benim derdim cok buyuk

Bu bahsettiğiniz şey basitçe yapılabilecek şey değil yalnız. Yani konu sahibinin bunu profesyonel anlamda adli mercilere bildirmeden yapması daha doğrusu yapacak birini bulması çok çok zor.
Sadece yüzü görünmediği için şükretmelisiniz video konusunda. Kardeşinizle oturup konuşup ailenize nasıl bir açıklama yapacağınız konusunda ortak bir fikir bulabilirsiniz. Bu kişinin istediği kardeşinizi ve sizi tehdit ederek üzerinizde baskı kurup çaresiz kaldığınızı düşündürmektir. Bunu da başarıyor gibi. Kardeşiniz gerçekten büyük bir hata yapmış ve Allah ne büyük ki yine de yüzü görünmemiş videoda. Rabb'imin mutlaka bir bildiği vardır. Siz kardeşinizle konuşmaya çalışın ve MUTLAKA ona uzman kişilerden psikolojik destek alması konusunda yardımcı olun. Kardeşiniz çok küçük değil ya çok korkuyordur ya da hiç korkmuyordur bunları yapmaktan. O hasta ruhlu kişiyi de şikayet etmeniz çok daha iyi olacaktır fakat başkaları duymadan halledebilmek için bunu yapamıyorsunuz. Önce kardeşinizle konuşmaya çalışabilirsiniz telaş yapmadan.

kardesimle konusurum o benim icin sorun teskiletmiyo su anda bu kadar seyi bildigmianladigi zamanitiraf eder artik bana yalan atma yani napti ne etti anlatir muhtemelen diycekkibana videovar elinde benitehdit ediyo bende korkuyorum diycek yanima alcamzaten istek yapti mgelsin bicaresine bakarim onun ben ama once bu sorunu koktenhalltmem lazim

ya bence bi halt yapamaz ya
çünkü abiden babadan korkar, delirip gebertirler beni diye düşünür. hem yapacak olan adam gösterirdi direkt onlara videoyu, niye size gösteriyor? huzursuz etmek için işte. böyle adiler var. serserinin teki zaten belli. sakın korktuğunuzu belli etmeyin ama bence kızkardeşinize söyleyin ya, bilsin. belki o bir fikir verir, bilmediğiniz şeyler vardır belki sizin. beraber bir çıkış yolu bulun kesinlikle

kesinlikle size bu konuda katiliyorum bendeayni fikirdieyim cekindigi korktugu bisiylerolmasaydi bu zamana kadar ellikere yapmisti biliyo kendinide bitecegini aklinca bana gozdagi veriyo bence burdaamac kardesimdenziyade benikorkutup cenmikapatmak cunku bende cok sinirlenip onun erkekligini gururunu ayaklaraltina alcak seyler saydirdim bildigim tek bisey var benden nefret ediyo elinden gelse bir kasik suda bogar beni cunku onunla acikcaterbiyesizce korkmadan bagira bagira tehdit ederek konusan tk kisi bendim oyuzdenbana cokofkeli

kardesınıze neden bu kadar kınlenmıs bu kısı anlamadım ?

kardesimle sevgili olmuslar sonrra kardesim islerin kotuye gittigini anlayinca ayrilmis buda gururuna yediremiyo aklincakardesimle evlilik hayalleri kurmus ama bu bahsettigim kisi25 kardesimdaha yeni 18ine girdi yani evliligin olmiycagininda bal gibi bilincinde bir insan ki ustelik ailem kesinlikle onaylamaz boyle bir seyi neden hayal kurdu bu kadar takinti yapti anlamadim biraz kabadayi ben bilir ederim havalrinda kendisi kardesimde ayrilinca sanirim erkeklik guduleri tavan yapti benim tahminimce

bu adam gerçekten videoyu babanıza yada erkek kardeşinize gönderecek olsa çoktan yapardı sizi korkutup gözdağı vermek istiyor gibime geldi. yorumların hepsini okuyamadım fakat bilgisayar çökertme gibi işlere kalkışmayın haklıyken haksız duruma düşersiniz. allah yardımcınız olsun...

bu adamın bu videoyu size gönderme amacı ne?
acaba kardeşinize şantaj mı yapıyor?bak ablana gönderdim,abine de babana da göndericem diye
yani kardeşinize şantaj yapıp ondan daha da kötü bir şeyler yapmasını istemesin
kardeşiniz korkudan daha büyük hatalar yapıp başını daha çok belaya sokmasın :S

napabilirim peki nasil bisiy demeliyim oglan erkek kardesime video yu demisdaha once kardesim goster diyerek tehditetmis ama oglangostermemis o neden gostermiyo erkek kardesimede bana gosterdi acaba odami korkuyo sonuclarindan gostercek olsa simdiye kadargosteremzmiydi sizce amaci ne offf dunden beri lokma girmedi agzima uzuntuden
Ya videodakinin kardesin oldgndan emin misin canım madem yuzu gorunmuo belki evinizin dekorunun aynindan yapti. Belli ki kafayi takmis böyle bi insan da herseyi yapabilir zor gelmez ona. Bence o videoda kardesimin yuzu yok nerden bilym o oldgnu de. Eşin varsa o konussun en azindan tlfnda. Uzlasmaya çalışın. Kardesine dedigin tedbirler aldıktan sonra cok zor böyle bi hata yapmasi

Yapacak insan gidip yapar ya, babasina gösterir. Böyle tehditle falan ugrasmaz belliki istedigi bisey var onu öğrenmek lazım

merhaba son durumu sormussunuz hala kardesime bisey diyemedim kimseye diyemedim o cocuka hala kimseye bisiy gostermedi bi gidiyim turkiyeye bakalim ne olcak

o çocuğun görüntüleri kötü maksatta kullanmadığını nerden biliyorsunuz,

hiç temasa geçmediniz mi çocukla?
bence en doğrusu savcılığa şikayetle elindeki görüntüleri almak ve ilerde olabilecek vakaları engellemek..

o çocuğun görüntüleri kötü maksatta kullanmadığını nerden biliyorsunuz,

hiç temasa geçmediniz mi çocukla?
bence en doğrusu savcılığa şikayetle elindeki görüntüleri almak ve ilerde olabilecek vakaları engellemek..

kotu amac olsa bisiy farketmez cunku cok kisa bir goruntu ve kizkardesimin hic bir sekilde yuzu gorunmuyor sadece keske o videoyu silmeseydim yalanmi gercekmi oldugunu ogrenrdim belki diye pisamnim bakalim gidicem yakinda turkiyeye bisyleri halledipte doncem insallah

Back
X