Benim derdim hiç bitmiyor..

jelibonbon

kötüyüm ben kötüyümm:(
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
172
2
96
İstanbul
arkadaşlar bi foruma k.validemle ilgili bişeyler yazmıştım.eşimle ilgilide bişeyler vardı.
eşim onu okumuş.tabi çok kırıldı,kızdı.
bir anlık sinirle yazdım.gelip geçici düşüncelrdi.
ama olan oldu artık.ne desem inanmayacak.
sinirle yazılan iki cümle değiştirirmi herşeyi acaba bilmiyorum.
düşünemiyorum aslında dondum kaldım.
hiç birşey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor.senağlama

eğer çok ağır şeyler yazdıysan çok kızmıştır ve kolay kolay düzelmeyecktir.sen her ne kadar kızgınlıkla yazdım desende.ne dedi sana tam olarak eşin

eşim eskisi gibi davranıyor ama benim aklımdan hiç çıkmıyor.
onun aklındanda çıkmıyordur muhakkak ama belli etmiyor.
böyle oluncada ben daha fazla batıyorum yerin dibinesenağlama

daha önceden de anlaşamadığınızı annesini sevmediğinizi biliyosa belki anlamıştır sinirle yazdığınızı.yoksa söz konusu anneleri olunca erkekler öle kolay kolay kibarlık olsun die ya da susarak tepki vermemezlik yapmazlar.isterseniz ne kadar sinirle yazdım deyin durun.

olan olmus zaten...
artik yapacak bisey yok
belki bu yazdiginida okursa durumu birazcik kurtarmis olursun...

bi de şu açıdan bak, eşin senin düşüncelerini öğrenmiş oldu,nelerden dolayı üzüldüğünü,nelerden dolayı kızdığını öğrendi,belki de içten içe hak verdi sana kızgınlığı geçince,farkına vardı,ondan dolayı susuyor ne dersinyerimseniben

Ne kadar sinirli olsakda hırsımızı çıkartırken kullandığımız kelimelere dikkat edilmesi gerekiyor. Ne söylediğinizi bilmiyorum ama, işte laf ağızdan çıkınca telafisi olmuyor.

Bence güzel tarafından bak. Buraya yazmasaydın. ve eşin görmeseydi.Sen belki asla ona bu düşüncelerini aktaramıcaktın.

olan olmus üzme kendini.

madem eşin senın buraya gırıp bıseyler yazdıgını bılıyor neden fevrı yazılar yazıyorsunkı..eşin kırılmakta haklı..sen olsan kırılmazmısın..kızmazmısın...sonunu kendı ellerınle hazırlıyosun..sınırle yazılan ıkı cumle degıstırımı herseyı bılmıyorum demıssın..
laf ınsanın agzından cıkmadan laf ınsanın kolesıdır..çıktıktan sonra ınsan o lafın kolesi olur...

eşiniz sizin nickinizi biliyorsa neden öyle şeyler yazdınız? eğer çok ağır laflar değilse unutmuştur. bence oturup eşinizle konuşun.

hayatım bana hala kırgınmısın vs gibi. en doğru cevabı eşiniz verecektir.

Olmuşla ölmüşe çare yok gönlünü almak için yapabileceklerine bak derim konuları ve neler yazdığını bilmiyorum ama yazdıkların sadece kavga sonrası yazdıklarınsa sana bir arkadaş tavsiyesi eşlerle edilen kavgalar sonrasında ne kadar çok anlatırsak çevremize bizi o kadar sıkar ve üzer sen ne dersen de insanların söyledikleri aklını bulandırır ve yine seni üzer her evlilikte sorunlar var..
Kayınvaliden ile ilgili söylediklerin içinse söylenecek bir şey yok ben eğer annemi yada babamı eşimin bir forumda veya arkadaşları ile çekiştirdiğini duysaydım çok üzülürdüm ve telafiside olmazdı bunun sana bu konuda moral veremeyeceğim...
Herşey bir deneyim hayatta artık uzun zaman sana güvenemeyecek ama sende bir daha evlilikle ilgili sorunların dört duvar arasında halledilebilecek şeyler olduğu müddetçe dışarı çıkmaması gerektiğini anlamışsın.

Eşine duygularını bir mektuba yazıp ver üzerine gitme ve duygularını ona anlat nedenlerini sırala eften püften olsalarda yaz yazı sakin ve yanlız okununca daha iyi anlaşılır sözlerden daha kalıcı olduğuna inanıyorum beyinde.
Zaman en iyi ilaç.
Sevgiler..

Son düzenleme:
asla yüzyüze bakamayacağınız şeyler söylemeyin çünkü bir hayatı birlikte geçirmeye söz verdiniz ama bitirmeye karar vermişseniz o başka tabi

eşine hoş bi sofra hazırla bu akşama romantik bir ortam yani
sonra da ne kadar üzgün ve pişman olduğunu bunların anlık sinirle olduğunu anlatıp özür dile
yarın da anneler günü hoş bir hediyeyle kayınvalidene gidin birlikte güzel bir pazar geçirin ikisinin de gönlünü almış ol böylece ve olayı kapat tekrar tekrar hatırlayıp konu etmenin kimseye faydası olmayacaktır

Burası anlık kızgınlıkların değil,gerçek dertlerin yeri ya.Eşin de bu olayı bu derecede yazma boyutuna kadar taşıdığını görünce :1shok: olmuştur.Hele bir de buraya yazarken ona bundan bahsetmemişsen...
Ama olaya bir de şu yönden bakıyorum,eşinin ne işi var kk'da :jeyyar: Yani ha maillerime bakmışiha cep telefonuma izinsiz dalmış.Burası benim alanım,bakarsa da göreceklerinden sorumlu olan kendi zatıdır
Savunma yaparken ara sıra atağa geçersen ne işin vardı kadın platformunda diye kafasına kafasına geçir,belki zeytinyağı olur,üste bile çıkarsın:1hug:

ne yazdığınız önemli tabi.
ama keşke yazmasaydınız.kırılmakta haklı.kızmakta haklı..
bende olsam kırılırım.
sizde olsa kırılırsınız.
eşiniz aynı şeyi yapsa "ne yani hemen forumlara yazmasmı gerekir" derdiniz.
o yüzden hatanızı kabul edin ve açıkça konuşun eşinizle derim ben.
bir anlık sinirle,içinizi boşaltmak için,sizi kimsenin tanımadığı sanal ortamda böyle bi yazı yazdığınızı söyleyin.onların gerçeği yansıtmadığını anlatın.
hiç bir şey söylemeden olayın kapanmasını beklemeyin.
eşiniz "ben o kadar aptalmıyım,hem yapmış hem bir açıklama bile yapmıyor" diye düşünüp daha çok kırılabilir.
açıkça konuşun bence.

Ayrıca eklemek istiyorum; bu konuyu okuyabildiği gibi diğer konuyuda rahatlıkla okuyabilir eşi

Başka bir kullanıcı adıyla yazılmamış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…