- Konu Sahibi akli_karisik
Kızlar diiinimizde gusül abdesti almak zorunlu ama evli bi insan için zor oluyor... Hergün hergün abdest mi aliyorsunuz nasil olacak bu iş yardim edin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hayiir ondan demedim .. iliskiye girmeden hafif ıslaklık bile olsa abdest sartmis... benim sac tellerim cok kalin hergün yıkayınca bas agrisi yapiyor ondan sordum yoksa dus almayi severim:))
ya hayiir ondan demedim .. iliskiye girmeden hafif ıslaklık bile olsa abdest sartmis... benim sac tellerim cok kalin hergün yıkayınca bas agrisi yapiyor ondan sordum yoksa dus almayi severim:))
Aynen vereliniortakben her gün sevişiyorum ya siz? sorusunun forumcası bu da herhalde! bir nevi anket yapıyor arkadaş. napılacağını bilmediğini düşünemiyorum.