Bu bahsettiğiniz şey basitçe yapılabilecek şey değil yalnız. Yani konu sahibinin bunu profesyonel anlamda adli mercilere bildirmeden yapması daha doğrusu yapacak birini bulması çok çok zor.
Sadece yüzü görünmediği için şükretmelisiniz video konusunda. Kardeşinizle oturup konuşup ailenize nasıl bir açıklama yapacağınız konusunda ortak bir fikir bulabilirsiniz. Bu kişinin istediği kardeşinizi ve sizi tehdit ederek üzerinizde baskı kurup çaresiz kaldığınızı düşündürmektir. Bunu da başarıyor gibi. Kardeşiniz gerçekten büyük bir hata yapmış ve Allah ne büyük ki yine de yüzü görünmemiş videoda. Rabb'imin mutlaka bir bildiği vardır. Siz kardeşinizle konuşmaya çalışın ve MUTLAKA ona uzman kişilerden psikolojik destek alması konusunda yardımcı olun. Kardeşiniz çok küçük değil ya çok korkuyordur ya da hiç korkmuyordur bunları yapmaktan. O hasta ruhlu kişiyi de şikayet etmeniz çok daha iyi olacaktır fakat başkaları duymadan halledebilmek için bunu yapamıyorsunuz. Önce kardeşinizle konuşmaya çalışabilirsiniz telaş yapmadan.
kardesimle konusurum o benim icin sorun teskiletmiyo su anda bu kadar seyi bildigmianladigi zamanitiraf eder artik bana yalan atma yani napti ne etti anlatir muhtemelen diycekkibana videovar elinde benitehdit ediyo bende korkuyorum diycek yanima alcamzaten istek yapti mgelsin bicaresine bakarim onun ben ama once bu sorunu koktenhalltmem lazim