benim derdim hiç bitmiyor..

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
benim eski konularımada denk gelen arkadaşlarım belki diyecekler bu kızında hiç derdi bitmiyormu ?

ewet bitmiyor be kardeşlerim...

nişanlıyım... ewimizi aldık.. ewe 3 tane şey istemiştim

birincisi alçıları kırdırıp gizli ışık yaptırmak ; olmuyormus cunku alcıları kırdıkları zaman parkeler zedelenirmiş

ikincisi asma tavan yaptıralım dedik nişanlımla; olmuyormus cunku tawan basıkmış

üçüncüsü koyu grıye boyatmaktı ; onuda boyattık sagolsun cok bilgili boyacımız ewin her tarafında fırça izi bırakmış öbek öbek..bidaha boyanacak yanı boyacı yuzunden

nişanlım delirdi acık renge boyatmamız lazımmıs ewi. nişanlımın memleketine gidip baska bir renk secmem lazım. ewimiz orda cunku ama gelin görün ki annem hayır gıdemezsın diyor. dugunume 5 ay kalmıs ew istediğimiz gibi olmamıs bide beni göndermiyor. ew boyandı nasıl oldu bilmiyorum bile. neden göndermedigıni neden hayır dedıgini söylemiyor annem. sadece hayır gıdemezsın kayınwalıden secsın bır renk boyatsın diyor. ya o ewde kayınwalidem mi yaşıyacak. benım ewim o neden ben secmeye gidemiyorum. ya annem o kadar inatcı kı anlatamıyorum artık cok yoruldum ben yaa... yıgılıp kalıcam bırgun bırsey olcak dıye cok korkuyorum. annem niye boyle yapıyor sızce soruyorum cevap wermiyor. hayır gıdemezsın diyor. nişanlımda onlar oyle dedıkce deliriyor. bu ewde tek ben mı kalıcam ewlenınce sende kalacaksın ewın yapılırken basında durman gerekmıyormu dıyor bana catıyor. annem nişanlımla aramı bozuyor artık....

katalogdan seciceksiniz rengi nede olsa gitmenize gerek yok nisanlınız katologu gondersin size ordan bakın

ewin hiçbir işine gidemiyorum sadece boya degılkı annem göndermiyor niye ya niyeee:S

böyle şeyleri dert etmeyin. ben evi bi kere gördüm bi renk söyledim yapın geçin dedim. başında bile durmadım.
annen laf söz olur diye yollamıyordur.
çıkarken çok rahattık ama adı söz olunca işler değişmişti bizde.
ne o gelebiliyodu ne ben gidebiliyordum.
ben bi şehir de o bi şehirdeydi.
sorun yapma bu tarz şeyleri, sonra değiştirirsin.
nişanlınada ben senin zevkine güveniyorum, senle olduktan sonra benim için sorun değil de geç.
ne bileyim ben hiç takıntı yapmamıştım.
eşyaları yolladım, yerleştiriverin dedim.
beyenmediğim yer olursa ben zevkime göre düzeltirim sonra demiştim.
ne kadar üstüne düşersen o kadar zorlaşır işler, oluruna bırak :)

annene davranışın nasıl acaba senin:26:annenle aranızda bir sorun var ve herşey ondan kaynaklanıyor gibi

Bunun sebebini sen daha i3i bilirsin

belki uygun düşmeyeceğini faln düşünmüştür..

Madem yollamıyor netten fotoğraflar yardımı ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz

ama cidden can sıkıcı...

ben annecim diye konuya baslıyorum duzgunce anlatıyorum gıtmem lazım dıyorum. senlik birşey yok gidemezsin kaynanan secsin bi renk boyatsın diyo... ayy gelıyorlar bana yaa herkes kaynanasından yakınıyor ben annemde cekıyorum hep üzüyor beni yaa hep aglatıyor

annenle ne gibi sorunun var

Allah başka dert vermesin, bunların hepsi çözülür :S

Renk konusunu dert etmene gerek yok ki. Git bi nalbura, nişanlın da gitsin o sırada. aç nişanlına telefon öyle renk seçin ne olacak ki. Hem boya yapılırken evde ne iş yapacaksın sanki... Annene hak verdim ben, hem gitmene hem kendini üzmene hiç gerek yok.

ewin hiçbir işine gidemiyorum sadece boya degılkı annem göndermiyor niye ya niyeee:S

Ne demek göndermiyor ya ? Evlenecek yaşa gelmişsin, kocaman olmuşsun, çek kapıyı git. Yaptığı inat değil resmen ayıp!
Ev senin evin, al başını git. Karıştırtma kendine. Küserse de küssün. Madem o sana saygısızlık yapıyor ve nedeni de yok, sen de onu dinlemek zorunda değilsin.​

Bence annnenizi kırmayın böyle şeyleride çok dert etmeyın baska bır arkadas daha yazmıs hangı marka boya yapılacaksa bır nalbura gıdıp katalogunu gorup ordan karar verın ve nışanlınıza soyleyın halletsın bence boyle basıt seyler için annenizi kırmaya degmez ve hatta nalbura katalog bakmaya annenizle gidin ve fıkrını alın daha guzel olur ben beyaz eşyalarımızı annemle ınternetten arastırdım ve nısanlım ıkı secenekten bır tanesını sectı hıcte sorun etmedım oda etmedi bızde ayrı sehırlerdeyız cunku bence sorun yok sız dugun stresınden ıyıce gerılmıssınız.

sizin dediğiniz gibi yaparsa arkadas bıdaha annesını gormemesı lazım orta yolu bulmak varken bu kırıp dokme neden?

arkadaşım bu kadar ufak bi mesele için yorma kafanı.
5 ay sonra ayrılıcaksın annenin yanından üstelik farklı şehire gidiceksin.Yanımda olsa da ağlatsa diceksin.
Varsın rengi kaynanan beğensin.Sen ailenle son zamanlarını iyi geçir.
baba evinden çıktıktan sonra istesende hiçbişey eskisi gibi olmuyor!!!

aman bosver evlenince istegini yaparsin..cozulemeyecek durum degil.Allah baska dert vermesin..huzurunu bozmaya degmez.

Nasıl bir fikir verme anlamadım. İnsan evlenecek yaşa gelsede 60 yaşına gelsede o onun annesi. Çek kapıyı git demekle olmuyor. Yarın birgün bişey olsa yanında olacak kişi ailesi. Hiç bir zaman bu tür şeyler için anneye babaya arkanı dön git denilmez. Yaptığı da ayıp değil. Vardır aklında bir bildiği.
Annesi olduğu içinde karışır. Anne baba hiç bir zaman çocuğunun kötülüğünü istemez. Ayrıca saygısızlıkta yapmıyor. Hiç bir zaman agresif hareketlerle birşeyler düzelmez. Oturulur konuşulur.
Konu sahibi arkadaşım sakın bu tür akıllarla hareket etme. Diğer arkadaşların dediği gibi git nalbura rengini beğen nişanlınada güzel bir dille anlat. İki tarafıda idare etmek kalmış sana. 5 ayın kalmış. Bu kadar kısa bir süre içinde ailenle ters düşme. Yarın Allah korusun bişey olsa tek sığınacak limanın ailen. Şimdi anlamazsın ama evlenince herşey farklılaşıyor. Bu tür şeyler için kimseyi kırmaya değmez. Eğer çok gitmek istiyorsan annene beraber gidelim de.

evlenince annenin kalbini kırdığına öyle pişman olursun ki.sana tavsiyem ona danış kalbini kırma.

kızlar oyle kapıyı cekıp cıkamam ama annem herseyı bana yapıyor. babam gıtsın kız nıye engellıyorsun kendı ewı ıstedıgı gıbı dosesın ıcıne sınsın basında olsun dıyor. hayır gıtmıycek sakın gıt kızım deme dıyor. anlamıyorum kı nıye boyle dedıgını. anneme dıyorum kı anne bak sen benı yollamıyorsun nısanlım kızıyor hersey bana kaldı dıyor cocugada yazık dıyorum. ewlendıkten sonra o benı gondermezse senın yaptıgın gıbı hosuna gıdermı dıyorum. öyle birsey yapamaz. yaptıgı an alırım elınden senı dıyor.. cewaplara bı bakın allah askına yaa

evlnincede ararsın anneni ah annem olsaydı da yine bana karışsaydı dersin bi bildiği var demekki annenin

ne güzel sölmişsin ağzına sağlık valla verdiği akıla bak küserse küssün töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…