benim derdim herkesten cok?

cocugu emanet edecek hic kimsem yok 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

o zaman alo 183 ü arayip yardim isteyin bence. mutlaka bi yol gösterir yardımcı olurlar. yönlendirme yaparlar. hem diğer durumları da konuşur netlestirirsiniz kafanizda bazı şeyleri. çaresiz değilsiniz önce buna inanın.

Sİz hazır da bekliyorsunuz ya yargılamak için? Konu sahibi zaten kötü durumda hala üstüne gitme peşindesiniz
Üstüne gitmedim soru sordum, konu sahibi de gayet nazik bir şekilde açıkladı. Sizin sıkıntınız ne?

Sevgili konu sahibi şanssızım deme. Çocuğu da mutlaka doktora götür. Şu salgın süreci de geçince iyi kötü bir iş bul, boşan.

7 yasinda ki kizi tirnak kestirmiyor diye evlattan yana yuzum gulmedi diyen biri bence basina gelen herseyi hak ediyordur.
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi 😱😤😡

Sİz hazır da bekliyorsunuz ya yargılamak için? Konu sahibi zaten kötü durumda hala üstüne gitme peşindesiniz
ben alistim artik burda bos yere kac kere hesabimi kapattilar tek kotu laf etmedigim halde bi soz okumustum elalem kendi hatasiniz cuvala basar senin hatani alir duvara asar

tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ayrica sokakta baskalarinin cocuklarini goruyorum sus pus benim cocugum uslu degil diye sikayet edince benmi suclu oldum simdi 😱😤😡
Abla bu dert mi Allah aşkına?
Diğerlerine birşey demiyorum ama bu gerçekten ne yani?
Uslu değil diyorsunuz
Bu mu derdiniz yani?
Allah sağlık sıhhat versin ne diyim.
Sürekli en ağır benim derdim en ağır derdim diyorsunuz, herkesin derdi kendine göre ağırdır. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.

Hiç şükredecek bir şey yok mu hayatinda? Surekli isyan modunda misin? Ben iyiyim hayatim mukemmel olmali beklentisinde olma. Herkesin hayati imtihanlarla dolu.
Once kendine bir is bak, calisirsan daha ozguvenli olursun
hatystimi anlattim iste mukemmel olsun demiyorum ama iyi gecen bir gunum yok hayatinda en mutlu oldugun gune geri donme hakki veriyoruz deseler donmek istedigim gun yok

Abla bu dert mi Allah aşkına?
Diğerlerine birşey demiyorum ama bu gerçekten ne yani?
Uslu değil diyorsunuz
Bu mu derdiniz yani?
Allah sağlık sıhhat versin ne diyim.
Sürekli en ağır benim derdim en ağır derdim diyorsunuz, herkesin derdi kendine göre ağırdır. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.
tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degil

tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degil
Siz öyle sanmaya devam edin. Herkesin yükü kendine ağır gelir. Ne diyeyim umarım derman bulursunuz iyi akşamlar.

Demek ki evrene olumsuz mesaj yolluyorsun kendine acıma olayını bırak, artık söylemen gereken '' her şeyin iyisini hak ediyorum

Bütün olumsuz düşüncelerinden sıyrıl

canim hepimizin cocugunun sorunlu zamanlari var. cocukla ilgili biraz daha detay verir misin? yani sokakta gordugun uslu cocuklarin da yaramaz zamanlari oluyor. herhangi bir doktor bugune kadar cocugun yaramazligi ile ilgili bir sey soyledi mi?

Demek ki evrene olumsuz mesaj yolluyorsun kendine acıma olayını bırak, artık söylemen gereken '' her şeyin iyisini hak ediyorum

Bütün olumsuz düşüncelerinden sıyrıl
benim degil baskalarinin bana acimasi lazim ki basima kotu seyler gelmesin mesela annem bana acimaliydi

canim hepimizin cocugunun sorunlu zamanlari var. cocukla ilgili biraz daha detay verir misin? yani sokakta gordugun uslu cocuklarin da yaramaz zamanlari oluyor. herhangi bir doktor bugune kadar cocugun yaramazligi ile ilgili bir sey soyledi mi?
hepinizim cocugunun sorunlu oldugu zamanlar var benim cocugumun sorunsuz oldugu zaman yok

siz benim hayatim sizinkinden berbat diyebilir misiniz
Hayır diyemem
Demem
Ama bende çok zorluk çektim
Hariçten gazel okumuyorum yani
Sizden daha berbat hayatlarda gördüm
Çok derdiniz olabilir, çok mutsuz olabilirsiniz
Ama pozitifte bakmıyorsunuz
Ne diyebilirim ki
Bende küçükken neleri neleri kırmadım
Babamın laptopunu çıktığım masanın üstünden çat diye yere fırlattım
Kızımda bu hareketi yapsa "vah vah kızımdan da yüzüm gülmedi" demem.
Allahın gücüne gider yahu

hepinizim cocugunun sorunlu oldugu zamanlar var benim cocugumun sorunsuz oldugu zaman yok
Kızınızın tam olarak neyi var bir anlatır misiniz ben çok merak ettim terminatör olmalı ki burda ben de dahil kaç üye var evladi çok çok zor olan nedir sıkıntısı önce onu lütfen net bir şekilde yazın

Back
X