takıldıgım tek kısım ögretmenin çocugun elinden alıp attıgı ekmek birde yüzsüz bi şekilde aç kalda gör demesi :/
Ekmeği niye çöpe atmış ki!!!
Kendi aç kalıp o ekmeğin hayalini kurunca anlar kıymetini!!!
Fast food konusunda da katılıyorum..
Şükürler olsun ki kızım da küçük kardeşim de bayılmıyorlar..
İki üç ayda bir gidersek kızım anca patates yer, o kadarına da kızamıyorum..
Ama sürekli anlatıyorum ikisine de, sağlıksız diyorum arada bir olabilir ama her zaman olmaz..
Sizi çok seviyoruz, zarar görmenizi asla istemeyiz gibi konuşuyoruz..
İnşallah ileride de böyle devam ederler..
çok doğru söylüyorsun canım
çocuklarımız büyük tehlike altında
benim 5 yaşındaki kızım bile pizza hastası bir gün yemese birgün illa yiycek bende paramız yok alamıyoruz diye oyalıyorum uzun zamandır.
okullarda kola ve cipsler kaldırıldı ama
dışardada ailelerin dikkat etmesi lazım
yabancı ülke devletleri insanlarına insan sağlığına çok dikkat ediyorlar
bizim devletimiz gibi ananıda al git demiyorlar
hatta yukardan birinin oğlunun kızının fast food zinciri varsa onu yeme mecburiyeti bile getirirler
yabancı ülke devletleri insanlarına insan sağlığına çok dikkat ediyorlar
bizim devletimiz gibi ananıda al git demiyorlar
hatta yukardan birinin oğlunun kızının fast food zinciri varsa onu yeme mecburiyeti bile getirirler
selam kizlar yurtdisindayim bundan 5 yil öncesine kadar fast food firmalarin reklamlari ile cocuklarin kilo aldigini gören devlet
5 yildir okulara diyetisyen gönderir cocuklara saglikli beslenmeyi ögretir ayriyeten ögretmenlere ne kadar zararli oldugu ögrettigi icin okula ara ögünlerde
domates salata siyah ekmek krem peynir ögle yemeklerine sebze veriyorlar gecen türkiyeden kiz kardesimle konustum okula o malum fast fond firmasinin geldigini cocuklara oyuncak balon verdigini birde oraya davet etigini büyük sevicle anlatinca allahim anneleri ögretmenleri uyarmak lazim cok sagliksiz oldugu avrupayi biraktilar simdi türk cocuklarina takmislarrr
ne kadar sagliksiz oldugu anlatmak lazim ayni gün kizimin arkadasi cikolatali ekmek götürdü diye ögretmeni elinden almis cöpe atmis ac kalda bir daha getirme demis
cocuklarimizi korumak icin bir seyler yapilmaliiii avrupada amakirakada cocuklarin insanlarin ne halde oldugunu görüyoruz yazik illaki bizim cocklarimizdami olmalii
birileri el atsin cocuklarimizi korusun ögretmenler ve anneler bilicli olsun ilaki obez oluncami dikat edecez saglik bakanliginda veya milliegtim biri okurda kulagina kar suyu kacar diye yazdim cocuklarimizi koruyalim
selam kizlar yurtdisindayim bundan 5 yil öncesine kadar fast food firmalarin reklamlari ile cocuklarin kilo aldigini gören devlet
5 yildir okulara diyetisyen gönderir cocuklara saglikli beslenmeyi ögretir ayriyeten ögretmenlere ne kadar zararli oldugu ögrettigi icin okula ara ögünlerde
domates salata siyah ekmek krem peynir ögle yemeklerine sebze veriyorlar gecen türkiyeden kiz kardesimle konustum okula o malum fast fond firmasinin geldigini cocuklara oyuncak balon verdigini birde oraya davet etigini büyük sevicle anlatinca allahim anneleri ögretmenleri uyarmak lazim cok sagliksiz oldugu avrupayi biraktilar simdi türk cocuklarina takmislarrr
ne kadar sagliksiz oldugu anlatmak lazim ayni gün kizimin arkadasi cikolatali ekmek götürdü diye ögretmeni elinden almis cöpe atmis ac kalda bir daha getirme demis
cocuklarimizi korumak icin bir seyler yapilmaliiii avrupada amakirakada cocuklarin insanlarin ne halde oldugunu görüyoruz yazik illaki bizim cocklarimizdami olmalii
birileri el atsin cocuklarimizi korusun ögretmenler ve anneler bilicli olsun ilaki obez oluncami dikat edecez saglik bakanliginda veya milliegtim biri okurda kulagina kar suyu kacar diye yazdim cocuklarimizi koruyalim
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen. Okul kantinlerinde her türlü fast food gıda yasaktır. Bulunduğum okulda sıkı denetimler yapıldığından değil fastfood gazlı içecek bile satılmıyor. Devlet insan sağlığını önemsiyor( en azından bu konu için). Varsa böyle okullar şikayet edebilirsiniz bimer'e alo147'ye. Herşeyi de devlet takip edemez, bizim de vatandaş olarak onlara yardımcı olmamız lazım.
takıldıgım tek kısım ögretmenin çocugun elinden alıp attıgı ekmek birde yüzsüz bi şekilde aç kalda gör demesi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?