• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim işsizlik

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
662
-37
98
Çalıştığım yerden çok düşük bir maaş teklif edildiği için ayrıldım. Sonrasında kurumsal bir emlak firmasına gayrimenkul danışmanı olarak kayıt oldum. Eğitimler 20gün sonra başlıcak o zamana kadar hem işsizim hem boşum. Gerçi ondan sonrasında da çok dolu olur muyum bilmiyorum.

Bir şeyler mi alıp satsam diye düşünüyorum ama ne alıp satacağımı bilemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum evde boş durmak istemiyorum ağır geliyor. Bir gelirim olmadan gayrimenkul danışmanlığını yapmak da zor. İşi çeviremeyebilirim çünkü giderlerim de olucak.

Çok mutsuzum. Bir işe mi girsem diye düşündüm ama eğitimlere kadar işe girmek de zor çünkü 1 hafta izin almam gerekicek. Eğitim 1 hafta sürüyor.

İşe girsem de gayrimenkul danışmanlığına şans vermiş olamayacağım bir de o var. Yani düzgün bir vakit ayıramayabilirim.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kaygı seviyem çok yükseldi, sürekli düşünmekten yemek yemeyi su içmeyi bile unutuyorum.

Bbu gayrimenkul daniismanliigi deneemeyi cok istedigin bi iş mi ogle degilse homdofis cagriimerkezi isi yap istersen maas beklentin ne bilmiyorum ama ayilik 16-18 gecer

Back
X