- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Hastanede eşim yanıma gidip gelecek ben ayağı kalkana kadar. Zaten sabah girsem akşama doğru yürümeye başlarim. Gece oğlum eşimle eve döner. Ben de bir ihtiyacim olursa hastane yetkililerini çağırırım. Sabah eşim ve oğlum gelirler, öğleden sonra da çıkarım büyük ihtimalle. Sezeryan artık yapıştırma tekniği ile yapılıyor. Dış taraftan da büyük bir yapışkan yapıştırılıyor. Acı hissettikce ağrı kesiciler var, içiyor insan. Oğlumla babası güzel ilgilenir bir hafta, eminim buna. Bence bu doğum daha kolay olacak çünkü emzirmeyi vs biliyorum. Bebeğin neye ihtiyacı olduğu tahmin edebilirim. Telaşsız bir şekilde atlatirim inşallah. Ne kaynana ne de başka birinin naziyla kaprisiyle gerçekten uğraşamam artık.ilk doğum olsa okey ama evde 1 çocuğunuz daha var hastanede kim kalacak sizinle eşiniz mi oğlunuz da mı kalacak. Eve dönünce dikişli bi yandan emzirme telaşı bi yandan oğlunuz. Kardeşim ikini çocuğunu doğurdu ilkine 2 gün biz baktık . Dönünce yanında annem kaldı asla yapamazdım dedi. Kİ ilk çocuğunda annem sadece 2-3 gün kalmıştı hep tek baktı doğuma eşiyle gitmişti.
Ayrı odada özel hastane de olmayacak mı yedek koltuk ve vardır büyük çocukta orda uyusa olmazmi tek olmamak için dezenfekte edilir oda önceden temizlenir sorun olur mu öyle olsaHastanede eşim yanıma gidip gelecek ben ayağı kalkana kadar. Zaten sabah girsem akşama doğru yürümeye başlarim. Gece oğlum eşimle eve döner. Ben de bir ihtiyacim olursa hastane yetkililerini çağırırım. Sabah eşim ve oğlum gelirler, öğleden sonra da çıkarım büyük ihtimalle. Sezeryan artık yapıştırma tekniği ile yapılıyor. Dış taraftan da büyük bir yapışkan yapıştırılıyor. Acı hissettikce ağrı kesiciler var, içiyor insan. Oğlumla babası güzel ilgilenir bir hafta, eminim buna. Bence bu doğum daha kolay olacak çünkü emzirmeyi vs biliyorum. Bebeğin neye ihtiyacı olduğu tahmin edebilirim. Telaşsız bir şekilde atlatirim inşallah. Ne kaynana ne de başka birinin naziyla kaprisiyle gerçekten uğraşamam artık.
Eşiniz yeter tabiki başka kimseye ihtiyacınız yokMune, konumu taşıma lütfen çünkü bu konu gerçekten dert ettiğim bir konu ve birçok kişinin düşüncesini merak ediyorum.
Arkadaşlar, kayınvalidem ile aram iyi değil, görünüşte bir şey yok ama aramızda tek taraflı bir soğuk savaş var sanki. İlk dogumuma iki gün önce gelmiş ve doğumdan bir gün sonra saçma sapan bir sınır kriziyle ortalığı birbirine katıp gitmişti. İyi ki de öyle oldu, çok rahatladım o gittikten sonra ki kadin o kadar surede bile bunalıma soktu beni. En küçük örnek, mesela sofraya oturuyoruz, iyi beslenmem lazım, kadının gözü üzerimde, çabuk ye, çocuğu emzir, oyalanma, hadi hadi, bekleme...
Şimdi benim annem olmadığı icin yine gelmek istiyor ama ben istemiyorum. Gelmek isteyen akrabalarım var ama onları da istemiyorum. Sezeryan doğum yapacağım. İlkinde akşama doğru yürümeye başlamıştım. Sizce yanımda sadece eşim olsa idare edebilir miyim? Kimseyi istemiyorum artık, uğraşmak istemiyorum kimseyle.
Allah onlara uzun ömür versin, 2. doğumumda ne annem ne kayınvalidem kaldı benimle, hastanedeyken görümcem yanımdaydı, Allah ondan razı olsun, onun dışında evde yalnızdımMune, konumu taşıma lütfen çünkü bu konu gerçekten dert ettiğim bir konu de ve birçok kişinin düşüncesini merak ediyorum.
Arkadaşlar, kayınvalidem ile aram iyi değil, görünüşte bir şey yok ama aramızda tek taraflı bir soğuk savaş var sanki. İlk dogumuma iki gün önce gelmiş ve doğumdan bir gün sonra saçma sapan bir sınır kriziyle ortalığı birbirine katıp gitmişti. İyi ki de öyle oldu, çok rahatladım o gittikten sonra ki kadin o kadar surede bile bunalıma soktu beni. En küçük örnek, mesela sofraya oturuyoruz, iyi beslenmem lazım, kadının gözü üzerimde, çabuk ye, çocuğu emzir, oyalanma, hadi hadi, bekleme...
Şimdi benim annem olmadığı icin yine gelmek istiyor ama ben istemiyorum. Gelmek isteyen akrabalarım var ama onları da istemiyorum. Sezeryan doğum yapacağım. İlkinde akşama doğru yürümeye başlamıştım. Sizce yanımda sadece eşim olsa idare edebilir miyim? Kimseyi istemiyorum artık, uğraşmak istemiyorum kimseyle.
Eşin yanındaysa idare edersin. Eşin annesine babalık izni biterken onu çağıracağınızı söylesin.Mune, konumu taşıma lütfen çünkü bu konu gerçekten dert ettiğim bir konu ve birçok kişinin düşüncesini merak ediyorum.
kaynana çok saçma zaten ben asla istemem kaynanamı doğumumda annem gelecek hastaneye de eve de. Kaynanayla rahat olamazsın. O zaman seniin için en mantıklısı bu canım allah yardımcınız olsunHastanede eşim yanıma gidip gelecek ben ayağı kalkana kadar. Zaten sabah girsem akşama doğru yürümeye başlarim. Gece oğlum eşimle eve döner. Ben de bir ihtiyacim olursa hastane yetkililerini çağırırım. Sabah eşim ve oğlum gelirler, öğleden sonra da çıkarım büyük ihtimalle. Sezeryan artık yapıştırma tekniği ile yapılıyor. Dış taraftan da büyük bir yapışkan yapıştırılıyor. Acı hissettikce ağrı kesiciler var, içiyor insan. Oğlumla babası güzel ilgilenir bir hafta, eminim buna. Bence bu doğum daha kolay olacak çünkü emzirmeyi vs biliyorum. Bebeğin neye ihtiyacı olduğu tahmin edebilirim. Telaşsız bir şekilde atlatirim inşallah. Ne kaynana ne de başka birinin naziyla kaprisiyle gerçekten uğraşamam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?