• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz oyun manyağı ailesini secememis eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bsklss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu saydıklarınızın neyine özenelim ki? Bunları zaten YAPMAK ZORUNDA. bunlar zaten OLMASI GEREKEN ŞEYLER. Adam ekstra şey yapmıyor yani. Kendinizi böyle avutarak absürt olan olayları normalleştiriyorsunuz.
Tabi ki yapmak zorunda yapıyor diye teşekkür edip minnet duymuyorum ki zaten yapmasa devam eden bı evlilikde olmazdı avutmuyorum gerçekten aklım almıyor ailesinin bu durumlari normal görmesini eşimin bu hayatının merkezine oyunu koymasını ama ne yol denemem gerektiğini bilmiyorum artık

Cocuk alip evlenirseniz boyle olur, yani boyle durumlarda sucu oyun oynayana degil de karsi tarafa buluyorum ben , burda karsi taraf sizsiniz , neden evde iki cocuk bakiyorsunuz ??

Yemin ederim aynı kızım yeni birwey yapıyor sesleniyorum babası bak diye duymuyor bağırınca ben sagirmiyim niye bagriyorsun diyor boşanma konusu blof değil yapabilicegimi biliyor ve kaybetme korkusu var terapist işinin faydası olmuycaginida şöyle düşünüyorum bu adam oyun oynadığında da kendi istegiyle bı vakit ayirmiyor ki yani aklına gelmiyor içimden gelmiyor demekki benimle vakit geçirmek onu mutlu etmiyor bilmiyorum sevgi mı bitti soğudumu
Seviyor olsa bile o kadar çok oyuna odaklı ki kafası bunu farkedemeyecek durumda. Gitsin terapiye mutlaka yararı olucaktır ama oyunu oynadığı materyaller elinde ulaşacağı yerde oldukça tam çözüme ulaşamazsınız bence

Back
X