Benim Derdim Cinsellikle ilgili lütfen bakin...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Kızlar diiinimizde gusül abdesti almak zorunlu ama evli bi insan için zor oluyor... Hergün hergün abdest mi aliyorsunuz nasil olacak bu iş yardim edin...

Evli misiniz, bekar mısınız, bekar yazıyorda.
Toplu gusül diye bir şey yok.
Gerekiyorsa alacaksınız ya da bu işi yapmayacaksınız.

:1:tabikide dinimizde gusul abdest almak zorunlu cinsel ilşikiye girdikten sonra niye ki çokmu zor geliyo abdest almak temizlik imandan gelir demişler

ya hayiir ondan demedim .. iliskiye girmeden hafif ıslaklık bile olsa abdest sartmis... benim sac tellerim cok kalin hergün yıkayınca bas agrisi yapiyor ondan sordum yoksa dus almayi severim:))

ya hayiir ondan demedim .. iliskiye girmeden hafif ıslaklık bile olsa abdest sartmis... benim sac tellerim cok kalin hergün yıkayınca bas agrisi yapiyor ondan sordum yoksa dus almayi severim:))

ozaman gün aşırı sevişin,haftanın 7 günü sevişmekte çok mantıklı bişey değil zaten.

hafif ıslanınca bile abdest almanın şart oldugunu sanmıyorum. zira korkudan, soğuktan bile ıslanır kadınlar bazen. o dediğine göre aksama dek suyun altında olmam lazım benım.

ayrıca benım de saclarım kalın telli,çok gür ve uzun o yüzden şu sıcak yaz aylarında bile 3-4defa yıkarım onları ancak, kışın 2yi geçmez. ama evli olunca cinsel yaşamım saçlarıma uyum sağlamak zorunda olur sanırım. zira haftada 2-3 defadan fazla cinsellik yaşamak istemem gibi geliyor.

sizde böyle bir düzene uysanız.. abdest almamak biraz temizlikten fire vermek çünkü..

hafif ıslanmak gusül gerektirmez arkadaşım,istersen güvenilir kaynaklardan bi araştır,bi ilmihal alıp bakabilirsin,nette de var,için rahatlar.

ya hergün sevişmeyeceksiniz ya da hergün yıkanmayı göze alacaksınız..
yıkanmak güzeldir yaa, hele sebebi de güzelse daha ne :delphin:

Her gun gusul abdest almaktan degilde her gun cinsel iliskiye girmek bogar beni galiba
bunun çikar yolu yok
ya iliski sayinizi dusureceksiniz, yada iliski sayiniza gorede abdest alacaksiniz

Madem cinsel ilişki yaşamayı istiyorsunuz o zaman her gün banyo yapmayı da göze alcaksınız.

Yokk her gün banyo yapmak istemiyorsunuz o zaman da her gün sevişmiceksiniz.

Bi ortası yok bunun.

Ayrıca bir konu daha açmışsınız dinle ilgili olduğu için kapatılmış,tahminimce aynı soruyu farklı balıkta sordunuz. Eğer öyleyse bu konu da kapatılır haberiniz olsun !

Allah Allah yav!!!
Diyanet miyiz neyiz?

Buraya yazacağınıza Google'a yazmak mı zor geliyor...
Açın okuyun kardeşim gusül abdestinin gerektirdiği halleri..

İster uygulayın ister uygulamayın!!!!

ben her gün sevişiyorum ya siz? sorusunun forumcası bu da herhalde! bir nevi anket yapıyor arkadaş. napılacağını bilmediğini düşünemiyorum.

bu konuşma bana sanki erkek konuşması gibi geldi.bide yani durdun,durdun ramazanda mı soruyorsun.

zaten evli de degilmis evli olsa bilirdi bunlari cilve yoksunuymus megerse sempatiksalakcinni
Nedir bu bendeki adını koyamadım !! Cilvesiz dişi :)
Mesaj Linki
Kızlar benim sorunum , sevgilimi cok sevmeme ragmen ona yanındayken "aşkım bi tanem canım" bilmem ne... gibi kelimeler söyleyemiyorum mesaja gelirken yazmak kolay ama yanında olunca bi türlü cıkmıyor agzımdan... Seni seviyorumu bile zor söylüyorum yanii onu basardım ama yine de :D bi yardım edin bana nedir bu bendeki ? !

hayır canım ilişkiye girmeden ıslaklık olursa o sadece namaz abdestini bozar..gusüllük olmazsın..ama afadersin tam bir birleşme olduğu zaman ister boşalma olsun ister olmasın o birleşmeden sonra gusüül şart...

Back
X