• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim hiç mi bitmez :( aklım durdu karar veremiyorum artık :(

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
hanımlar direk konuya giriyorum. işin içinden çıkamadım. bi yol gösterin bana lütfen. biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama benim için çok önemli lütfen bi çıkış yolu gösterin. biraz karışık yazabilirim sinirden anlamadıgınız olursa sorun lütfen.

bundan bi ay öncesinde sevgilimle hiç bi sorun yokken bi sabah uyandım ve bi kızdan msj geldi işte sen şu şahısla (sevgilimle) çıkıyomusun diye işte bi kaç dk konuştuk derdin ne sanane dedim. benim kuzenimle çıkıyor bi hafta oldu falan filan dedi. ben direk sevgilimi aradım bagırdım çağırdım. bana ne yeminler etti geçen sene bi hafta çıktık o kızla sadece. bu zamana kadar da muhabbetim olmadı. dün gece bana msj attı dedi farklı bi numaradan hala unutamadım seni falan filan demiş. bana niye söylemedin dedim. dün gece de beni aramıştı bende müsait olmadığım için açamadım. msjla anlatsam anlamazsın o yüzden aradım açmadın dedi. bu sabah söylicektim o kız bilerek bizi ayırmak için msj atmış dedi. kızın numarasını herşeyi verdi al sor yemin ederim geçen sene 1 hafta çıktık sadece dedi. kız sonra bana faceden msj attı ben o şahsı seviyorum hala. bu kuzenimin facesi. benim facemi engellemişti bende kuzenimden girdim sana yazdım dedi. ama yalan söyledim 1 hafta falan olmadı geçen sene olan bişeydi dedi ve engelledi beni. ben kızı aradım sonra o kadar açmadı telefonlarımı. bu seferde sevgilime kuzeni niye duruyor hala facende diye çıkıştım. unuttum hiç görmedim bile şifremi verim istiyosan falan dedi. herneyse bu konu yüzünden baya çektirdim ama sonra aklımda soru işaretleri kalmasına ragmen affetim.

bi kaç saat önce sevgilimle konuşurken yanlışlıkla bi msj geldi. canan, herkes herşey bi yana ben seni görmeyi çok istiyorum. canan kim bilin bakalım? bana o msj atan eski sevgilisi. aklım yerinden çıktı o msjı görünce. kii sevgilimin yanlış msj atma huyu da vardır yani kuzenine arkadaşına atacagı msjları bana atmışlıgı oldu daha öncesinde. bana yemin ediyor kardeşim attı smsi bitmişti zaten benim telden biriyle yazışıp duruyodu o yanlışlıkla atmış dedi. tüm sevdiklerim ailem ölsünki allah belamı versin ki ben atmadım diye. hattımı değiştirim tel dökümanını indirelim face şifremi herşeyi yap bana inan ben yapmadım diyor. ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum. inanamıyorum. çok seviyorum onu. ama bu şüphe beni yer bitirir. napmalıyım sizce bu saattten sonra. gerçekten bitirim mi yoksa her taraftan kontrol edeyim mi. tel dökümanı indirim mi. napayım nolur bi akıl verin :(

Dünyada son erkek, erkek arkadisin mi kaldi?! Bu cocukla cikmazsan ölecek misin?! Niye bu eziyeti kendinize yaparsiniz anlamam.
Bosu bosuna yemin ediyorlar,oyuncak ettiler yemini de. Tek kelimeyle fikrim,bu erkek arkadasinin söylediklerine inanirsan vallahi de aklin yok billahi de.Gerci inanmiyorsun ama , acaba bir umut ,burdan biri sana belki yazar ,erkek arkadasinin sucu yok diye,sende gecici süre rahatlarsin.

Hic rahatlama bosuna, cünkü iliskini devam ettirdigin sürece ,bunlari slk slk yasayacaksin. Ya da kandir kendini ,aldatsin erkek arkadsin seni,daha dogrusu zaten aldatiyorda devam etsin.

Ayrica gecici süre sana yalvarmasi hosuna gitsede, üzülen taraf sen olacaksin.Kimse durduk yere kuzenimle cikiyor diye mesaj atmaz

kısa ve net erkek arkadaşına güvenme daha çok uzulursun resmen ıkınızı ıdare edıyor açıkçası ben bunu anladım .

Dünyada son erkek, erkek arkadisin mi kaldi?! Bu cocukla cikmazsan ölecek misin?! Niye bu eziyeti kendinize yaparsiniz anlamam.
Bosu bosuna yemin ediyorlar,oyuncak ettiler yemini de. Tek kelimeyle fikrim,bu erkek arkadasinin söylediklerine inanirsan vallahi de aklin yok billahi de.Gerci inanmiyorsun ama , acaba bir umut ,burdan biri sana belki yazar ,erkek arkadasinin sucu yok diye,sende gecici süre rahatlarsin.

Hic rahatlama bosuna, cünkü iliskini devam ettirdigin sürece ,bunlari slk slk yasayacaksin. Ya da kandir kendini ,aldatsin erkek arkadsin seni,daha dogrusu zaten aldatiyorda devam etsin.

Ayrica gecici süre sana yalvarmasi hosuna gitsede, üzülen taraf sen olacaksin.Kimse durduk yere kuzenimle cikiyor diye mesaj atmaz

tabiki hayır. ama ben kolay kolay sevebilen güvenebilen bi insan değilim. o benim 2. sevgilim. kimseyle kolay kolay olamıyorum. bu zamana kadar hep ben yapıcı oldum. herşeyine göz yumdum. ama artık çizmeyi aştı. sadece bu kadar yemin etmesine en azından tel dökümanını kontrol etsem mi diye düşündüm. hani günahını da almak istemiyorum belki böyle bişi yoktur. ama işte inanç meselesi soyut bişi. sevgide herşey demek değil. güven olmadıktan sonra bi önemi yok tabi ne yazık ki :5:

hanımlar direk konuya giriyorum. işin içinden çıkamadım. bi yol gösterin bana lütfen. biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama benim için çok önemli lütfen bi çıkış yolu gösterin. biraz karışık yazabilirim sinirden anlamadıgınız olursa sorun lütfen.

bundan bi ay öncesinde sevgilimle hiç bi sorun yokken bi sabah uyandım ve bi kızdan msj geldi işte sen şu şahısla (sevgilimle) çıkıyomusun diye işte bi kaç dk konuştuk derdin ne sanane dedim. benim kuzenimle çıkıyor bi hafta oldu falan filan dedi. ben direk sevgilimi aradım bagırdım çağırdım. bana ne yeminler etti geçen sene bi hafta çıktık o kızla sadece. bu zamana kadar da muhabbetim olmadı. dün gece bana msj attı dedi farklı bi numaradan hala unutamadım seni falan filan demiş. bana niye söylemedin dedim. dün gece de beni aramıştı bende müsait olmadığım için açamadım. msjla anlatsam anlamazsın o yüzden aradım açmadın dedi. bu sabah söylicektim o kız bilerek bizi ayırmak için msj atmış dedi. kızın numarasını herşeyi verdi al sor yemin ederim geçen sene 1 hafta çıktık sadece dedi. kız sonra bana faceden msj attı ben o şahsı seviyorum hala. bu kuzenimin facesi. benim facemi engellemişti bende kuzenimden girdim sana yazdım dedi. ama yalan söyledim 1 hafta falan olmadı geçen sene olan bişeydi dedi ve engelledi beni. ben kızı aradım sonra o kadar açmadı telefonlarımı. bu seferde sevgilime kuzeni niye duruyor hala facende diye çıkıştım. unuttum hiç görmedim bile şifremi verim istiyosan falan dedi. herneyse bu konu yüzünden baya çektirdim ama sonra aklımda soru işaretleri kalmasına ragmen affetim.

bi kaç saat önce sevgilimle konuşurken yanlışlıkla bi msj geldi. canan, herkes herşey bi yana ben seni görmeyi çok istiyorum. canan kim bilin bakalım? bana o msj atan eski sevgilisi. aklım yerinden çıktı o msjı görünce. kii sevgilimin yanlış msj atma huyu da vardır yani kuzenine arkadaşına atacagı msjları bana atmışlıgı oldu daha öncesinde. bana yemin ediyor kardeşim attı smsi bitmişti zaten benim telden biriyle yazışıp duruyodu o yanlışlıkla atmış dedi. tüm sevdiklerim ailem ölsünki allah belamı versin ki ben atmadım diye. hattımı değiştirim tel dökümanını indirelim face şifremi herşeyi yap bana inan ben yapmadım diyor. ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum. inanamıyorum. çok seviyorum onu. ama bu şüphe beni yer bitirir. napmalıyım sizce bu saattten sonra. gerçekten bitirim mi yoksa her taraftan kontrol edeyim mi. tel dökümanı indirim mi. napayım nolur bi akıl verin :(

son paragrafını okuyana kadar olabilir dedim ama bariz ortada yanlışlıkla atılmış mesaj sana ve emin ol senin şansın bu. Farzet ki kardeşi yazmış kardeşi atacağı numarayı bilmiyor mu sana atıyo el alışkanlığı belli ki sevgilin sana yollamış. Gözünü aç bence artık kontrol etmenin bi faydası yok :44:

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki seni şüphelerden kurtarmak için açık açık mesajın sana gönderilmesini sağladı..
Bazı erkekler böyledir ettikleri yemine de güvenilmez.. Karar senin tabi ki ama her şey ortadayken bu ilişkiye devam edersen üzülen sen olursun :34:

O canan denilen kiz durup durken neden mesaj atsin?? Birde telefonda msjlama olmus... Dikkat et derim.. tesaduf degil bu.

Telefon dokumanini kontrol etmekle bir sey kaybetmezsin ama ben de pek inanamadim kardesinin attigina. Yine de tamamen emin olmak icin bir kontrol et derim.

ah tatlım inanma yeminlere böyle erkeklerin kanında varsa yeminde eder böyle erkeklerden, agzı laf yapandan korkucaksın:19:.
Kız seni uyarmış mesaj atmış hadi o kız yalan söyledi,iftira attı. Peki sevgilinden gelen msj ne ? Daha ne kadar uyuycaksın, yediriceksin görene kadar mı?
Herşey ortada kör olma yeminede inanma bu devirde.Yolu göster, suratına tükürmeyide unutma.:50:

valla bende son paragrfa kadar affedlr ya diyodumda Allahın sevgli kuluymşşsnda göstrrmiş sana bu kadar tesadüf imkansz yani kesnlkle yok kardesm attı yok kuzenm attı her kızın adı cananmıymış pehhh sakın inanma sakınn

çok yalan yeminsiz olmazmış ( aslında çok söz derler, ama sevgılın yalan üzerine yalan söylediği için...)
ne kadar doğru :ssz:
nasılda kafa karısıklığı yüzünden adresler karıstı.
pişkinliğin bu kadarına pes!
bu arada, ben asla ''kardeşim kullandı, arkadaşım aradı, anam baktı, babam geçti'' laflarına inanmıyorum.
asla inanma asla!

şanslıymışsın ki yanlışlıkla sana gelmiş mesaj.

tel dökümanı ne işe yarar ki? kıza yeni mesaj atmış zaten
kız yeni çıkmış ortaya.

Son düzenleme:
Bu konuyu okuyunca arkadaşım geldi aklıma nerdeyse aynı olayı yaşadı hatta 4 5 kere ama her defasında affetti en sonunda kendi gözleriyle gördü gerçekleri ve ayrıldı meğer sevgilisi dalga geçiyomuş öylesine çıkıyomuş vs. Vs. Yani diyeceğim o kadar kişiliksiz insanlar varki bin tane yeminde etse inanma boşver ayrıl sonra çok acı çekersin sevgilisin ne de olsa nişanlı evlide olabilirdin yol yakınken ayrıl canım zor olur senin için belki ama değerrli vaktini onla harcama.

kıskandırmak için mahsus yanlış msj atıldığını duydum ama böylesi biraz abes, hem senin takık olduğunu bile bile o kızmın msj atmaz aklı olan biri, o yüzden yanlış olması gerçektir diye düşünüyorum, o daha kötü tabi ki, kardeşi konusunu bilemem, ama kızın çabası böylesi durum hepsinin aynı anda olması ilginç tabi, bi dönem gözlemle yutmuş gibi yap olmadı, kafandaki sorular netleşir

kardeşimin benim telden aynı numarayla konuşmaları duruyor hala o yanlış attıgı kızla gelince aç onlara bak diyor istersen o numarayı ara konuş diyor yine inanmazsan döküman indirelim diyor nasıl bu kadar emin konuşuyor anlamıyorum anlam veremiyorum :ssz:

kardeşimin benim telden aynı numarayla konuşmaları duruyor hala o yanlış attıgı kızla gelince aç onlara bak diyor istersen o numarayı ara konuş diyor yine inanmazsan döküman indirelim diyor nasıl bu kadar emin konuşuyor anlamıyorum anlam veremiyorum :ssz:

ses kayıtları mı varmış ki bu kadar emin olabiliyor :ssz:
ne bıleceksın sen kardeşi mi kendi mi konustu?

Ben de tüyü ne zaman dikecek diyordum, son paragrafa nasipmiş

ses kayıtları mı varmış ki bu kadar emin olabiliyor :ssz:
ne bıleceksın sen kardeşi mi kendi mi konustu?

işte inanmazsan kızı ara sor diyor. yine açmıcak teli arasam kızı tembihlicek belkide önceden. haklısın bu da inanmak için bi yol değil maalesef :ssz:

Back
X