- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi gulsahmadan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahlanıp vahlanıp neyi değiştirecekse önce kafa yapısını değiştirmesi lazımKonu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?
Şansın açılmasıyla ne alaka? Yılbaşına da çok var büyük ikramiye icin
Israrla sordum cevaplamadınız.
Evli değilim yazdiginizi alıntıladım cevap gelmedi üzerine düşünce gidiyorsunuz.
Umarım buradaki insanların iyi niyetini suistimal etmemişinizdir bugüne kadar.
Onlarca insan yapıcı yorum yaptı hepsine olmaz yapamam benim derdim büyük anlayamazsınız diye cevap verdiniz.
Şimdi istediğinizi bulamayınca gidiyorsunuz size de iyi akşamlar
Bunu siz bilemezsiniz.tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degil
super olmaya calismiyorum ki zaten herkes gibi normal bi hayatim olsun yeterHer yaptığın şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz ya süper olmak zorunda değilsiniz kesinlikle çok karamsarsiniz herkesin problemi var ne yapalım küçük Emrah gibimi davranalım geçmişin problemini böyle cozemezsiniZ akrabadan aileden birşey beklme hepsini ölmüş say bu durumdan çıkmaya bak yoksa ilerde kızıniz sizin gibi olacaktır
sansim acik olsa sans oyunlarindan para kazanirim sadece yilbasinda oynanmiyor ki her hafta 5 tane sans oyunu var evliligim biraz karisik burdakilerin iyiligini suistimal etmem icin once bana iyilik yapmalari gerekKonu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?
Şansın açılmasıyla ne alaka? Yılbaşına da çok var büyük ikramiye icin
Israrla sordum cevaplamadınız.
Evli değilim yazdiginizi alıntıladım cevap gelmedi üzerine düşünce gidiyorsunuz.
Umarım buradaki insanların iyi niyetini suistimal etmemişinizdir bugüne kadar.
Onlarca insan yapıcı yorum yaptı hepsine olmaz yapamam benim derdim büyük anlayamazsınız diye cevap verdiniz.
Şimdi istediğinizi bulamayınca gidiyorsunuz size de iyi akşamlar
tvde goruyorum sokakta yatan adama birden buyuk bi miras kaliyor turkiyede bir adam il il dolasip insanlarin veresiye borcunu oduyor ayni insana 3 kere buyuk ikramiye cikiyor yeterki insanin sansi olsunTamam oturun bekleyin belki gökten para yağar, bir hayırsever durup dururken size toplu para verir belki. Hayalinizin ne kadar ütopik olduğunun farkında mısınız?
bendeki hirs azim istek hic kimsede yok diger insanlarda yuzde 50 ise bende yuzde 500 hic cabalamadan her istedigi olan var birde senelerdir cabalamasina ragmen hic bir istedigi olmayan ben varimBunu siz bilemezsiniz.
kimler neler çekiyor kapalı kapılar ardında.
evet zor bir hayatınız olmuş ve devam ediyor.
hırs,azim,istek bunlar nasıl önemli insan hayatında bir bilseniz emin olun hayatınız baştan aşağı değişir.
kızınız küçük değil.
seneye okul zaten.
tam gün gidiyorlar benim bildiğim.
kızınızın okul saatine uygun iş bulun. Çalışın. Kafanızı kaldırıp hayat nasıl dönüyor,insanlar ne yapıyor diye bakın.
benim 14 yaşımdayken babam çekti gitti.
evler,arabalar herşey 1 gece de icraya gitti.
bütün bunlar bir günde oldu ve babam da beraberinde gitti.
bavullarla sokakta kaldık annem,ben ve 3 kardeşim.
o yaşta bir çocuk iken 3 kuruşa çalıştım,yürüdüm,tökezledim,çok ağladım,aç kaldım,kış günü 3 kuruşluk maaşla ya okula giden kardeşime mont alacaktım yada kendime gittim kardeşime aldım. Sonra çöpten bulduğum montu giydim.
restorant çalıştığım yerin dibindeydi.
Bir çorbası vardı ki, aman allahım sadece 1 kez içmiştim sonra sadece kokusuna duyar bakardım.
köpekler gibi çalıştım.
17 yaşıma geldiğimde 2 işte birden çalıştım.
geceleri ayaklarımın ağrısından gizlice ağlardım.
çok yemin ettim çok hırslandım.
çok şanssızlıklarım oldu pes etmedim.
anneme yeni eşyalar aldım.
2 kardeşimi okuttum.
hırsım,hayallerim hep gece yastığımın altında uyudum gözyaşlarımla.
ne oldu? Az yada çok bi şeyler kazandım.
demem o ki,kafanızı kaldırıp insanlar ne yapıyor diye bakın. Öyle oturup olmuyor demekle olmuyor.
elinizi taşın altına koyun. Zaman zaman ağırlığından eliniz acıyacak ama bir o kadar da güçlenecek.
anlatabilmişimdir umarım.
tvde goruyorum sokakta yatan adama birden buyuk bi miras kaliyor turkiyede bir adam il il dolasip insanlarin veresiye borcunu oduyor ayni insana 3 kere buyuk ikramiye cikiyor yeterki insanin sansi olsun
Şans oyunlarını baya iyi biliyorsunuz evliliginizin karışık olması bir evliyim bir evli değilim demeniz anlamına mı geliyorbendeki hirs azim istek hic kimsede yok diger insanlarda yuzde 50 ise bende yuzde 500 hic cabalamadan her istedigi olan var birde senelerdir cabalamasina ragmen hic bir istedigi olmayan ben varim
niye bana yardim etmelerini istemiyorsunuz ki ben kimsenin iyiligini suistimal etmem suistimal etmeyi birak ben herkese iyilik yaparim kotu biri degilim ki suistimal edeyimŞans oyunlarını baya iyi biliyorsunuz evliliginizin karışık olması bir evliyim bir evli değilim demeniz anlamına mı geliyor
Ayrıca lütfen hırsınız ve azminizle ilgili somut örnek verir mısınız
Bence siz akşama kadar kendinize de çocuğunuza da hayatı zehir etmekten başka birşey yapmıyorsunuz
Üyelerin iyilik yapması gerekir önce demissiniz ben de o yüzden umarım yapmazlar dedim zaten..
terapi gorup pisikolojim duzelse bile bu adamin yaninda yine bozulcak cocugumdan bekletim diger cocuklar gibi uslu olmasi cok bisey beklemiyorum her anne cocugundan sikayet eder ve her anne cocugunun uslu olmasini ister madur olan benim ama ben suclu cikicam nerdeysePsikolojik yardım alın. Bence hem terapiye hem ilaca ihtiyacınız var.6 yaşında küçücük çocuktan bile yüzüm gülmedi demeniz sizde bi sorun olduğunu gösteriyor.Ufacık çocuktan beklentiniz nedir? Bir şeyleri yanlış yaptığınızdan o çocuk o kadar zordur belki de.Yardım alın.Hayat bazen tek başına çözebilmek için çok zor,doğru adım atmak için yardım almak ayıp bişi değil.En zor hayat benim demeniz bile psikoloji literatüründe "felaketleştirme" yapmanıza örnek. Böyle hayat geçmez.Yeni bi adım için asla geç değil.
Sorularıma cevap alamadım daha fazla yorum yapamıycam kusura bakmayınniye bana yardim etmelerini istemiyorsunuz ki ben kimsenin iyiligini suistimal etmem suistimal etmeyi birak ben herkese iyilik yaparim kotu biri degilim ki suistimal edeyim
terapi gorup pisikolojim duzelse bile bu adamin yaninda yine bozulcak cocugumdan bekletim diger cocuklar gibi uslu olmasi cok bisey beklemiyorum her anne cocugundan sikayet eder ve her anne cocugunun uslu olmasini ister madur olan benim ama ben suclu cikicam nerdeyse
Yahu terapi görsem nasılsa gene bozulcak ,o zaman uğraşmayım nasıl bi mantıktır?! Sizi suçlamıyoruz .Ama hayatınızın iplerini elinize almak istemiosunuz.Tek istediğiniz en kötü durumda benim die kendinize acımak..terapi gorup pisikolojim duzelse bile bu adamin yaninda yine bozulcak cocugumdan bekletim diger cocuklar gibi uslu olmasi cok bisey beklemiyorum her anne cocugundan sikayet eder ve her anne cocugunun uslu olmasini ister madur olan benim ama ben suclu cikicam nerdeyse