• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim insanlar(!)

çok doğru şeyler yazmışsınız. ben burda okuduklarımın çoğunda hayrete düşüyorum
ve bakıyorum bende evliyim çok şükür eşimle hiç sorunum olmadı içkisi yalanı ilgisizliği falan gibi kötü huyları yok
kendime göre ben çok normal mutlu bir hayat sürerken burda sürekli bunları okuyunca acaba diyorum bunlar gerçekten doğru mu
insanın inanası bile gelmiyor ya da ben Allah ın sevgili kuluyum ki beni böyle insanlarla karşılaştırmadı

çok doğru şeyler yazmışsınız. ben burda okuduklarımın çoğunda hayrete düşüyorum
ve bakıyorum bende evliyim çok şükür eşimle hiç sorunum olmadı içkisi yalanı ilgisizliği falan gibi kötü huyları yok
kendime göre ben çok normal mutlu bir hayat sürerken burda sürekli bunları okuyunca acaba diyorum bunlar gerçekten doğru mu
insanın inanası bile gelmiyor ya da ben Allah ın sevgili kuluyum ki beni böyle insanlarla karşılaştırmadı

Aman Allah korusun hep boyle gıtsın... senın gıbıler cok nadır burdada goruyoruz aldatan aldatana malesef:50:

Bu tur seyleri normallestiren medyada ben cok fazla suc buluyorum. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan diziler izlenme rekorlari kiriyor. Yeni yetmeler bunlara ozeniyor, bunlari normal saniyor. Onun disinda bu tur seyler yapan veya yapma potansiyeli olan insanlarin da vicdanini rahatlatiyor bu tur yayinlar. Herkes yapiyor, moda olmus, ben yapsam ne olur diye dusunuyor bunu yapabilecek insanlar. Magazin haberlerine bakarsin yine ayni, kim kimi aldatmis, kim kimle yakalanmis... Normal, guzel bir Turk aile yapisi sergilenmiyor televizyonlarda. Hep ensest iliskiler, gizli kacamaklar. Milletin beyni yikaniyor, yapacagi olan hayli hayli yapiyor tabii bu durumda. Bunlarin ayip oldugu unutuluyor, normallestiriliyor bu iliskiler.

bencede insanları saptıran tv programları diziler vs. bizim evimizde belgesel ve çizgi filmden başka birşey açılmaz
gelen misafirde olsa çocuklarımı etkilicek bir dizi veya program açtırmam
bana göre erkekleride yoldan çıkaran kadınlar tabi istisnalar var Allah korkusu olanlar gibi
Allah kimsenin yuvasının huzurunun bozulmasına fırsat vermesin inşallah

Son düzenleme:
kesinlikle hepinizin yorumlarına katılıyorum,medya ve moda bunları gençlerimize ve çocuklarımıza malesef bilinç altı tekniğiyle aşılıyor bize normalmiş gibi görünen her tv programı ve bilgisayar oyunları vs gelecek toplumu dahada yoldan çıkartıp markalaarla rant sağlama peşinde.şu bir gerçekki gelecekte bugün gördüğümüzün dahada fazlasını görüp duyucaz.evlatlarımızı iyi yetiştirelim arkadaşlar.malesefki toplumda karşılaştığımız ahlaksızca yapılan iç güdü transferi belki durdurulamaz ancak yozlaşmayı azda olsa geriletebiliriz buda bizim çocuklarımıza vereceğimiz terbiye ile olabilir ancak.burada en büyük görev bizlerin. ahlaklı bir toplum için.

daha bugün bu konuyu çok sevdiğim bi arkadaşımla konuştuk...

ikimizinde birer oğlu var...

şimdiden devir böyleyse ilerde nolucak dedik hep..

bizler evlatlarımızı iyi terbiye edelim ahlaklı görgülü yetiştirelim ki bu tür olaylar çok aza insin..

RABBİM düzgün hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş...

örneğin ,geçen sene eşimle bir düğüne gittik 20-22 yaşları arasındaki 2 kız eşimin içine düşücekti neredeyse...

ben utandım onlar utanmadılar... aşkım die seslenio bana oğlumuzla babacım die ilgilenio,ama sanki duyan mı var...

utanmasa eşime telf.numarasını uzatıcaktı o kadar yani...ki eşimde hiç görmedi bile onları ...

tuvalete kalktım yanlarından geçerken ikinizide parçalarım dedim ...

o oldu....

bu kadarda olmaz yani bu ne terbiyesizlik... çok kötü bi devirdeyiz çoook???

daha bugün bu konuyu çok sevdiğim bi arkadaşımla konuştuk...

ikimizinde birer oğlu var...

şimdiden devir böyleyse ilerde nolucak dedik hep..

bizler evlatlarımızı iyi terbiye edelim ahlaklı görgülü yetiştirelim ki bu tür olaylar çok aza insin..

RABBİM düzgün hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş...

örneğin ,geçen sene eşimle bir düğüne gittik 20-22 yaşları arasındaki 2 kız eşimin içine düşücekti neredeyse...

ben utandım onlar utanmadılar... aşkım die seslenio bana oğlumuzla babacım die ilgilenio,ama sanki duyan mı var...

utanmasa eşime telf.numarasını uzatıcaktı o kadar yani...ki eşimde hiç görmedi bile onları ...

tuvalete kalktım yanlarından geçerken ikinizide parçalarım dedim ...

o oldu....

bu kadarda olmaz yani bu ne terbiyesizlik... çok kötü bi devirdeyiz çoook???

malesef olan seyler
oh iyi demişsin valla:1: pekı kızlar bişi dedı mı sonra?
anne babalara çok iş düşüyor iyi bir eğitim terbıye verilmeli..

evet cok korkuyorum... bızım zamanımız boyle cocuklarımızın torunlarımızın zamanı nasıl olucak ?? sıze bır ornek.. ben nısanlandım bır gun nısnalımla fılm ızlıyoruz kızın bırı arıyor.. actı nısanlım telefonu kız öyle bır guldu kı nısanlımın sesını duyunca ben bıle duydum dısarıdan. oo beyfendı sız telefonlara cvp verırmıydınız dedı. nısanlımda nıye acayımkı konuscak bırseyımızmı var dedı. oda evet var sen asık olmayı bılırmıydın dedı ... nısanlımda bılıyormusumda karsımdakıne baglıymıs bak sımdı delı gıbı asıgım dedı ama kız hala guluyor.. nısanlım kapatıyorum bak fılm ızlıyoruz nısanlımla arama bırdaha dedı. kız bır bagırdı sen bu saatte fılm ızlemezsınkı baska seyler yaparsın dedı....ayyyyy kafamdan assagıya kaynar su dokuldu sankı. kız resmen aranıyor bende iş var dıyor yaa.. aldım nısanlımdan telefonu soyle cnm derdın ne dedım. ay bu senıdemı kandırdı dedı guluyor ama nasıl kahkaha atıyor... bende cnm sen herkezı kendın mı sanıyorsun. ar damarın catlamıs artık senın. kandırılsaydım bu yüzük elımde olmazdı merak etme yazık acıdım sana dedım. kız hala gülüyordu kapatıverdım. bu kadar genıslemıs kız yanı artık....

bende tv olsun medya olsun bunların gençleri etkilediğini düşünüyorum.
ama burada hata sadece onlarda değil onları yetiştiren ailelerde. tv izlettirme merakı çocukluktan hatta bebeklikten başlıyor.
aman bişey olmaz bende çocuk büyüttüm bişey olmadı.
büyüklerin mantığı bu. (babane,anane)
hayır böyle değil işte.
benimde bir oğlum var 16 aylık. ve ben tv izlemesine karşıyım.
2 yaşına kadar izlemesini istemiyorum.
sonra kendi programını oda belli sürede.
ilerde geçip tv izleyeceğimize ailece birşeyler yapmak eğitmek çok önemli.
bunlara dikkat edip yetişen yeni nesile ahlak saygı terbiye gibi kavramları aşılarsak
elimizden geldiğince tv den uzak tutmaya çalışırsak,
iyi bir gençlik yetişeceğini umuyorum.
ben hala evli bir erkekle konuşurken çekinirim.
yalnış anlaşılırım diye ödüm kopar.
geçen pazar evde uzanmış tv seyrediyoruz. saat 10 nu geçiyor.
eşimin iş yerinden kız arkadaşı arıyor.
eşim açtı normalde cevap vermez ama bişey oldu sandı ve açtı.
face resim yüklerken sorun olmuş onu soruyor. :53: eşim anlattı yapamıyor filan.
ben sinirlendim. en sonunda yarın bakarız diye tersleyip kapattı.
eşime dedim ki bir daha seni önemli birşey olmadıkça aramasın.
çok yüz vermişsin ki bu saatte arıyor bundan sonra arasa ben bakıcam dedim.
kızıda tanıyorum, laf söyleyip kırmayım diyorum ama kaşınıyor.
gerçekten ben insanları anlayamıyorum.

malesef olan seyler
oh iyi demişsin valla:1: pekı kızlar bişi dedı mı sonra?
anne babalara çok iş düşüyor iyi bir eğitim terbıye verilmeli..

yok cnm bişey diemediler ama deselerdi feci olucaktı gözümü karartmıştım..
eşime sonra söledim aaa ben görmedim bile dedi.. manyakmısın nie öle dedin dedi :37:

bir de biz okuyan bi toplum deiliz..
en kötüsü de bu... hangimizin evinde kitaplık var??
çok az...
oğluma devamlı kitap alıyorum okumayı aşılıyorum..odasında kitaplığı da var görsel olarakta iç içe kitaplarla...

çocuklu evlerde kitaplık şart...okuyan nesil daha farklı olucaktır bundan eminim...

genelde erkekleri suçlarız ama kadınlarda aldı başını gitti.ne bu terbiyesizlik bu ahlaksızlık.kıyafetler teşvik edici bakışlar davetkar.yılbaşı gecesi böyle bir olay yaşadım.siz ne kadar güzel olursanız olun farketmiyor.kadın resmen bakıyor.kendini göstermeye çalışıyor.ayy nefret ediyorum nefret.

Aynısını bende yılbaşı gecesi yaşadım sinirden deliye döndüm gittiğime gideceğime pişman oldum üç tane kendini bilmez üniversite öğrencisi ka... gelmiş onun bunun kocalarına iş atıyorlar öyle ahlaksız bayanlar varki bazen utanıyorum kadınlığımdan kızlardan biri resmen eşime kafayı taktı beni ve çocuğumuzu gördüğü halde bütün gece boyunca eşimi göz hapsine aldı yüzüne bakıyorum kızın umurunda değil beni görüyor eşimin eli benim elimde ama inatla kendini gösterme çabası içinde sürekli bizim masamızın yanında dans etti resmen gelip kucağına oturacak o kadar hazır ki yazık acıyorum böylelerine Allah ıslah etsin dışarda o kadar bekar adam varken neden evli adamlara bakarlar nasıl bir zihniyet bu bunlara evli erkek avcıları mikroplar diyorum ben :31:

aldatmak tek eşli olamamk erkeklerin yapısında var.
ama ya kadınlar? onlar işi iyice abarttı.
giyinip süslenip erkek avına çıkıyorlar.
eskiden erkekler kızları gözleri ile rahatsız ederdi.
şimdi bayanlar yapıyor bunu.
erkekleri baştan çıkarmak onlar için bir zafer.
ama gerçekten çok zavallılar.
ve eminimki dışarda boya küpüne batan kokoşum diye havalrda gezen kızlar
evlerinde ne yemek yapmayı becerir ne temzilik yapmayı.
ama erkekler bunu anlamayacak kadar saf.
evinde eşi deli divana olurken tatmin edemediği egosuyla
ve bir kaç saniyelik zevk için eşlerinin hayatını mafedebiliyorlar.

kesinlikle katılıyorum size kadınların baş düşmanı yine kadınlar sırf kıskandıkları için bile yuva dağıtanlar var.. dışarda iç çamaşırını gösterecek şekilde davetkar giyinir sülenir ambalajını iyi hazırlar evine gitsen afedersin pislik götürüyordur ne yemek bilir ne temizlik onalrın tek amacı erkeklerin dikkatini çekmek bana bakıyorlar deyip egolarını tatmin ediyorlar zavallılar :31:

kitap okuma konusuna katılıyorum. boş boş tv izletmek yerine kitaplarla haşır neşir yapmak çok çok yararlı.
şimdiki gençlik hiç meraklı değil.
ansiklopediden nasıl araştıma yapılır bilmiyorlar.
herşey internet.

yaseku'cum demekki o tarz yerlere gidemeyeceğiz yada sadece evlilerin gidebileceği yerler seçeceğiz. gerçekten zavallı yaratıklar.
erkekler onları birkaç saniyelik zevk olarak görüyor.
ama onlar bunu zafer sanıyor.

Aynısını bende yılbaşı gecesi yaşadım sinirden deliye döndüm gittiğime gideceğime pişman oldum üç tane kendini bilmez üniversite öğrencisi ka... gelmiş onun bunun kocalarına iş atıyorlar öyle ahlaksız bayanlar varki bazen utanıyorum kadınlığımdan kızlardan biri resmen eşime kafayı taktı beni ve çocuğumuzu gördüğü halde bütün gece boyunca eşimi göz hapsine aldı yüzüne bakıyorum kızın umurunda değil beni görüyor eşimin eli benim elimde ama inatla kendini gösterme çabası içinde sürekli bizim masamızın yanında dans etti resmen gelip kucağına oturacak o kadar hazır ki yazık acıyorum böylelerine Allah ıslah etsin dışarda o kadar bekar adam varken neden evli adamlara bakarlar nasıl bir zihniyet bu bunlara evli erkek avcıları mikroplar diyorum ben :31:

bakması yetmedi bir de geldi kocasıyla beni ve eşimi tebrik ediyor.tanımıyorum bide.görmen lazımdı o tokalaşmayı.direk gözler...muhattap olmadım hemen çektim elimi.eğleniyormuş gibi yaptım.gülüştüler birde.yetmiyor şekerim elindekiler bunlara.kudurmuşlar artık.aklıma geldikçe sinir kat sayım artıyor.tekrar karşılaşacağımızı biliyorum.bakalım o zaman ne yapacağız.ilk gördüğümde zaten bir halta benzemiyordu.azıcık boyamış etmiş kendini ava çıkmış.(işimiz gereği gidilen nezih bir yer var sevdiğimiz.orda bir kere gördüm.yılbaşı için tercih ettik.o görüşüm ikinci olmuştu.).bekarlar varken evlilere bakmak daha çekici geliyor galiba kal.....a.düşünsene kadın kendi tercih edileceğini aklından geçirince zevk alıyor sanırım..Allah ne yapsın bilemiyorum kiii...

selam kk üyeleri

Kafama takılan belkı bır cogunuzun kafasına takılıyor ama aksam gergınlıkten uyuyamadım resmen... Malum ortamın bozuk oldugu bır donemdeyız bunu yasantımızda da goruyoruz ancak kk da acılan konularda da bunu iyice gorup ısyan bayragını cekıyorum....

Erkekler sürekli sevgililerini hatta eşlerini! aldatıyor:47:
Bazı bayanlar içinse evli olan erkekleri baştan çıkarmak hobi olmuş...Kadın kadının düşmanı gibi...
Erkekler zaten acımasızlar bayanlar kadar duygusal değil ama bayanlara noluyor erkeklerle yer değiştirmiş gibiler bir erkegı ayarlamak ıcın telefonlarını facebook adreslernı bulup bayanlar mesaj yagmuruna tutuyor şaka gibi!

Aileler mi terbiye veremedi bu tamamen yetiştirilme tarzı mı yoksa bizim çocuklarımızın zamanında daha da mı insanların insanlara saygısı kalmayacak
Kime inanıp güvenicez
Dünyanın en guzel duygusu sevgı saygı sadakat güven duygusunu tadamayacagız mı artık:50:

canım inan bende birkaç seneye kadar böyle düşünürdüm özellikle babam dediğim adam yüzünden..ama sonra baktımki kimseye güvenmiyorum..paranoyak şekilde yaklaşıyorum herkese.rahat bıraktım kendimi..aldatan kendi kaybeder..alllahın adaletine bıraktım hepsini o kadınlarında.daha bunları yaşamadan yaşıycakmış gibi düşnüp,karşımızdakine bu önyargıyla yaklamşmak haksızlık..başımıza düşünsekte düşünmesekte gelicek zaten gelicekse birgün..doğru tercihler yapmaya çalışıp,güvenmekten başka çaremiz yok..benim 1 senedir iyi giden br ilişkim var sonuçta ve oda bana güveniyor..birşey olursada ilerde ozaman düşünürüm..

kitap okuma konusuna katılıyorum. boş boş tv izletmek yerine kitaplarla haşır neşir yapmak çok çok yararlı.
şimdiki gençlik hiç meraklı değil.
ansiklopediden nasıl araştıma yapılır bilmiyorlar.
herşey internet.

yaseku'cum demekki o tarz yerlere gidemeyeceğiz yada sadece evlilerin gidebileceği yerler seçeceğiz. gerçekten zavallı yaratıklar.
erkekler onları birkaç saniyelik zevk olarak görüyor.
ama onlar bunu zafer sanıyor.

canım haklısın ama gittiğimiz yer hilton otelinin restaurantıydı yani üniversite öğrencisinin işi ne orda anlamıyorum ki bar yada disko değildi ki:50: belli ki buraya zengin adamlar gelir kendimize kapak atacak yer buluruz hevesiyle gelmişler :31: ama o gece saat 3'e kadar yaşadığım stresi ben biliyorum en son dayanamadım delirdim eşimi azarladım git şu kızdan tlf al içi rahat etsin dedim:41: sanırım bundan sonra özel günlerde de dışarı çıkamıycaz bu mikroplar yüzünden ne istiyorlar evli adamlardan hiç Allah korkusuda yok bunlarda :31:

evet cok korkuyorum... bızım zamanımız boyle cocuklarımızın torunlarımızın zamanı nasıl olucak ?? sıze bır ornek.. ben nısanlandım bır gun nısnalımla fılm ızlıyoruz kızın bırı arıyor.. actı nısanlım telefonu kız öyle bır guldu kı nısanlımın sesını duyunca ben bıle duydum dısarıdan. oo beyfendı sız telefonlara cvp verırmıydınız dedı. nısanlımda nıye acayımkı konuscak bırseyımızmı var dedı. oda evet var sen asık olmayı bılırmıydın dedı ... nısanlımda bılıyormusumda karsımdakıne baglıymıs bak sımdı delı gıbı asıgım dedı ama kız hala guluyor.. nısanlım kapatıyorum bak fılm ızlıyoruz nısanlımla arama bırdaha dedı. kız bır bagırdı sen bu saatte fılm ızlemezsınkı baska seyler yaparsın dedı....ayyyyy kafamdan assagıya kaynar su dokuldu sankı. kız resmen aranıyor bende iş var dıyor yaa.. aldım nısanlımdan telefonu soyle cnm derdın ne dedım. ay bu senıdemı kandırdı dedı guluyor ama nasıl kahkaha atıyor... bende cnm sen herkezı kendın mı sanıyorsun. ar damarın catlamıs artık senın. kandırılsaydım bu yüzük elımde olmazdı merak etme yazık acıdım sana dedım. kız hala gülüyordu kapatıverdım. bu kadar genıslemıs kız yanı artık....
yuhhhh dıyorum artık yaaa bu nasıl bı tarz cok sinir bozucu gercekten:47:
canım haklısın ama gittiğimiz yer hilton otelinin restaurantıydı yani üniversite öğrencisinin işi ne orda anlamıyorum ki bar yada disko değildi ki:50: belli ki buraya zengin adamlar gelir kendimize kapak atacak yer buluruz hevesiyle gelmişler :31: ama o gece saat 3'e kadar yaşadığım stresi ben biliyorum en son dayanamadım delirdim eşimi azarladım git şu kızdan tlf al içi rahat etsin dedim:41: sanırım bundan sonra özel günlerde de dışarı çıkamıycaz bu mikroplar yüzünden ne istiyorlar evli adamlardan hiç Allah korkusuda yok bunlarda :31:
aynen zengın adam kapaklarız belkı hevesıyle gelmişlerdır ama bılmıyorlarkı o hallerıyle buldukları 1 hafta sonra sepet havasını calacak yazık yaaa Allah ıslah etsın iyice çoğaldılar ar damarları çatlamış

öyle haltlar yıyıp evlılerın arasını bozan fesatlık peşinde şerefsız kızlarında yuvası elbette yıkılacaktır ya da erkeğin,ilahı adalet çok daha acı ..sonları ıyımı olucak sanıyoruz bence orda burda sürünerek ölücek böyle pislıkler,çunku kaç kişinin aılenın gunahına gırıyorlar para delısı o..lar kusura bakmayın cok kızıyorum
ama erkekte de suc var yapmasın kardeşim, erkekte suclu..ben neden yapmıyorum ben neden atlamıyorum ona buna benım de elımde değil mı evet elımde,gunah dıye bırak evlısını bekarına bıle zor bakıyoruz !!!! kımse dayanamıyorum vs demesın yok nefısmış yok bılmem ne,herkesın nefsı var ,kılıf hazır zaten her halta
kusura bakmayın cok sinirlendım

bence öyle nezih yerlere bekar erkek ve bayanları almayacaklar. evli çiflerin gidebileceği özel yerler olmalı. hani damsız girilmez yazar ya onun gibi. burda işletmelerin hatası var bence. sadece amaç para kazanmak değil oradaki insanlaın huzurunu da sağlamak olmalı.
evli adamlar onlar için daha rahat. erkek evli olduğu için daha rahat olur, istediğimde bırakırım, evlenme zorunluluğu yok. evli erkek daha tecrübelidir. evli erkek olgundur.
düşünceleri bu şekilde.
diyorum ya suç onları yetiştiren daha doğrusu yetiştiremeyen ailelerde.
allah ıslah etsin diyorum.

Aynen katılıyorum bütün yazılanlara. Ne kadar terbiyesiz insanlarla doldu etraf. Hani erkekler de cok masum değil de bizim hemcinslerimizin gercekten ar damarı çatlamış. Bir arkadas yazmis toplum seffaflasti gercekten de, insanlar da normal zannediyor dizilerde olan bitenleri. Acip haber izlesinler biraz. Evli adamlara asılan kızların sacına basına yapisasim geliyor, ayıp ya.. Okulda bir kız var bir işadamına asık. Adam 49 yasında evli, kız da iste21-22. Belki değil bile yani. Ayıp ya. Açık Sacik giyiniyor zaten okulda facebookuna da öyle resimler koyuyor surekli. Ya amacı ne anlamıyorum. Ne bekliyorlar... Sonra bunlar ben namusluyum diye geçinmiyorlar mı deli oluyorum
Yuva yıkanın yuvası olmaz!!!

bence öyle nezih yerlere bekar erkek ve bayanları almayacaklar. evli çiflerin gidebileceği özel yerler olmalı. hani damsız girilmez yazar ya onun gibi. burda işletmelerin hatası var bence. sadece amaç para kazanmak değil oradaki insanlaın huzurunu da sağlamak olmalı.
evli adamlar onlar için daha rahat. erkek evli olduğu için daha rahat olur, istediğimde bırakırım, evlenme zorunluluğu yok. evli erkek daha tecrübelidir. evli erkek olgundur.
düşünceleri bu şekilde.
diyorum ya suç onları yetiştiren daha doğrusu yetiştiremeyen ailelerde.
allah ıslah etsin diyorum.
kesinlikle çok haklısın nasıl evlat yetiştiriyorlar anlamıyorum bir çocuğa küçükten ahlak ve şeref kavramını aşılamak lazım yoksa ortalıkta gezen piyasa kızları çok ailenin canını yakacak ve yakıyorda zaten çok üzülüyorum üçüncü kişiler yüzünden yıkılan yuvalara Allah eşlerimizi şaşırtmasın :31:
Aynen katılıyorum bütün yazılanlara. Ne kadar terbiyesiz insanlarla doldu etraf. Hani erkekler de cok masum değil de bizim hemcinslerimizin gercekten ar damarı çatlamış. Bir arkadas yazmis toplum seffaflasti gercekten de, insanlar da normal zannediyor dizilerde olan bitenleri. Acip haber izlesinler biraz. Evli adamlara asılan kızların sacına basına yapisasim geliyor, ayıp ya.. Okulda bir kız var bir işadamına asık. Adam 49 yasında evli, kız da iste21-22. Belki değil bile yani. Ayıp ya. Açık Sacik giyiniyor zaten okulda facebookuna da öyle resimler koyuyor surekli. Ya amacı ne anlamıyorum. Ne bekliyorlar... Sonra bunlar ben namusluyum diye geçinmiyorlar mı deli oluyorum
Yuva yıkanın yuvası olmaz!!!

sanırım öğrencisin sende öncellikle seni ve seni yetiştiren aileni tebrik ediyorum bir genç kız olarak doğruyu yanlışı ayırt edebilmen ne kadar güzel.. verdiğin örnek zaten herşeyi açıklıyor çok güzel anlatmışsın duygularını aynen senin gibi düşünüyorum.. amaç ortada zaten facebook twitter gibi bi takım sitelere koyulan şuh fotolar, dışarıda giyilen dikkat çeken dekolte kıyafetlerdeki amaç kendini sergileyip baktırmaktan ve sunmaktan başka amaç ne olabilir? bir beklenti içinde dolaşıyorlar etrafta acaba hangi zengin evli adamı baştan çıkarıp ondan faydalanbilirim zihniyetindeler :31:

Bu hayatta herşey para olmuş sevgili arkadaşlar!!! Namus,ar,haysiyet,onur,şeref, gurur,saygı hayatta insan için en önemli değerleri kaybeder olmuşlar, bazı erkekler ve bayanlar bu değerlerinden o kadar uzakki inanın üzülüyorum. Bunların sebebi Gençlikmidir, cahillikmidir yoksa menfaatlermidir çözemedim gitti:50::50:

Back
X