benim derdim herkesten cok?

Allah kolaylık versin. Lütfen alınmayın bu durumda niye çocuk yaptınız , çocuğa yazık hatta niye evlendiniz. Bende bahtsız biriyim onun için kimseyi hayatıma almadım, yani karşı tarafa da yazık niye bahtsızlığımıza ortak edelim.
ben isteyerek yapmadim cocugu karsi tarafin bu kiza yazik diyip kotuluk yapmamasi lazimdi

ben isteyerek yapmadim cocugu karsi tarafin bu kiza yazik diyip kotuluk yapmamasi lazimdi
Bak tatlım. Söylediklerin teoride doğru şeyler ama pratikte maalesef öyle değil. Dünya üzerinde kimin kime gücü yeterse. Kimse kimsenin hakkini düşünmüyor. Bir de hak verilmez alınır maalesef. Ben birilerinin bana hak vermesini bekseydim çoktan ölmüştüm. Hakkımı kimsede birakmamayi öğrendim.

Ayrıca çocuğu isteyerek veya istemeyerek yaptın. Ama o sabi dünyaya gelmek istiyor muydu acaba? Hep bana diyeceğine biraz da o çocuğun açısından bak olaya.

Hem şimdiye kadar " falanca bana bunu yaptı filanca bana şunu yaptı " diye düşünmenin sana bir faydası oldu mu? Olduysa bu şekilde düşünüp hayatı kendine zehir etmeye devam et. Çünkü sana bir şeyler yaşattığını düşündüğün kişiler senin bu halinin farkında bile değil. Hatta umrunda bile değil. Sen üzülürken onlar gül gibi yaşayıp gidiyorlar. Şimdi iki seçeneğin var. Ya bunları düşünüp üzülmeye devam edeceksin ya da geçmişe sünger çekip ( tedavini olup neyse artık ) geleceğine bakacaksın.

Şunu da söyleyeyim çocuklar ortamdaki iyi veya kötü enerjiyi hissedip ona göre davranırlar. Anne mutlu değil baba normal değil çocuğun o evin içinde normal olmasını nasıl bekliyorsun? Sen çocuğa normal davranmaya başla ki çocuk da normal hareket etsin.

siz benim hayatim sizinkinden berbat diyebilir misiniz

Destek alacaksanız alın, başlayın bir yerden. Böyle "Hayatım en kötü, en kötüsü bende bakın aman bakın" diye tatmin olduğunuz bir yola giriyorsunuz bence, bunun hazzından bi çıkın, acıya müptela olacağınıza hayatı yakalayın. Kimse "Aferin en çok sen acı ve kederlen kavrulmuşsun vay be" deyip hayatınızı film yapmayacak.

Son düzenleme:
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi 😱😤😡
2 yasinda kizim var. Her iki yasinda cocuk gibi enerjisi taan. Her iki yasinda cocuk gibi asla laf dinlemiyor. Dun apartman icinde ki sokak kapisini acip bakmak istedi. Kapattirmadi. 5 dk 10 dk bekledik yok. Sonunda kapiyi zorla kapatıp kilitledigim icin 20 dk hunharca agladi kendini yerden yere atti bagirdi cagirdi vs. Ama yine yatırırken ope koklaya yatirdim. Iyi ki benim kizimsin dedim. Evlattan yana yuzum gülmedi demedim. Demek aklima gelmedi. Icimden bile gecmedi.
O yuzden evet. Suc sizin...

bendeki hirs azim istek hic kimsede yok diger insanlarda yuzde 50 ise bende yuzde 500 hic cabalamadan her istedigi olan var birde senelerdir cabalamasina ragmen hic bir istedigi olmayan ben varim
Katılmıyorum maalesef.
ya elinize geçenlerle memnun olmuyorsunuz.
yada fazla karamsar,azimsiz birisiniz.
bu söylediklerinize göre hayatınız da herşeyin kötü olmasına inanıyor musunuz?
okumadıysanız,dışardan eğitim için kayıt oldunuz mu? Çalışmıyorsanız durumları zorlayıp çalışmayı denediniz mi?
Paranız az ise,akıllıca kullanmayı yönetmeyi becerebiliyor musunuz?
Çocuklarınız varsa ufaksa eğer,evden bişeyler yapmaya çalışıyor musunuz?
birikim yapıp,toptan herhangi bir iş üzerine stoklayıp internette satmayı düşündünüz mü?
bunun gibi yüzlerce şey sayabilirim.

toprağa fasülye ekerseniz,filizlenir.
sular,bakımını yaparsanız,size fasülye verir.
işte bu kadar net.

Esinizle olan seyleri anlarim Allah yardimciniz olsun ama o kucucuk yavruya bunlari demeye hakkiniz yok uvey anne gibi onu yapiyor simariyor cocuk o ne bekliyordunuz ki su forumda kac kisi var hepimizin dertleri var o zaman hepimiz aglayalim isyan edelim herkes bir sekilde zorlayarak yasiyor hayati birazcik sukretmeyi bilmeniz gerek sizin o begenmediginiz cocuga sahip olmak icin milyonlarca para doken insanlar var su hayatta o cocuk sizin sukur etmeniz yasama tutunma sevinciniz ne kadar sansli oldugunuzu anlamaniz icin bir sebep

Siz annesiniz çocuğunuz zor bir cocuk olabilir ama bu kadar yakinmaniz dogru degil Allahin gücüne gider.Hepimizin değişik dertleri var ama evlatlarimiz için şükretmeliyiz.Bir kere şu olumsuz durumdan çıkın burakin cocugunuz baskalarinin cocuklariyla kiyaslamayi.Ilkokula basladımı cocugunuz ?

Aaa içim bayıldı bu nasıl bir ağlaklık yaa... Zor hayat da zor hayat ! Size şurada hayatımı anlatsam koşarak şükretmeye gidersiniz. Keza birçok üyenin de zor hayatlar yaşayıp bir şekilde ayağa kalktığından eminim. Çevremde de çok büyük imtihanlar geçiren insanlar var ama kimse ağlamıyor.

Sizin gibi negatif bir annem olsa ben de ortalığı yıkardım açıkçası. Siz o çocuk hissetmiyor mu sanıyorsunuz bu halinizi ? Bir toparlanin kendinize gelin bu nedir ya ?!

Tamam cok iyi insansınız (insanın bunu kendi hakkında söylemesi de ne bileyim), tamam yardımseversiniz anladık ama bu şekilde sürekli ağlayarak nereye varacaksınız acaba ? Çok özür dilerim, size zerre acıyamadım da o çocuğa baya bir ciğerim yandı.

Bir de eli ayağı düzgün ama gözünde sorun var demissiniz çocuk için. Yanlış anlamadıysam çocukta bir göz rahatsızlığı da var. Bende de var. Bu sizin kendinize acıyacağınız bir sorun değil, çocuk çekecek bunun ceremesini, ben çektim mesela bizzat. Hala zaman zaman çekiyorum. Siz çocuğa üzülmüyorsunuz ki, ben ben ben... Kendinize acıyorsunuz ancak. Gidin tedavi mi oluyorsunuz ne yapıyorsanız yapın, çocuğa yazık etmeyin. Siz istemeden oldu diye bunun cezasını çocuk çekmesin. Toplayın kendinizi.

Diğer üyelerden üslubum için özür diliyorum ama gerçekten kendime hakim olamadım, bu nasıl bir karakter ya...

dun esimi siddet yuzunden sikayet ettim darp raporu aldim ama hic bir yerimde sislik morluk yok sadece fiziksel degil sozlu siddet cinsel siddette var sirf siddette degil aslinda yapmadigi pislik yok 1 hafta sonra uzaklastirma karari cikacakmis ama bu yetmez o uzaklastirma kararini dinlemez beni oldurecek hapis cezasi almayacak mi?

dun esimi siddet yuzunden sikayet ettim darp raporu aldim ama hic bir yerimde sislik morluk yok sadece fiziksel degil sozlu siddet cinsel siddette var sirf siddette degil aslinda yapmadigi pislik yok 1 hafta sonra uzaklastirma karari cikacakmis ama bu yetmez o uzaklastirma kararini dinlemez beni oldurecek hapis cezasi almayacak mi?
Uzaklastirma kararini dinlemeyecegini dusunuyorsan kadin siginma evine gitsene. Size bir zarar vermesin

tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi 😱😤😡
Çocuğun huysuz olması normal çünkü huzursuz bir aile ortamınız var anlaşılan. Bunu düzeltmek elinizde ama ne kadar istediğinize bağlı.

daha 1 yasindayken basladim kaybetmeye annem terk edip gitmis beni 26 sene oldu onu hic gormedim simdi yapayalnizim 7 yasinda bir kizim var asiri yaramaz ama oyle boyle degil tirnagini kestirmez sacini taratmaz yani burdanda yuzum gulmedi arkadaslarimin hepsi vefasiz cikti kocamdan dayak yedim sadece oda degil hergun yalan hergun sebepsiz yere kavga kufur beddua daha neler neler 10 senemi mahvetti akraba desen akrepten beter bir kaci ayyas bir kaci akil hastahanesinde yatiyor bir kac ay sokakta yattim ne alirsam hemen bozulur kirilir yirtilir dokulur 7 tane hastaligim var bugune kadar kimseye kotulugum dokunmadi hergun dua ederim sadaka veririm yemek para kiyafet yardimi yaparim ustelik cok fakir olmama ragmen icki sigara uyusturucu icmem kufur bile cikmaz agizimdan ben artik cok yoruldum hirpalandim harap oldum biktim bu sanssizliktan lutfen bi fikir verin ne yaparsam sanssizliktan kurtulurum?
Kac cocuk var calısıyor musunuz calısmıyor sanı ıs hayatına girin kafanız dagılsın paranızı kazanın sonrası Allah buyuk. Bende kimsesizim kızım var bir tane kpss hazırlanıyorum okulun pesını hıc bırakmadım sizde bırakmayın tahsilini ve bıkmıyorum ama tamamlayın

Kac cocuk var calısıyor musunuz calısmıyor sanı ıs hayatına girin kafanız dagılsın paranızı kazanın sonrası Allah buyuk. Bende kimsesizim kızım var bir tane kpss hazırlanıyorum okulun pesını hıc bırakmadım sizde bırakmayın tahsilini ve bıkmıyorum ama tamamlayın
1 kizim var calismiyorum virus bittikten sonra caliscam ama cocugumun babasi rahat birakmayacak kizim okula gidiyor okul acilinca onu okuldan alip bana goztermez diye korkuyorum

Back
X