Benim derdim gelinim!!!!

Kasvetli canım yaa sen neler yaşamışsın öylee allah yardımcın olsun o kadınada allah akıl fikircersin inşallah ..Onları görmemezden geleceksin sen eşinle beraber mutlu olmaya ak canımcım gerisi zaten teferruattır bence görmeyeceksin duymayacaksın işte ...

evet ablacığım bende artık görmüyorum duymuyorum vs.. kendi mutlulugum eşimle olan huzurum için..

çok sabırlı olmamak gerekıyormus bee ablam azcıkta olsa sabırsız olmak gerekıyormus.. neyse baya bi tecrubem oldu ama Allaha havale edıyorum ,hakkımıda helal etmeyecegım asla!

benim hayatımda bi yerleri yok kesinlikle.. sadece eşimin hatrına yinee anne baba dıyorum okadar.. baska bişey yok yani.

evet ablacığım bende artık görmüyorum duymuyorum vs.. kendi mutlulugum eşimle olan huzurum için..

çok sabırlı olmamak gerekıyormus bee ablam azcıkta olsa sabırsız olmak gerekıyormus.. neyse baya bi tecrubem oldu ama Allaha havale edıyorum ,hakkımıda helal etmeyecegım asla!

benim hayatımda bi yerleri yok kesinlikle.. sadece eşimin hatrına yinee anne baba dıyorum okadar.. baska bişey yok yani.

Hayatım zor şeyler yaşamışsın sende elbette kolay değil bunlar zaman alır belkide unutman ama unutacaksın yaşananları geçmişe sünger çekip yeni bir yaşama merhaba diyeceksin...

Herşey birer tecrübe değilmi sanki yaşandıkça olgulaşıyoruz bize bişiler katıyor bunlar daha net görmemizi sağlıyor..

Senden uzak allahına yakın olsunlar canım sen eşinle mutlu huzurlu olmaya çalış yapacağın tek şeyde bu olsun :70:

Back
X