• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim hiç mi bitmez :( aklım durdu karar veremiyorum artık :(

Hala sevgilim diye bahsetmeniz bile hata sürekli şüphe ve sıfır güvenle yola devam edebilecekseniz siz bilirsiniz.

Şimdi kız seni aramış kafanı karıştırmış ama sen erkek arkadaşına dönünce faceden sana senin beklediğin ve erkek arkadaşının sana söylediği şeyleri söylemiş.

bu da bana şunu düşündürdü belki kız o kadar takıktır ki hem senle hem kendisiyle olmasına ses çıkarmıyordur ve sen kıza ne zaman sorsan inkar edeceğini bildiği için bu kadar rahattır.

Aklıma bu geliyor çünkü çocuk çok rahat bol yemin ama bir yandan rahatlık aklıma bunu getirdi

Amma yazdım ben de
ahh şu erkekler

Şimdi kız seni aramış kafanı karıştırmış ama sen erkek arkadaşına dönünce faceden sana senin beklediğin ve erkek arkadaşının sana söylediği şeyleri söylemiş.

bu da bana şunu düşündürdü belki kız o kadar takıktır ki hem senle hem kendisiyle olmasına ses çıkarmıyordur ve sen kıza ne zaman sorsan inkar edeceğini bildiği için bu kadar rahattır.

Aklıma bu geliyor çünkü çocuk çok rahat bol yemin ama bir yandan rahatlık aklıma bunu getirdi

Amma yazdım ben de
ahh şu erkekler

kesinlikle bende bunu düşündüm. o kızın herşeye sustugunu rahat oldugunu. ne olurlarsa olsunlar şu dakika itibariyle herşeyi noktaladım ve ayrılık msjımı attım. artık kaldıramıyorum. eger kızda böyle bişiye müsade ediyosa hakkaten ikisine de yazıklar olsun.

kesinlikle bende bunu düşündüm. o kızın herşeye sustugunu rahat oldugunu. ne olurlarsa olsunlar şu dakika itibariyle herşeyi noktaladım ve ayrılık msjımı attım. artık kaldıramıyorum. eger kızda böyle bişiye müsade ediyosa hakkaten ikisine de yazıklar olsun.

iki karaktersiz bir hamama işte canım
kız, kız olsaydı sevgılısı olan birini arayıp durmazdı :34:
tele bakmaması için nedenleri var demek.
niye aradıgında açmadı ?

Son düzenleme:

şöyleee okkalı bişey yazsaydınn o pislige

iki karaktersiz bir hamama işte canım
kız, kız olsaydı sevgılısı olan birini arayıp durmazdı :34:
tele bakmaması için nedenleri var demek.
niye aradıgında açmadı ?

işte sorular sorular niye niye niyeee. cevabını bulamadıgım sorular beni yiyip bitirdiiiiiiiiiii. ayrılık msjıma attıgı cevap inanman için canımı bile verebilirim ama ölsem yine inanmıcaksın. ben faceden ilişki durumunu falan da kaldırmam çok seviyorum seni. cevap falan yazmıcam otursun o düşünsün biraz da.

işte sorular sorular niye niye niyeee. cevabını bulamadıgım sorular beni yiyip bitirdiiiiiiiiiii. ayrılık msjıma attıgı cevap inanman için canımı bile verebilirim ama ölsem yine inanmıcaksın. ben faceden ilişki durumunu falan da kaldırmam çok seviyorum seni. cevap falan yazmıcam otursun o düşünsün biraz da.

aynı şey sana olsaydı
acaba o inanır mıydı? aranıyorsun ve ona söylemıyorsun, sonra zincirleme saçmalıklar yaşanıyor :ssz:

haa pardon, şu durumda sorsan elbet inanırdı :ssz:

Son düzenleme:

tabi diğeri ile devam edicekse ilişki durumunu değiştirmesine pek de gerek yok:27:

hanımlar direk konuya giriyorum. işin içinden çıkamadım. bi yol gösterin bana lütfen. biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama benim için çok önemli lütfen bi çıkış yolu gösterin. biraz karışık yazabilirim sinirden anlamadıgınız olursa sorun lütfen.

bundan bi ay öncesinde sevgilimle hiç bi sorun yokken bi sabah uyandım ve bi kızdan msj geldi işte sen şu şahısla (sevgilimle) çıkıyomusun diye işte bi kaç dk konuştuk derdin ne sanane dedim. benim kuzenimle çıkıyor bi hafta oldu falan filan dedi. ben direk sevgilimi aradım bagırdım çağırdım. bana ne yeminler etti geçen sene bi hafta çıktık o kızla sadece. bu zamana kadar da muhabbetim olmadı. dün gece bana msj attı dedi farklı bi numaradan hala unutamadım seni falan filan demiş. bana niye söylemedin dedim. dün gece de beni aramıştı bende müsait olmadığım için açamadım. msjla anlatsam anlamazsın o yüzden aradım açmadın dedi. bu sabah söylicektim o kız bilerek bizi ayırmak için msj atmış dedi. kızın numarasını herşeyi verdi al sor yemin ederim geçen sene 1 hafta çıktık sadece dedi. kız sonra bana faceden msj attı ben o şahsı seviyorum hala. bu kuzenimin facesi. benim facemi engellemişti bende kuzenimden girdim sana yazdım dedi. ama yalan söyledim 1 hafta falan olmadı geçen sene olan bişeydi dedi ve engelledi beni. ben kızı aradım sonra o kadar açmadı telefonlarımı. bu seferde sevgilime kuzeni niye duruyor hala facende diye çıkıştım. unuttum hiç görmedim bile şifremi verim istiyosan falan dedi. herneyse bu konu yüzünden baya çektirdim ama sonra aklımda soru işaretleri kalmasına ragmen affetim.

bi kaç saat önce sevgilimle konuşurken yanlışlıkla bi msj geldi. canan, herkes herşey bi yana ben seni görmeyi çok istiyorum. canan kim bilin bakalım? bana o msj atan eski sevgilisi. aklım yerinden çıktı o msjı görünce. kii sevgilimin yanlış msj atma huyu da vardır yani kuzenine arkadaşına atacagı msjları bana atmışlıgı oldu daha öncesinde. bana yemin ediyor kardeşim attı smsi bitmişti zaten benim telden biriyle yazışıp duruyodu o yanlışlıkla atmış dedi. tüm sevdiklerim ailem ölsünki allah belamı versin ki ben atmadım diye. hattımı değiştirim tel dökümanını indirelim face şifremi herşeyi yap bana inan ben yapmadım diyor. ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum. inanamıyorum. çok seviyorum onu. ama bu şüphe beni yer bitirir. napmalıyım sizce bu saattten sonra. gerçekten bitirim mi yoksa her taraftan kontrol edeyim mi. tel dökümanı indirim mi. napayım nolur bi akıl verin :(

tatlım seni üzmek istemem ama sewgln yalan söylüyor bunu yaşayan ve hala o kişiden ayrılmamış biri olarak söylüyorum maleesef.biz 5 yıldır birlikteyiz ama beni çok aldatmaya çalıştığı oldu ayrıldığımız dönemde bazı kızlarla çıktı ve biz şimdi kawga etsek ayrılsak direk onları arıyor ve yakaladığımı gözüne sokana dek yapmadım öle bişey die herşeyin üzerine yeminler ediyo.belki senin sewgilin öle deildir ama tatlım bu mesele bana çok tanıdık geldi oyuzden yazmak istedim ben kopamadım ama inş senin için hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
Ne gerek varki neyi soruyon anlamadim gun gibi ortada seni aldatiyo. bosver defet gitsin sunu basindan. guven cok onemli bisey.

Çok net sevgilinin seni kandırdığı.. Benim ilk eşim büyük bi askla evlendiğim ilk askimdi.. sonra evliyken birgün mesaj geldi bana bende seni öptüm bi tanem diye.. adam ne yeminler ne yalvarmalar yanlışlık oldu dese de bir mesaja cevaptı ben de demek ve şüphe girmisti içime.. sonrası aldattığı ortaya çıktı internetten tanışmaları vs.. senin mesaj olayın çok net yani.. resmen aldatıliyorsun

Çok net sevgilinin seni kandırdığı.. Benim ilk eşim büyük bi askla evlendiğim ilk askimdi.. sonra evliyken birgün mesaj geldi bana bende seni öptüm bi tanem diye.. adam ne yeminler ne yalvarmalar yanlışlık oldu dese de bir mesaja cevaptı ben de demek ve şüphe girmisti içime.. sonrası aldattığı ortaya çıktı internetten tanışmaları vs.. senin mesaj olayın çok net yani.. resmen aldatıliyorsun

hanımlar direk konuya giriyorum. işin içinden çıkamadım. bi yol gösterin bana lütfen. biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama benim için çok önemli lütfen bi çıkış yolu gösterin. biraz karışık yazabilirim sinirden anlamadıgınız olursa sorun lütfen.

bundan bi ay öncesinde sevgilimle hiç bi sorun yokken bi sabah uyandım ve bi kızdan msj geldi işte sen şu şahısla (sevgilimle) çıkıyomusun diye işte bi kaç dk konuştuk derdin ne sanane dedim. benim kuzenimle çıkıyor bi hafta oldu falan filan dedi. ben direk sevgilimi aradım bagırdım çağırdım. bana ne yeminler etti geçen sene bi hafta çıktık o kızla sadece. bu zamana kadar da muhabbetim olmadı. dün gece bana msj attı dedi farklı bi numaradan hala unutamadım seni falan filan demiş. bana niye söylemedin dedim. dün gece de beni aramıştı bende müsait olmadığım için açamadım. msjla anlatsam anlamazsın o yüzden aradım açmadın dedi. bu sabah söylicektim o kız bilerek bizi ayırmak için msj atmış dedi. kızın numarasını herşeyi verdi al sor yemin ederim geçen sene 1 hafta çıktık sadece dedi. kız sonra bana faceden msj attı ben o şahsı seviyorum hala. bu kuzenimin facesi. benim facemi engellemişti bende kuzenimden girdim sana yazdım dedi. ama yalan söyledim 1 hafta falan olmadı geçen sene olan bişeydi dedi ve engelledi beni. ben kızı aradım sonra o kadar açmadı telefonlarımı. bu seferde sevgilime kuzeni niye duruyor hala facende diye çıkıştım. unuttum hiç görmedim bile şifremi verim istiyosan falan dedi. herneyse bu konu yüzünden baya çektirdim ama sonra aklımda soru işaretleri kalmasına ragmen affetim.

bi kaç saat önce sevgilimle konuşurken yanlışlıkla bi msj geldi. canan, herkes herşey bi yana ben seni görmeyi çok istiyorum. canan kim bilin bakalım? bana o msj atan eski sevgilisi. aklım yerinden çıktı o msjı görünce. kii sevgilimin yanlış msj atma huyu da vardır yani kuzenine arkadaşına atacagı msjları bana atmışlıgı oldu daha öncesinde. bana yemin ediyor kardeşim attı smsi bitmişti zaten benim telden biriyle yazışıp duruyodu o yanlışlıkla atmış dedi. tüm sevdiklerim ailem ölsünki allah belamı versin ki ben atmadım diye. hattımı değiştirim tel dökümanını indirelim face şifremi herşeyi yap bana inan ben yapmadım diyor. ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum. inanamıyorum. çok seviyorum onu. ama bu şüphe beni yer bitirir. napmalıyım sizce bu saattten sonra. gerçekten bitirim mi yoksa her taraftan kontrol edeyim mi. tel dökümanı indirim mi. napayım nolur bi akıl verin :(

Ayni sey gecmiste benim basima da gelmisti. Bu allahin belasi insanlar ara bozmayi cok seviyor. Canim ne kadar suredir berabersiniz? Bu kizin psikopat oldugu belli ustunden 1 sene gecmis hala kuzeniyle haber gonderiyor aranizi bozmaya calisiyor. :20: erkek arkadasin gecen sene ciktigini soylemis o kizda dogru oldugunu itiraf etmis. bu yalani soyleyen her turlu yalani uydurur yeterki araniz bozulsun. ama su bahsettigin mesaj olayi benimde kafami karistirdi malesef o kadar tesaduf olabilecegine bende inanmiyorum :( ya bide cok buyuk yeminler etmis ama gercek ortada yani bence o atmistir o mesaji. keske yapmasaydi ama erkek milleti boyle iste hepsi ayni. bitirirsen cok uzuluceksin bitirmezsen guvenin zedelenmis olacak tam anlamiyla guvenemiceksin mutlu olamicaksin ama zaman butun yaralari sariyor. erkek arkadasin sana bunlari unutturabilecek mi? evet diyorsan devam et ama ben olsam en azindan bir sure ayri kalirdim hem kafami dinler hemde surundururdm ki bidaha yapmasin hatasini anlasin. sen bunlari haketmedin. bence bir sure ara ver yasanilanlari unutup yeni bi sayfa acariz diyorsan ve sevgilin bunlari telafi edebilecekse affet derim. ama hazmedemem diyorsan yol ver gitsin insanlar ne acilara alisiyor. o kaybetti o uzulsun.

ya daha neyi düşünüyorsun çok net aldatıldığın. kız doğru söylemiş sonra sevgilin susturmuş onu. belli ki kız kızmış, sevgilin ise hala onun peşinde ve mesaj atıyor. sen de yeminlerine inanacaksın... çok net aldatıldığın çok net

Son düzenleme:
kendi de bugün fazlasıyla dedi sen bunları haketmedin bunları sana yaşatmaya hakkım yoktu böyle bana şüpheyle bakmamalıydın diye ama inan hiçbişi yapmadım ben falan filan diyor. ben artık yeminine hiçbişeye inanmıyorum. bunu yapabilen karaktere sahip bi adam zaten gayet rahat yeminlerde eder. gözümle görmeden hah tamam şimdi inandım demeden asla kabul etmiyorum mazaretlerini. çok canım yandı çook öyle böyle değil.. ve işin en kötü yanı kendi benden önceki sevgili bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. bunun nasıl bi duygu oldugunu bildigi halde bana yaşattı bunu kahretsin ki.

Hepsi tesadüf mü

Yok devenin bale pabucu artık :6:

Benim erkek arkadaşım da hep arkadaşlarına atacağı mesajı bana atar "şuraya gidelim, buraya gidelim, şunu yapıyorum kanka" en çok da bu el alışkanlığını seviyorum:ssz:

Kardeşi sana sürekli mesaj mı atıyo ki abisinin telinden mesaj atarken yanlışlıkla sana atsın. Kardeşinin "Canan" adındaki arkadaşının numarası abisinde kayıtlı olmadığına göre kardeşi el ile tuşlamak varken niye senin numaranı seçsin de göndersin.

Nerden tutarsan tut elinde kalıyo...

Benim ablamın iki yıllık sevgilisi vardı. Allah'ın her günü ağzında bi'evlilik lafı vardı sonra senin olay gibi ablama Facebook'tan mesaj geldi Alman bi'kızdan. Allah'ım ne yeminler ölümü gör, anam bacım ölsün yok hakkımı yiyosun çok pişman olucaksın:27:
Sonra ne mi oldu adam şimdi Almanya'ya gitti o mesaj atan kızla sevgili, mesaj atan kız adamın bütün ailesinin Facebook'unda ekli.

Asuman canım dün gece bitirdim. hala mesaj atıp duruyor cevap vermiyorum. hergün evlilik muhabbeti yapıyoduk istisnasız hergün. okullarımız bitsin evlenelim nasıl bi hevesle. nasıl bu kadar karaktersiz olabilir ya nasıl. hiç mi utanması olmaz bi insanın. ve görseniz o kadar efendi o kadar agırbaşlı bi insan gibi duruyor ki gözümle görsem inanmam derdim. ama inanılıyomuş işte.

diyorum daha bugün smsi bitmiş olan kardeşin msj atarken numara girmiyormu hadi rahatlık olsun diye telinide kaydetti telefonuna diyelim onun adını seçmiyormu. bana dediği şey ıphoneda oluyor böyle şeyler. msjlara tıklayınca direk son konuştugun açılıyor o da sen oldugun için direk o sayfa açılmış yazmış yollamış hızlıca hiç bakmamış. ben ıphone kullanmıyorum arkadaşa sordum böyle bişe varmı diye. hiç öyle bişe yok. yüzde sıfır nerdeyse o şekilde yanlış msj atması diyor. gittikçe gözümde küçüldü yalanlarıyla...

gece yine msj atmış 4 gibi hiç gözüme uyku girmiyor falandı fistandı diye. eger gitmemi istersen senin için giderim hiç görmezsin beni unutursun yeterki sen mutlu ol hiç kimseyle evlenmicem kimseyle bu hayali kuramam artık ben seni çok seviyorum benle olsan da olmasan da sevecem falan klişe laflar işte yüzsüz buna inanmamı bekliyor bide. gece aglıya aglıya uyuyakaldım ya benim yaşadıklarımın daha beteri yaşar umarım.

ben çok sevdiğim için hala bi umut diyodum ama siz gözümü açtınız hanımlar. belkide salak gibi yine susacaktım sırf sevdiğimden. ama bu kadar insan hepsi bi yandan aldatılıyosun diyosa tecrübeli olan da olmıyanda bu işin içinde iş vardı pollyanacılık oynamıyorum artık. sağolun bana akıl verdiğiniz yorumlarınızı eksik etmediğiniz için.

Back
X