Benim derdim bitmiyor bu sefer de ukraynaya gidiyor.

Misal verdim ben sadece bu değil tek tek yazsam okuyacakmıydınız ayrıca ileri düzeyde değil evet ama anlayacak kadar biliyorum ne yazık lı
Hayatım anlayacak kadar bilsen dear’ın bir hitap şekli olduğunu da bilirdin bence

Dear sayın demek değilmi yahu . Yanı hitap şekli .
Sayın H E gibi ..

Boş boş kuruntulanmayın diğer arkadaşlarında yazdıgı gibi yapmak ısteyen gözünün önunde de yapar .
Sen adama böyle bıkbıklanıp durursan ne huzur kalır ne evlilik adamı sogutursun.

Aldatmak isteyen her yerde yapar. Bunun ukraynası rusyası yok.
Adamın yapmayacağı varsa da aklına siz sokuyosunuz. Bence aklınızı bunlarla meşgul etmeyin. Küsmenize de gerek yok en azından gün içerisinde irtibat halinde olursanız içiniz rahat eder ne yaptığını bilirsiniz.

Böyle hayat geçmez. Güvenmiyorsanız yol yakınken dönün.

Dogru ama bu bir mail degil whatsapp yazısması şimdi size tam yazan seyi yazayım dear ı cant open any photo. Yani bunun Türkçesi sayın ben resimi açamam mı yoksa canım ben resim acamam mı
Mesaji gormeden bilemeyiz de cinliler yabancilarla resmi dil kullanirlar, whatappta bile olsa mail formatinda yazmistir. Isiyle ilgili fotograf gonderilmis ama bunlar acilmiyor demek istemis sanirim.

Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
Biz yurt disindakiler napsin ozaman , evden cikmayalim ormana tasinalim ..
Isterseniz imkaniniz var sa sizde gidin esinizle bi dahaki sefere..
Emin olun yurt disinda kimse gel benimle ol demez , benim esimin de Rus arkadasi var kiz gayet duzgun , benimde rus hemsire arkaddaslarim var hepsi esine evine bagli duzgun insanlar , malesef ruslarin adini cikartmisiz bikere ... ne kadar uzucu ..

Siz lütfen önce kendinize guvenin
Esiniz geldiginde onu iyi karsilayin

Mesaji gormeden bilemeyiz de cinliler yabancilarla resmi dil kullanirlar, whatappta bile olsa mail formatinda yazmistir. Isiyle ilgili fotograf gonderilmis ama bunlar acilmiyor demek istemis sanirim.
Cok resmi oldugunu zannetmiyorum cunku maslar günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiyim seklinde ilerliyor o kelimeyi de canım diye algılamamın nedeni bu

Ne fotosu bu ya nude mu yoksa
Türkiye'de hiç güzel kız yok mu gözünüzü seveyim, yemeyin kendinizi böyle...

Ç.N: Dear Türkçe'ye "canım" diye çevrilse de o kadar aşna fişne bir anlamı yok.

konu sahibi esiniz sizi aldatir mi aldatmaz mi bilemeyiz de,
siz bu sekilde tepki vermeye devam ederseniz, bundan sonra sizden bazi seyleri gizlemeye baslayacak,
zamanla daha az konusur daha az sey paylasir olacaksiniz,
o gun belki sizi gercekten aldatacak veya karakterli biri ise sizden ayrilacak.
yapmayin bunu iliskinize,
sorunlariniz varsa konusarak cozmeye calisin.

adam bu devirde ne guzel is bulmus, destek olmaniz sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…