benim derdim kaygım

toranj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.167
1.609
158
Merhaba arkadaşlar belki kendinizden belki çevrenizden biliyosunuzdur. Geçtiğimiz yıllarda hakimlik mesleğinden ödenmemiş su faturası nedeniyle ihraç edilen bi hakim adayının haberine rastladım. Bende bu sınav için uğraşıyorum. Çok uzun süredir yalnız yaşadığım için haliyle herşeyim kendi üzerime tabiki gecikmeler vesaireler oluyor.ancak bu haber bende sitres yarattı:) burada kamı kurumunda çalışan çok hanım var belki işin aslı astarını biliyosunuzdur. Bu kadar ufak şeyler bile gerçekten sıkıntı mı?

Her işin kendine göre zorlukları vardır kuzu kasıntı yapma :KK19:

Hakimlik diğer memurluklara benzemiyor malesef
Geçtiğimiz yıllarda aday hakimlik döneminde özel yaşamında giydiği kıyafetler nedeniyle asıllı verilmeyen meslekten ihraç edilen hakim adayı vardı
Hatta üzüntüden intihar etmişti
Normalden bir tık fazla dikkat etmeniz gerekiyor

Mulakatlari cok zor biliyorsun, girdikten sonra da ocu bucu diye yaftalanip yine isinden olabilirsin. fatura meselesi de komikmis ben de a grubundan kpss'ye hazirlaniyorum , kendime 2 sene verdim malum 90 alsam bile mulakattan elenebilirim of cok karamsarim. bir arkadasim da sinavlardan yuksek puan alip her mulakattan elendi ki en iyi okullardan mezun, 93 le ortada kalan arkadasim da var 77 yle a kadroya yerlesen de... Kendime su sarkiyi armagan ediyorum ... Ankara da dayin yoktur mamudoo kurban niyr dogdun :(

Yüz kızartıcı bir suç olduğunda meslekten ihraç olabiliyor diye biliyorum ama dava açıp kazanarak görevine dönenler de çok.Başarılar dilerim size.

Ben de hazirlandim, dun de sinava girdim. Bunlari hic dusunmuyorum. Cevremde stajini yapan bircok arkadasim var. Evet hakim olduklari icin biraz daha dikkat ediyorlar ama o kadar da kaygilanacak nir sey yok. Yani ben uzun zaman dusundum kendimden feragat edebilir miyim diye, sonra baktim kimse feragat etmiyor. Is cevrenle ozel cevreni ayiracaksin bu kadar. Ayrica en kotusunu dusunursen avukatlikta da milyonlarca problem var. Bunlara takilma bence hangi meslegi yapmak istiyorsun ona odaklan.

Bana da çok Saçma geldi . Burası Türkiye kim ödemelerini düzenli yapabiliyorki. Muhtemelen konu başkaydı. Keşke böyle olmasa.. Cevap veren herkese çok teşekkürler bu arada:))

Ben de hazirlandim, dun de sinava girdim. Bunlari hic dusunmuyorum. Cevremde stajini yapan bircok arkadasim var. Evet hakim olduklari icin biraz daha dikkat ediyorlar ama o kadar da kaygilanacak nir sey yok. Yani ben uzun zaman dusundum kendimden feragat edebilir miyim diye, sonra baktim kimse feragat etmiyor. Is cevrenle ozel cevreni ayiracaksin bu kadar. Ayrica en kotusunu dusunursen avukatlikta da milyonlarca problem var. Bunlara takilma bence hangi meslegi yapmak istiyorsun ona odaklan.
Umarım iyi geçmiştir sınavınız . Girenler ikiye bölünmüş durumda bir taraf kolay diğer taraf zor diyor. Hakkımızda Hayırlısı:)

Mulakatlari cok zor biliyorsun, girdikten sonra da ocu bucu diye yaftalanip yine isinden olabilirsin. fatura meselesi de komikmis ben de a grubundan kpss'ye hazirlaniyorum , kendime 2 sene verdim malum 90 alsam bile mulakattan elenebilirim of cok karamsarim. bir arkadasim da sinavlardan yuksek puan alip her mulakattan elendi ki en iyi okullardan mezun, 93 le ortada kalan arkadasim da var 77 yle a kadroya yerlesen de... Kendime su sarkiyi armagan ediyorum ... Ankara da dayin yoktur mamudoo kurban niyr dogdun :KK43:
Ya küçük , ufacıkta olsa dayısız girilebilir. Bence yazılı sınav sonrası hepsi Şansa kalıyor. Emin olun o aşamalara gelen herkes referans buluyor birileri ön ayak oluyor. Benim görüşüm olmayacaksa en başından Olmasın meslekteyden böyle bişey yaşayacaksak en baştan hiç Olmasın:)

Back
X