Benim derdim de arkadaşım..

Kendi ilişkisi olmayan yada kötü giden kişiler yapıyor bunu genelde arkadaşına hepsi değil ama yapanlar oluyor emşn ol erkek arkadaşıyla düzelse ve evlense seni asla umursamaz ayh canım yoğunluk işte görüşmelerimiz azalacak evlenince der. Benimki bana öyle demişti sevgilisi varken ama o ayrıldı ben nişanlandım kabullenemedi neden hep anlayışı biz gösterelim ki nişanlım gitme dese bende gitmiyorum ben istemezsem oda gitmiyır bazı yerlere

Kendi ilişkisi olmayan yada kötü giden kişiler yapıyor bunu genelde arkadaşına hepsi değil ama yapanlar oluyor emşn ol erkek arkadaşıyla düzelse ve evlense seni asla umursamaz ayh canım yoğunluk işte görüşmelerimiz azalacak evlenince der. Benimki bana öyle demişti sevgilisi varken ama o ayrıldı ben nişanlandım kabullenemedi neden hep anlayışı biz gösterelim ki nişanlım gitme dese bende gitmiyorum ben istemezsem oda gitmiyır bazı yerlere
Aynen öyle tam da dediğiniz gibi durum , kendisi bi akşam oturuyordu erkek arkadaşı kalk git evine dedi 30 saniye içinde çıktı evden gitti ben ne olduğunu anlayamadım. E benim eşim istemediğinde neden ben onun için yapayım. ? Yani ister yönetiyor desinler ister şimdiden alışmasın desinler ne olursa olsun ben evliliğimle ilgili bir sorun yaşamıyorum ki.. eşim de Benim istemediklerimi yapmıyor bizim düzenimiz böyle diğer insanlar gibi söz dinlemeden kendi burnumuzun dikine gitmiyoruz..

Konu sahibi arkadaşının seni anlamamasi normal çünkü ayi kulvarda degilsiniz.
O da evlenince ne demek istediğini anlar.

Suan hala bekar hayati olarak düşünüyor ilişkinizi.
Evet öyle düşünüyor sanırım.. bende herşeyi yapamadığım için eskisi gibi suçlanıyorum..

Bence yanlış düşünüyorsun. Evlenmeden önce o kadar samimisiniz yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor eee evlenince ama ben evliyim eskisi gibi olamayız!!
Çok bencilce bi davranış. Evlenince noluyo sanki, arkadaşın yeri başka eşin yeri başka...

• Beğen
Reactions: Rkb
Bence yanlış düşünüyorsun. Evlenmeden önce o kadar samimisiniz yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor eee evlenince ama ben evliyim eskisi gibi olamayız!!
Çok bencilce bi davranış. Evlenince noluyo sanki, arkadaşın yeri başka eşin yeri başka...
Nasıl olacak peki tarif eder misiniz biraz mesela nasıl eskisi gibi ?

Bunu yazan arkadaşanırım bekarsiniz
Bunu yazan arkadaşim sanırım bekarsiniz.

ikiniz de dengeyi kuramıyorsunuz, hem o hem de siz hatalısınız. siz ilk yazdığınız mesajda eşiniz yokken onun evine gitmek istememişsiniz. daha sonra yaptığınız eklemelerde (bir konu açtıktan sonra neden bir sürü ekleme yapılır hiç anlamam ama neyse) onun da erkek arkadaşının bir sözüne baktığını, eve git dediği zaman yanınızdan hemen kalkıp gittiğinizi yazmışsınız. ikiniz de çift taraflı olarak hayatınıza bir erkek girdiği için arkadaşlığınızı etkileyecek hareketlerde bulunmuşsunuz.

gerçi ben bekar ya da evli farketmeksizin şu her dakika beraber olma, yediği içtiği ayrı gitmeme durumuna da hiç anlam veremiyorum. çok yakın arkadaş olabilirsiniz ama yapışık ikiz değilsiniz ki. telefonda 1 saat konuşmanın, sürekli sürekli görüşmenin, gidip gelmenin evli ya da bekar olma durumundan alakasız olarak anormal olduğunu düşünüyorum. siz evlenince hemen ay ben evlendim artık moduna girmişsiniz, arkadaşınız da işin suyunu çıkarmış. arkadaşlıklarınızı erkekler uğruna zedelemeyin hanımlar, ne koca ne de erkek arkadaş... dengeyi iyi kurabilirseniz ne eşiniz/sevgiliniz kırılır ne de arkadaşınız. iki tarafı da ihmal etmeden ilişkilerinizi sürdürürsünüz diye düşünüyorum.

Back
X