- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi elifelif123
-
Ya hahahahahha
Güvenmediğiniz bir adamla evlisiniz kısaca.
Adımı soyadımıAysenaz profilde ki fotoğraf için google görsellere ne yazıyorsun
Hayatım anlayacak kadar bilsen dear’ın bir hitap şekli olduğunu da bilirdin benceMisal verdim ben sadece bu değil tek tek yazsam okuyacakmıydınız ayrıca ileri düzeyde değil evet ama anlayacak kadar biliyorum ne yazık lı
Ayrıca ek olan -ki’leri de bitişik yazıyorumAysenaz profilde ki fotoğraf için google görsellere ne yazıyorsun
Ayrıca ek olan -ki’leri de bitişik yazıyorum
Dogru ama bu bir mail degil whatsapp yazısması şimdi size tam yazan seyi yazayım dear ı cant open any photo. Yani bunun Türkçesi sayın ben resimi açamam mı yoksa canım ben resim acamam mıEvet İngilizce writing derslerinde bu şekilde verilir.
Dear sayın demek değilmi yahu . Yanı hitap şekli .
Türkçesi: Bitanem nude’unu açamıyorum.Dogru ama bu bir mail degil whatsapp yazısması şimdi size tam yazan seyi yazayım dear ı cant open any photo. Yani bunun Türkçesi sayın ben resimi açamam mı yoksa canım ben resim acamam mı
O zaman durum değişir.Dogru ama bu bir mail degil whatsapp yazısması şimdi size tam yazan seyi yazayım dear ı cant open any photo. Yani bunun Türkçesi sayın ben resimi açamam mı yoksa canım ben resim acamam mı
Mesaji gormeden bilemeyiz de cinliler yabancilarla resmi dil kullanirlar, whatappta bile olsa mail formatinda yazmistir. Isiyle ilgili fotograf gonderilmis ama bunlar acilmiyor demek istemis sanirim.Dogru ama bu bir mail degil whatsapp yazısması şimdi size tam yazan seyi yazayım dear ı cant open any photo. Yani bunun Türkçesi sayın ben resimi açamam mı yoksa canım ben resim acamam mı
O ukraynadayken sen de onu aldatabilirsin bu durumda :) şartlar eşit değil mi
Yok benim ikiz bebeklerim var 3 aylık daha sartlar aynı değil :)O ukraynadayken sen de onu aldatabilirsin bu durumda :) şartlar eşit değil mi
Biz yurt disindakiler napsin ozaman , evden cikmayalim ormana tasinalim ..Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
Tahmin etmiştim :)Yok benim ikiz bebeklerim var 3 aylık daha sartlar aynı değil :)
Cok resmi oldugunu zannetmiyorum cunku maslar günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiyim seklinde ilerliyor o kelimeyi de canım diye algılamamın nedeni buMesaji gormeden bilemeyiz de cinliler yabancilarla resmi dil kullanirlar, whatappta bile olsa mail formatinda yazmistir. Isiyle ilgili fotograf gonderilmis ama bunlar acilmiyor demek istemis sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?