ne güzel sölmişsin ağzına sağlık valla verdiği akıla bak küserse küssün töbee
Ne demek göndermiyor ya ? Evlenecek yaşa gelmişsin, kocaman olmuşsun, çek kapıyı git. Yaptığı inat değil resmen ayıp!
Ev senin evin, al başını git. Karıştırtma kendine. Küserse de küssün. Madem o sana saygısızlık yapıyor ve nedeni de yok, sen de onu dinlemek zorunda değilsin.
ya bence arkadasa kızmamak lazım. tamam yanlıs dedıgı ama onun aile yapısını kımse bilemez.. ne anneler war dunyada anne demeye bın sahıt ıster. onun deger yargıları farklı bence.
kimse kimsenin aile yapısını bilemez. burası açık bir alan herkes dilediğini söyler ama burada herkes birbirinden akıl almaya çalışıyor. bir konuda yardımlarını bekleyor herkes birbirinden ve kimsede bence bu şekilde yıkıcı şeyler söylememeli heleki ailesi ile ilgili. Yıkıcı olmamak yapıcı olmak gerekir. Sırf buraya yazmak için yazılmamalı. seni tanımıyor kimse gerçek hayatında ama kimsede senin ne ailen ile ne nişanlınla aranın bozulmaması için herkes bir yardımda bulunurken bu tür küs, çek kapıyı git gibi akıllarda çok yanlış.
evet haklısın.. dediğin gibi anneme nasıl dawranacagımı bılemıyorum artıkfıkır almak ıstedim sizden. ama ben zaten oyle kapıyı cekıp cıkabılecek bır karaktere sahıp degılım. hanı annem gunlerce benı dowse yıne yapamam.
Nasıl bir fikir verme anlamadım. İnsan evlenecek yaşa gelsede 60 yaşına gelsede o onun annesi. Çek kapıyı git demekle olmuyor. Yarın birgün bişey olsa yanında olacak kişi ailesi. Hiç bir zaman bu tür şeyler için anneye babaya arkanı dön git denilmez. Yaptığı da ayıp değil. Vardır aklında bir bildiği.
Annesi olduğu içinde karışır. Anne baba hiç bir zaman çocuğunun kötülüğünü istemez. Ayrıca saygısızlıkta yapmıyor. Hiç bir zaman agresif hareketlerle birşeyler düzelmez. Oturulur konuşulur.
Konu sahibi arkadaşım sakın bu tür akıllarla hareket etme. Diğer arkadaşların dediği gibi git nalbura rengini beğen nişanlınada güzel bir dille anlat. İki tarafıda idare etmek kalmış sana. 5 ayın kalmış. Bu kadar kısa bir süre içinde ailenle ters düşme. Yarın Allah korusun bişey olsa tek sığınacak limanın ailen. Şimdi anlamazsın ama evlenince herşey farklılaşıyor. Bu tür şeyler için kimseyi kırmaya değmez. Eğer çok gitmek istiyorsan annene beraber gidelim de.
ne güzel sölmişsin ağzına sağlık valla verdiği akıla bak küserse küssün töbee
kimse kimsenin aile yapısını bilemez. burası açık bir alan herkes dilediğini söyler ama burada herkes birbirinden akıl almaya çalışıyor. bir konuda yardımlarını bekleyor herkes birbirinden ve kimsede bence bu şekilde yıkıcı şeyler söylememeli heleki ailesi ile ilgili. Yıkıcı olmamak yapıcı olmak gerekir. Sırf buraya yazmak için yazılmamalı. seni tanımıyor kimse gerçek hayatında ama kimsede senin ne ailen ile ne nişanlınla aranın bozulmaması için herkes bir yardımda bulunurken bu tür küs, çek kapıyı git gibi akıllarda çok yanlış.
sanırım herkesin annesiyle arası iyi, maşallah Allah bozmasınn
,
ben konu sahibini anlıyorm. benm annemde çok huysuz,isyankar ve deiğim dediktir
biz 4 kızız hiçbirimiz annemle anlaşamayız. annemin kardeşleri bile anlaşamaz onla, babam bile kaçtı elindenn
ben annemin yaptıklarını yazsam dogunal annesine şükreder
o yüzden lütfen arkadaşlar... herkesin hayatı farklı, üzme anneni diyip kızarak geçip gitmeyn. bi evin içine girmeden hiçbir şeyi anlayamazsınız
bende babamın sabrına ve suskunluguna hayranım zaten.. yoksa sımdıye kadar coktan ayrılmıslardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?