• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim insanlar(!)

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
selam kk üyeleri

Kafama takılan belkı bır cogunuzun kafasına takılıyor ama aksam gergınlıkten uyuyamadım resmen... Malum ortamın bozuk oldugu bır donemdeyız bunu yasantımızda da goruyoruz ancak kk da acılan konularda da bunu iyice gorup ısyan bayragını cekıyorum....

Erkekler sürekli sevgililerini hatta eşlerini! aldatıyor:47:
Bazı bayanlar içinse evli olan erkekleri baştan çıkarmak hobi olmuş...Kadın kadının düşmanı gibi...
Erkekler zaten acımasızlar bayanlar kadar duygusal değil ama bayanlara noluyor erkeklerle yer değiştirmiş gibiler bir erkegı ayarlamak ıcın telefonlarını facebook adreslernı bulup bayanlar mesaj yagmuruna tutuyor şaka gibi!

Aileler mi terbiye veremedi bu tamamen yetiştirilme tarzı mı yoksa bizim çocuklarımızın zamanında daha da mı insanların insanlara saygısı kalmayacak
Kime inanıp güvenicez
Dünyanın en guzel duygusu sevgı saygı sadakat güven duygusunu tadamayacagız mı artık:50:

evet çoğu kadın erkeğin peşinde haklısın bende çok gördüm örneğini bide aşığım vs deyip kılıfına uyduruyorlar adamda bakıyor para var ,kariyer var ,güç var ha ben bu adamla takılayım beni yaşatsın derdindeler evlilik olmasada takılmak bile yetiyor yani iki üç birşey alır üstüme .bir araba alır altıma vs vs .erkeklerde bunu kullanıyor işte .hayat çok zor allah yardımcımız olsun valla .

Evet malesef gıdısat pek parlak degıl..
ama malesef onumuze ne gelırse onu yasıyoruz. kımseyı degıstırmekte pek mumkun olmuyor.
ınsanlar ahlak kavramını astılar artık.. evlı erkekler,aynı anda bırden fazla ınsanla sevgılı olan gencler..vs.
ve bunu normal gıbı gormelerı gercekten ne kadar sevıyesızlesıldıgını gosterıyor.
bunun yetıstırılme tarzından zıyade ınsanların kendıne duydugu saygıyla ılgılı olusunu dusunuyorum.
herkes kendıne neyı laık goruyorsa onu yasıyor bence.
tabıkı bunu bızlerın degıstırmesı pek mumkun degıl. ama guven duygusunun kesınlıkle kaybolmaya yol aldıgını dusunuyorum.

özellikle son zamanlarda tv de yayınlanan dizilerde bunu körüklüyor.

seviyorsan, istiyorsan hiçbirşey seni durduramaz. kadının yada adamın evli olması fark etmez. seni sevmemesi fark etmez. yeter ki sen iste.

hangi dizide sevgi ve saygı var.

eskide arkadaşının kız arkadaşına aşık olan kimse yok muydu?

vardı, bağrına taş basardı, hiçbirşey belli etmezdi. aşka aşıklara saygı gösterirdi.

şimdi öyle değil, hep ben ben ben...

evet doğru soyluyorsunuz erkeklerın bu kadar cok aldatmasının sebebı onların karaktersız olmasının yanı sıra kadınların yogun ilgisi nasılsa talep cok biri olmasa biri olur herkes kurt gıbı beklıyor adamı nasılsa şiştikçe şişen bir ego var malesef..

erkeklerin bu yaptıklarına alıştık mı diyelim bilmiyorum ama bi kadın kendine nasıl yakıştırabilir böyle bişeyi ? aldatmayı, 2. kadın olmayı..
ya erkek arkadaşımla avm ye gittik 2 dakika tuvalete gideyim dedim tuvaletten çıktım kızın biri böyle sarışın bi ton makyaj, bide giymiş topukluları erkek arkadaşımın yanında kesiyo onu inceden inceden.neye uğradığımı şaşırdım kızın yüzüne baktım dik dik anca anladı.pes yaa
insanlar, özellikle kadınlar böyle düşmemeli...

genelde erkekleri suçlarız ama kadınlarda aldı başını gitti.ne bu terbiyesizlik bu ahlaksızlık.kıyafetler teşvik edici bakışlar davetkar.yılbaşı gecesi böyle bir olay yaşadım.siz ne kadar güzel olursanız olun farketmiyor.kadın resmen bakıyor.kendini göstermeye çalışıyor.ayy nefret ediyorum nefret.

Maalesef belirttiğin tipte bayanların sayısı çok artmış.
Vicdan yoksunluğu, empati yoksunluğu eksik olduğu müddetçe, kişiyi ne yetiştirme tarzı ne ne yaşayış şekli frenler.

genelde erkekleri suçlarız ama kadınlarda aldı başını gitti.ne bu terbiyesizlik bu ahlaksızlık.kıyafetler teşvik edici bakışlar davetkar.yılbaşı gecesi böyle bir olay yaşadım.siz ne kadar güzel olursanız olun farketmiyor.kadın resmen bakıyor.kendini göstermeye çalışıyor.ayy nefret ediyorum nefret.

ayy baksalar iyi yiyorlar resmen yaaa.kıyafet hadi neyse bişey diyemeyiz yine de o bakışlar ne oluyor ben çözebilmiş değilim.nasıl engellenir onu da bilmiyorum..yazık yaaa vallahii acıyorum böyle insanlara

yozlaşıyoruz toplum olarak...tv olsun internet olsun amacından sapıyor,kötü birçok şey normal diye aşılanıyor...aile yapıları,yetiştirme tarzları değişiyor..15 yaşındaki kız kardeşlerimiz 25 yaşında gibi,erkekler ne yapsa aslanım koçum,bi sırt sıvazlama..sonuçta ortada işte hergün haberlerde görüyoruz..:50:

Malesef kalmadi saygi sevgi. Eskiden saygi, edep, gorgu deger gorurdu. Arik edepsizlik puan topluyor. Yapmayanda yapmaya basliyor. Cocuklara bile su yorumlari yapiyorlar hayret verici " bu cocuk cok fena buyuyunce iyi yerlere gelir bu"

Eskiden de aldatma ayartma vardı. Diziler yoktu ama bu düşünceler gene vardı.
Sadece bu durumları paylaşacak cesarette insanlar azdı.
Ortam azdı...
Şimdi her türlü yerde her türlü mesele konuşulabiliyor.
Buna istinaden de toplum yozlaştı deniliyor, aksine toplum şeffaflaştı...
Gördüklerimiz de sinirimizi bozuyor. Benim de sinirim bozuluyor bu duruma hepiniz gibi, yanlış anlaşılmasın lütfen...
Allah kimseyi şaşırtmasın.

erkeklerde iğrençleşti karşıındakine cinsel beklentiye giriyrlar hemen .rahat yaşamaya alıştılar çoğu insan evlenmek bile istemiyor 3 sene onla 5 sene bunla ömür geçiriyorlar.

aldatmak tek eşli olamamk erkeklerin yapısında var.
ama ya kadınlar? onlar işi iyice abarttı.
giyinip süslenip erkek avına çıkıyorlar.
eskiden erkekler kızları gözleri ile rahatsız ederdi.
şimdi bayanlar yapıyor bunu.
erkekleri baştan çıkarmak onlar için bir zafer.
ama gerçekten çok zavallılar.
ve eminimki dışarda boya küpüne batan kokoşum diye havalrda gezen kızlar
evlerinde ne yemek yapmayı becerir ne temzilik yapmayı.
ama erkekler bunu anlamayacak kadar saf.
evinde eşi deli divana olurken tatmin edemediği egosuyla
ve bir kaç saniyelik zevk için eşlerinin hayatını mafedebiliyorlar.

malesef arkadaslar kadınlarda azıtmıs durumda erkek arkadasımın facebookuna hergun bir sürü mesaj gelıyormus tanımadıgı kadınlardan başı acıkta var kapalı olanda bizzat gozumle gordum hatun kapalı bir resim koymus duvarında Allah aşkı peygamber aşkı vs paylasmıs lakin arkadasıma tanısabılırmıyız konusabılır mıyız vs yazmıs şoktayım artık yaniii:41::20:

malesef arkadaslar kadınlarda azıtmıs durumda erkek arkadasımın facebookuna hergun bir sürü mesaj gelıyormus tanımadıgı kadınlardan başı acıkta var kapalı olanda bizzat gozumle gordum hatun kapalı bir resim koymus duvarında Allah aşkı peygamber aşkı vs paylasmıs lakin arkadasıma tanısabılırmıyız konusabılır mıyız vs yazmıs şoktayım artık yaniii:41::20:

kız arkadaşı olduğunu bilmiyordur belki canım .

kız arkadaşı olduğunu bilmiyordur belki canım .

canım olabılır ama yınede bı bayanın bu kadar adım atması erkeklerı şişirmesi hoş deil...
ayrıca bırlıkte tanımıyorum sızı yazdık reddettık tekrar ırtıbat kurmaya calısıyo Allah ım yaaa:20: bu sadece ornek bunun gıbı bır suru...
bu arada kızdıgım konu asla kıskanclık deil insanların yüzsüzlüğü

aldatan erkek suçlu doğru ama onunla evli olduğunu bile bile ilkişki yaşayan kadın da benim gözümden en az o erkek kadar suçludur:23:bu zamanda bazı kadınlar genç kızlar ar namus duygusunu bir kenara atmışlar :19:neler görüyorum duyuyorum etrafımda şaşıp kalıyorum:53:Allah kimseyi şaşırtmasın

Bu tur seyleri normallestiren medyada ben cok fazla suc buluyorum. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan diziler izlenme rekorlari kiriyor. Yeni yetmeler bunlara ozeniyor, bunlari normal saniyor. Onun disinda bu tur seyler yapan veya yapma potansiyeli olan insanlarin da vicdanini rahatlatiyor bu tur yayinlar. Herkes yapiyor, moda olmus, ben yapsam ne olur diye dusunuyor bunu yapabilecek insanlar. Magazin haberlerine bakarsin yine ayni, kim kimi aldatmis, kim kimle yakalanmis... Normal, guzel bir Turk aile yapisi sergilenmiyor televizyonlarda. Hep ensest iliskiler, gizli kacamaklar. Milletin beyni yikaniyor, yapacagi olan hayli hayli yapiyor tabii bu durumda. Bunlarin ayip oldugu unutuluyor, normallestiriliyor bu iliskiler.

ayy baksalar iyi yiyorlar resmen yaaa.kıyafet hadi neyse bişey diyemeyiz yine de o bakışlar ne oluyor ben çözebilmiş değilim.nasıl engellenir onu da bilmiyorum..yazık yaaa vallahii acıyorum böyle insanlara

ya haklısın tabiki diyemeyiz herkesin zevki.ama bir bakıyorsun dizdeki etek baldıra çıkmış.göğüs kapalıyken elbise yakası açılmış.kadın kocasıyla dans ederken bile bakıyor.ayıp ötesi artık.lanet şeyler bunlar.aklıma geldikçe sinir olutorum.ütüyü parçalamıştım o gece:) engellenemez ki.kalkıp bişey söylesen hiç olacak iş değil.

Back
X