dundenberi yerdemiyim gokteyim bilemedim dun gece facebookuma bi mesaj geldi kizkardesimin facesini pisligin biri calmis bana kardesimle ilgili aklimin duracagi ailemin dagilcagi hatta cinayetin bile islenebilcegi bir seyler soyledi bentabi kizkardesimi savundum yapmaz etmez derken bana bivideo gonderdi cok utaniyorum sizesoylerken ama iste cokileri gitmemekle beraber bayabi uygunsuz goruntuler gordum bizim evde hemde kizkardesim 18yasinda hemde buvideoyu babama veerkek kardesime gosterecegini soyluyor ve bunlar aileme giderse ya kiz kardesim kendini oldurur yada ailemizden biri kesin olur ben biliyorum bunu napacagimi sasirdim kizkardesime hicbisiy soylemedim caktirmadim durumu egerki soylersem kesinlikle kendine bir zarr verir cunku bunu dahaoncebirkere denedi oglani hemen engelledim ama napacagimi bilmiyorum iki taraftanda sikismis durumdayim subatta turkiyeye gidicem ve durumu bisekilde izah edicem ama aslao videodaki kizkardesimdiyemem ama videodaki o eminim hem evimizden dolayi hemde kiyfetinden dolayi sadece yuzu gorunmuyo 30 saniyelik bir video kizkardesimi yanima getirmeyi dusunuyorum hatta istek yaptik ailem oglanin durumundanhaberdar bundan uc ay oncefacesini calip akliniza gelebilicek herturlu pislik seyi soyledi ama ailem hic inanmadilar babam ve erkek kardesim hicbir sekilde oglanla muhattap olmadilar prim vermemek adina daha dune kadar bende inanmazken boyle bisiyin artik gercek oldugunu biliyorum ama ailemin caninin yanmamasi icin nasil bir cozum uretmeliyim nolursunuz banabirfikir verin allahaskina bizcok birbirine tutkun annaeye babaya cok saygi duyan bir aileyken simdi nasil bu duruma geldik anlam veremedim kizkardesim cok degisti buiki sene icinde yalanlara basladi riyalara basladi kotu arkadas edindi ustelik erkek kardesim ve babam okadar cezalarverdigi halde hangi arabu hatayi isledi anlamadim ustelik evimizde internet yok ve kizkardesimin telefonunu almislardi iki sene once kadar bu kadar iletisimsiz kaldigi halde nasil boyle tehlikeli bisiy yapti hala aklim kalmiyo okadar ustune dustugumuz okadarcok deger verdigimiz kizkardesim simdi nehale geldi ben napiyim simdi nasil bir yol izliyim bana bi deyin yapti bi hata biliyorum ama obenim kiymetlim sirdasim en sevdigim bu hatasi yuzunden ondan kopamam cunku eger koparsam biliyorumki okaldiramaz bunu cok seviyorum onu yanlis yapti diye yargilamak istemiyorum aileme ve kizkardesime zarr vermeden nasil cozebilirim bu isi bana bi yontem bulun lutfen
Son düzenleyen: Moderatör: