- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Sey dusuunun iki zarin ayni anda 6 gelmesi gibi sanss iste.Sevgili hanimlar
Bugün yine sadakat konusunu tartisirken erkeklerin hiçbirinin sadik olmadiklarini duydum cogu kez. Kiskansan bile belli etmicekmissin bilmem ne. Bu forumda cogu bayanlar var kiminiz evli bazilariniizinda sevgilileri vardır ve haliyle erkeklerle tecrübe yasadınız. Lütfen beni aydınlatabilir misiniz? Bende az çok tecrübelerime dayanarak bir erkeğin sadik kalabileceğine inanmıyorum. Ya gercekten merak ediyorum bi erkek sadik kalabilir mi karısına/sevgilisine? Bence kadın erkeğe değer ve sevgi verdigini hissettirse bile bence erkek aldatır. Aldatmayan erkek bulamayandır. Bence fırsatı varken aldatır. Haksiz miyim? Kötü oldum durduk yere ileride evlenirsem ben bi erkeğe güvenemicek miyim yani ?(((((
Offf offf sen çok derin mevzulara girmişsin hayatın gerçeği bu bununla yaşamayı öğrenmelisin böyle düşünürsen evlenemezsin evlensende huzurlu ve sağlıklı bi evliliğin olmaz..evet maalesef erkekler çokta sadık değil aldatmayan yada ihanete hep bi meyilli olmayan erkek olmadığını sanmıyorum..ne kadar güzel olursan ol saygılı sevgili ol yine bi arayış içinde oluyorlar heyecan istiyorlar hayatlarında o ilk günki aşkı sevgisi heyecanı hep taze tutabilirsen belki aldatmaz..ama ben hiç bir zaman bunu erkek kadın diye ayırmadım günümüzde artık en çok aldatanlarda kadınlar..hiç bi erkekte sebepsiz yere aldatmaz kadınların da kabahati çok dışardakilerde kaşınıyor bazen bi kadının düşmanı hep bi kadın artık ben tiyeee alır oldum bi kadınla ilgili sorun veya kıskançlık yaşadığımda kaşınıyor kaşıda gel diyorum diğer türlü şizofreniye bağlıyorum..erkek aldatır yapar bunun önüne geçmek mümkün değil tek gecelik ilişkiler artık normal geliyor kalbi aldatmasın kafiii...diyceksinki aldatıldınmı eşin sadık değilmi hiç yakalamadım ama eminde değilim yapmıştır kimse melek değil ..Sevgili hanimlar
Bugün yine sadakat konusunu tartisirken erkeklerin hiçbirinin sadik olmadiklarini duydum cogu kez. Kiskansan bile belli etmicekmissin bilmem ne. Bu forumda cogu bayanlar var kiminiz evli bazilariniizinda sevgilileri vardır ve haliyle erkeklerle tecrübe yasadınız. Lütfen beni aydınlatabilir misiniz? Bende az çok tecrübelerime dayanarak bir erkeğin sadik kalabileceğine inanmıyorum. Ya gercekten merak ediyorum bi erkek sadik kalabilir mi karısına/sevgilisine? Bence kadın erkeğe değer ve sevgi verdigini hissettirse bile bence erkek aldatır. Aldatmayan erkek bulamayandır. Bence fırsatı varken aldatır. Haksiz miyim? Kötü oldum durduk yere ileride evlenirsem ben bi erkeğe güvenemicek miyim yani ?(((((
haha :))) yaa iste bunu kastediyorumBence hepsi bir şeyle aldatır.
Kimi kadınla, kimi kendi ailesiyle, kimi telefonuyla, kimi oyunla bla bla..
İlle bir arıza yapacaklar
Benimki Trabzonspor'a bana olduğundan daha sadık mesela..
Sevgili hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?