla hintlilerle çinlilerle konuşuyorum.
Arada isten farklı muhabbette konuşanlar çıkıyor.
Benden fotoğraf isteyen oluyor.
Bunlar Türk olsa da olacak .
Aslına bakarsan Türk olmaması na şükür bile ediyorum.
Yanı demem o ki .
Bir insan yapmak istese o kadar çok fırsat var ki ?
Millet gözetmeksizin.
Adamı bunaltmayın lutfen .
Hiç dışarda çalıştınız mı?
Dünyada ne pislikler var haberiniz var mı?
Kocanızı kendinizden itmekten başka bir işe yaramaz.
Ukraynadaki kızlar kırmızı gül serpistirilmis yataklarda kocanızı beklemiyor merak etmeyin ...

Ukraina ya gitmesi sizi aldatacagi anlamima gelmez ki ?
Sonucta aldaticak olan insan her yerde yapar , ya guvenin yada bosanin

Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor

Adam seni normalde aldatacaksa aldatırdı ama şuan küs oluşunuz eşinize “zaten küsüz aldatayım gitsin” düşüncesini oluşturacaktır muhtemelen. Çünkü bilinç altınız davranışınızla adama zaten aldat beni diyosunuz

Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
İnanılmaz ha. Tek kelime İngilizce bilmediğin halde, dear dedi diye elin Çinlisine bile yılışık yaftası yapıştırmışsın.
Doğrudur zaten kadınlar yılışıktır ya kocan asla değildir.

Bu işe yeni girdi 2 aydır işsizdi iş bulamadı bunu buldu bende mecbur kabul ettim ama simdi de rahatsız oluyorum

Eğer eşiniz sizi aldatmak istese yanıbaşınızda da yapar ve ruhunuz duymaz aynısı sizin için de geçerli yapmak isterseniz hiç kimseye sezdirmeden istediğinizi yaparsınız. Eşinize güvendiğinizi varsayıyorum ki evlenmişsiniz. Boş yere kıskançlık yaparak ne onu ne kendinizi yıpratın. Aldatmak isteyen insan aldatır siz engelleyerek, kontrol altına alarak vs bunun önüne geçemezsiniz

Ya yok artık bunu ciddi ciddi sordunuz mu?
Dear neredeyse her mailde yazan 'sevgili x' anlamina gelir.
Kadin erkek herkese yazariz bunu. Direk isimle hitap etmek doğru olmuyor çünkü.
Lütfen boşu boşuna kendinizi üzmeyin
Evet İngilizce writing derslerinde bu şekilde verilir.

Misal verdim ben sadece bu değil tek tek yazsam okuyacakmıydınız ayrıca ileri düzeyde değil evet ama anlayacak kadar biliyorum ne yazık lı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…