• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim insanlar(!)

kesinlikle çok haklısın nasıl evlat yetiştiriyorlar anlamıyorum bir çocuğa küçükten ahlak ve şeref kavramını aşılamak lazım yoksa ortalıkta gezen piyasa kızları çok ailenin canını yakacak ve yakıyorda zaten çok üzülüyorum üçüncü kişiler yüzünden yıkılan yuvalara Allah eşlerimizi şaşırtmasın :31:

sanırım öğrencisin sende öncellikle seni ve seni yetiştiren aileni tebrik ediyorum bir genç kız olarak doğruyu yanlışı ayırt edebilmen ne kadar güzel.. verdiğin örnek zaten herşeyi açıklıyor çok güzel anlatmışsın duygularını aynen senin gibi düşünüyorum.. amaç ortada zaten facebook twitter gibi bi takım sitelere koyulan şuh fotolar, dışarıda giyilen dikkat çeken dekolte kıyafetlerdeki amaç kendini sergileyip baktırmaktan ve sunmaktan başka amaç ne olabilir? bir beklenti içinde dolaşıyorlar etrafta acaba hangi zengin evli adamı baştan çıkarıp ondan faydalanbilirim zihniyetindeler :31:

Evet öğrenciyim, 19 yaşındayım, ve teşekkür ediyorum :) cok var çevrede öyle insanlar.. Mesela O kadar abartmıştı ki bir tanesi, siniftaki erkekler bile igrenc demisti. kızın göğüsleri Silikon herhalde surekli bir sergileme cabası icindeydi. Kız surekli yakisikli asistanların hocalarin dibinde. Tamam giyinsin süslensin istediğini yapsın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez de baskasının hayatlarını mahvetmesin. İnsan en yakın arkadaşına bile güvenmiyor artık. Daha da kotusu ilkogretimde 12-13 yasında başlıyor bu sevgili yarışları.. Yani tabii ki sevecek hoşlanacak da daha ben 15 yaşındaydım en yakın arkadaşımın sevgilisini baska bir kız resmen çaldı. İnsan 7sinde neyse 70inde de o olurmuş...

Son düzenleme:
Bu hayatta herşey para olmuş sevgili arkadaşlar!!! Namus,ar,haysiyet,onur,şeref, gurur,saygı hayatta insan için en önemli değerleri kaybeder olmuşlar, bazı erkekler ve bayanlar bu değerlerinden o kadar uzakki inanın üzülüyorum. Bunların sebebi Gençlikmidir, cahillikmidir yoksa menfaatlermidir çözemedim gitti:50::50:

gençlik mi cahillk mi,ben 16 yasımdada aynıydım 20 yasımda da,hıcbı zaman ne bırının sevgılısıne ne kocasına ne nısanlısına baktım aklımdan bıle geçmedı Allahtan o derecede korkuyorum, yaşımın her donemınde aynıydım...cahıllık fılan değil herkes neyın ne oldugunu çok ıyı bılıyor..ha bazısı elınde olmadan evlı erkege aşık oluyo dıyelım,bıse demıyorum..ama evlıyse samımı olma kardeşim,dinen zaten aynı ortamda bıle bulunmamak gerekıyor..hadı bulunduk ben de çalışıyorum,ama mesafelıyım hele de evlı erkeklerle..
ee canım cıcım olursan elbet ıster ıstemez bıseler olur,onemlı olan uzak durmak dıkkat etmek..
ha bıcogu verecegı zararı bılerek yapıyor,bırebır yapan tanıdıgm ınsanlarda var,umrunda olmuyor,verecegı zararın farkında ama ona ne ki yuva yıkılmş
gerçek vıcdan sahıbı bırı bunu yapmaz arkadaşlar,herkesın elındedır...elınde olmadan hoslandıysan da uzaklaşırsın...bencıl ınsanlar yuzunden oluyor bunlar vıcdansız adiler !!!

Back