- Konu Sahibi kaderim_48
maalesef k.çvalidem ve cevresi acısından psikopat olan benım gözlerinde.. k.validem kendini haklı cıkarmak için herkese oğlumla benim arama girdi ,oğlumu sevmeme izin vermiyor kıskanclık çıkartıyor demiş"Sevişir gibi de uyuruz" mu dedi?! Bu sözleri, oğlunun kucağına oturması, yatak odanıza dalıp durması... Yok artık iyice eminim cinsel sapkınlıkları var kayınvalidenizin. Ve karar verdiğiniz gibi toruna yaklaşmaması çok doğru geldi bana. Eşinizi onu tedavi ettirmeye ikna edin bence. Birlikte bir uzmana gidip anlatın kayınvalidenizi, bakalım neler diyecek. Bir de, o yaşına dek annesi ile o tarz bir çarpık ilişki kurmaya zorlanmış eşinizin psikolojisi nasıl, o bir erkek olarak ne derece sağlıklı olabiliyor o ortamda?

yaa k.validem bu zamana kadar ne işi düştüyse eger bi inatlasma durumları olsun cocuklarıyla hemen ''hakkımı sana helal etmem''demiş gerci hala daha öyle diyor..

yaa öyle durumlar varkı buraya bile yazamıyorum kadın manyak kısaca şu kadarını soyleyeyım 18 yasına kadar eşimi annesi banyo yaptırmıs (benımde erkek kardesım var ve kardesıme annem 10 yasından sonra kendı basına banyo yaptırmasını öğretti bidahada girmedi yanına zaten olması gerekeknde bu) bi tane yazı vardı ''rahim kokan erkekler ''diye ordakı kadın model kaynanam, erkek cocuk modelde eşim oluyor (du) şuan hiç bişekilde müsade etmıyorum zaten sırf buz yuzden ben cadı gelin sıfatını almıs durumdayım..
uzmana gitme konusunda eşimi ikna etmeye calısıyorum.. insallah basarılı olurum.
eşime bu durumlar gayet normal olarak anlatılmıs annesı tarafından benım kıskanmamın yersız oldugunu soyluyor (kucak kucaga oturma kısmı) bişey daha dicektim unuttum..hatirladım;eşime dedimki benim bildiğim kızlar erkek cocuklarına göre annelerine karsı daha yakındır hatta ben giyinip soyunurken annemi almam odaya ,iç çamasırımla annemi gectım babamın yanında dolasmam dedim.. epilasyo n yapacaksam yine ayrı bi odaya giderim dedim ve erkek kardesımden de utanırım dedim aynı babamdan oldugu gibi dedim.. ben babamın kucagına bırak annemi kucagına en son ne oturdum onu bile hatırlamıyorum dedim,ben donumla senın gibi annenin yanında gezmıyorum dedım.. sana normal gelıyorya dedim bi tek bana anormal değil herkese anormal gelır bunlar dedim..
son olarak bu zamana kadar kesınlıkle cocuk istemıyordum yenı yenı istemeye basladım ama dedğim gibi torun filan gostermeye niyetım yok benım..
Son düzenleme: