- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Valla burayı. Ben bunun için seviyorum vurun kafama lütfen akıllanayımadam adatacak olsa alt komşunla da aldatır. gerçekten çok garipsiniz ya. böyle bi şüpheniz varsa boşanın kafanız rahat etsin. sen beni aldatırsın ukraynaya gitme ne demek...
Ya hahahahahhadear ı cant photo send you e mail yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs
Valla burayı. Ben bunun için seviyorum vurun kafama lütfen akıllanayım
Ukraina ya gitmesi sizi aldatacagi anlamima gelmez ki ?
Sonucta aldaticak olan insan her yerde yapar , ya guvenin yada bosanin
Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant photo send you e mail yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen
Neden güldünüz yanlıs mı yazmısımYa hahahahahha
Güvenmediğiniz bir adamla evlisiniz kısaca.
İnanılmaz ha. Tek kelime İngilizce bilmediğin halde, dear dedi diye elin Çinlisine bile yılışık yaftası yapıştırmışsın.Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
Bu işe yeni girdi 2 aydır işsizdi iş bulamadı bunu buldu bende mecbur kabul ettim ama simdi de rahatsız oluyorumValla panpa adamın işi bu keşke baştan almasaydın
Şöyle ki adam isteyerek planlayarak gitmiyor zaten öyle olsaydı haklıydınız ama kriz var iş yok paraya da ihtiyaç var yazmışsınız bence ses etmeyin.
Bayağı yanlış yazmışsınız ayrıca dear değerli anlamı taşır. Sevgilim anlamına da gelir.Neden güldünüz yanlıs mı yazmısım
Evet İngilizce writing derslerinde bu şekilde verilir.Ya yok artık bunu ciddi ciddi sordunuz mu?
Dear neredeyse her mailde yazan 'sevgili x' anlamina gelir.
Kadin erkek herkese yazariz bunu. Direk isimle hitap etmek doğru olmuyor çünkü.
Lütfen boşu boşuna kendinizi üzmeyin
Misal verdim ben sadece bu değil tek tek yazsam okuyacakmıydınız ayrıca ileri düzeyde değil evet ama anlayacak kadar biliyorum ne yazık lıİnanılmaz ha. Tek kelime İngilizce bilmediğin halde, dear dedi diye elin Çinlisine bile yılışık yaftası yapıştırmışsın.
Doğrudur zaten kadınlar yılışıktır ya kocan asla değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?