ewin hiçbir işine gidemiyorum sadece boya degılkı annem göndermiyor niye ya niyeee:S
Ne demek göndermiyor ya ? Evlenecek yaşa gelmişsin, kocaman olmuşsun, çek kapıyı git. Yaptığı inat değil resmen ayıp!
Ev senin evin, al başını git. Karıştırtma kendine. Küserse de küssün. Madem o sana saygısızlık yapıyor ve nedeni de yok, sen de onu dinlemek zorunda değilsin.
Ne demek göndermiyor ya ? Evlenecek yaşa gelmişsin, kocaman olmuşsun, çek kapıyı git. Yaptığı inat değil resmen ayıp!
Ev senin evin, al başını git. Karıştırtma kendine. Küserse de küssün. Madem o sana saygısızlık yapıyor ve nedeni de yok, sen de onu dinlemek zorunda değilsin.
ben annecim diye konuya baslıyorum duzgunce anlatıyorum gıtmem lazım dıyorum. senlik birşey yok gidemezsin kaynanan secsin bi renk boyatsın diyo... ayy gelıyorlar bana yaa herkes kaynanasından yakınıyor ben annemde cekıyorumhep üzüyor beni yaa hep aglatıyor
Nasıl bir fikir verme anlamadım. İnsan evlenecek yaşa gelsede 60 yaşına gelsede o onun annesi. Çek kapıyı git demekle olmuyor. Yarın birgün bişey olsa yanında olacak kişi ailesi. Hiç bir zaman bu tür şeyler için anneye babaya arkanı dön git denilmez. Yaptığı da ayıp değil. Vardır aklında bir bildiği.
Annesi olduğu içinde karışır. Anne baba hiç bir zaman çocuğunun kötülüğünü istemez. Ayrıca saygısızlıkta yapmıyor. Hiç bir zaman agresif hareketlerle birşeyler düzelmez. Oturulur konuşulur.
Konu sahibi arkadaşım sakın bu tür akıllarla hareket etme. Diğer arkadaşların dediği gibi git nalbura rengini beğen nişanlınada güzel bir dille anlat. İki tarafıda idare etmek kalmış sana. 5 ayın kalmış. Bu kadar kısa bir süre içinde ailenle ters düşme. Yarın Allah korusun bişey olsa tek sığınacak limanın ailen. Şimdi anlamazsın ama evlenince herşey farklılaşıyor. Bu tür şeyler için kimseyi kırmaya değmez. Eğer çok gitmek istiyorsan annene beraber gidelim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?