- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşuna gidiyorO ne dedi peki?
Hoşuna gidiyor
Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
AnlamadımBdv nin ateşli kadınları ne bugün hep bu tip konular hayırdır nirvanaya mı ulaştık![]()
Daha önce girdinizmi ilişkiye?Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
Tabi ondan önce hiç ilişkiye girmemistim hatta bir şey de yaşamamıştimDaha önce girdinizmi ilişkiye?
Ayrı değilizEe sorun ne ki o zaman
Sen istiyorsun o istiyo ama ayrısınız
Ayrı olmanız mı sizi düşündüren sebep
O zaman ayrı olduğunuz birine yazmayın bunu
Yazacaksınız madem ayrılmayın
Aksi halde sadcee cinsellik için bi araya gelirsin 2 3 saat belki 10 saat bence buda hiç hoş bi durum değil kadın için.
Bir kaç buna benzer konu daha var şuan acaba diyorum bugün kadınların arzularının tavan yaptığı bir gün müAnlamadım
Ayrı değiliz
Ahahahha belki olabilirBir kaç buna benzer konu daha var şuan acaba diyorum bugün kadınların arzularının tavan yaptığı bir gün mü![]()
Bdv nin ateşli kadınları ne bugün hep bu tip konular hayırdır nirvanaya mı ulaştık![]()
Anladım sevgilimisiniz şu andaTabi ondan önce hiç ilişkiye girmemistim hatta bir şey de yaşamamıştim